Arnika 26.03.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Zdrówka zostawiam i życzę... Żelcia.. wiem, że to trudne, ale ile możesz to leż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.03.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Ty nie kozakuj, dobra?Ty uważaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.03.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Żleciu wypoczywaj ile możesz, życzę dużo zdrówka i wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.03.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 No jest już prawie dobrze, nie muszę leżeć. Na razie latam po lekarzach, na tych od dawien dawna umówionych już wizytach. Dziś byłam ze Stefciem i z moja młodą sąsiadeczką, lat 10, u lekarza, u naszej Dr. od rehabilitacji. U Stefcia nie jest gorzej, co jest dla nas dobrą wiadmością. Jutro dentystka, opryszczka już ledwo widoczna, taki tylko malutki strupek, mam nadzieję, że dam rady. A w święta nie robię nic więcej niż normalnie i nigdzie się nie wybieramy. Nie mamy sił na podróż. Chcemy te parę dni po prostu w domku poleniuchować. Wesołych Świat Wam Wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Najważniejsze, że lepiej się czujesz a i ducha widać wiekszego w Tobie. To już spokojniejsza jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.03.2013 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Żelko kochana leniuchowych Wesołych Świąt Wam życzę z netu Żelko jaki cuda kobiety w Chorwacji robią jakież koronki pięknie (aż sprawdziłam, że čipka to koronka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 28.03.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Żelko kochana, dobra duszo, zdrówka Wam życzę i wygrzewaj się, bo wiesz z choróbskiem nie ma żartów A przyszłam Ci życzyć pogodnych, radosnych, wiosennych i spokojnych Świąt, wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.03.2013 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Hej Kochana Żelciu:D. Mam nadzieję, że masz już męża do końca świąt w domku i będziesz mogła się spokojnie wyleżeć. Ja miałam podobnie do Ciebie... nawet cebulki włosów mnie bolały:rolleyes:... po trzech dniach doszłam do wniosku, że już dłużej chorować nie będę i wyszłam z domu, wróciłam z temperaturą i dopiero wczoraj skończyłam antybiotyk:bash:... tak więc kuruj się intensywnie przez tych kilka wolnych dni, jak potrzebujesz jakiś lek konkretny, to wiesz, że do mnie telefon tylko:cool:. Ściskam mocno Ciebie i Stefcia i całej Twojej Rodzince życzę wszystkiego dobrego na Święta! Święta w tym roku mamy trochę laboratoryjne;). Taki wirus z jajami;). http://www.signs.pl/il/firmy/jaja_apeiro.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 28.03.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Żelciu bardzo się cieszę, że już lepiej A i wieści o Stefciu super Dużo zdrówka i bardzo spokojnych leniwych Świąt Wam życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.03.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Dzięki Kobitki! Teraz mnie nasza Ewcia opitoli na pewno, bo kazała leżeć, kazała, a ja latałam..., to teraz mam! Usztywniło mi szyję! Dziś wstałam, normalnie i z wielką nadzieją, że tak jak Rasia piszę odpocznę w święta, a tu nagle sru. :wiggle:Więc Stefka rehabilitant umówiony na 09.00 masował mnie. Ale i tak trzyma. Mimo tego u dentystki byłam. Teraz Depsia mi naczepie. Ale wytrzymałam tylko jeden ząb bo leżeć na plecach nie mogę z powodu karku. A więc jaja jak nie wiem co. Gosiek no gdzieś ty tą czypkę znalazła, hahaha. Jajcaro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 28.03.2013 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Serdeczne życzenia Wesołego Alleluja oraz dużo zdrowia pogody ducha. Niech radość Wielkanocy napełni serca nadzieją i obfitością łask od Chrystusa Zmartwychwstałego. http://topkartki.pl/kartki/3894/original/16.png?1363961181 Żelko wszystkiego najlepszego dla Ciebie i Twojej RodzinyWESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.03.2013 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Zaśpiewajmy dziś Alleluja, Alleluja!>Dzisiaj mamy Wielkanoc, dzień Zmartwychwstania, dzień cudów,Bogu oddajmy należytą chwałę, Jest to nasz Zbawiciel, tego świata Odkupiciel.Udanych świąt wielkanocnych, bez zmartwień, bez trosk. http://www.tapeta-kolorowe-jajka-wielkanocne.na-pulpit.com/zdjecia/kolorowe-jajka-wielkanocne.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 28.03.2013 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Żelciu, zdróweczka i spokojnych Świąt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.03.2013 00:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 http://img838.imageshack.us/img838/338/wielkanoc2013.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.03.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Dziękuję wszystkim za życzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 29.03.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Przyszłam podziekować za życzenia - dzięki! i dużo zdrowia życzę. no i smacznego jajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.03.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2013/03/wielkanoc-2011-tradycje-i-zwyczaje.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.03.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.03.2013 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Dzięki Kobitki! Za oknem śnieg, że aż niemiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 29.03.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Żelka-nie wychodź nigdzie,odpocznij i wyzdrowiej.I ciesz Się ciepełkiem domowym (nie zerkaj w okna).Spokojnych Świąt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts