Aga J.G 30.05.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.05.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Ewuś, "najzwyklejsze zawroty położeniowe"??? Jesoo to od lenistwa mi się kręci w głowie? Kurka wodna! I kamienie mam w głowie? Co ja się na stare lata dowiaduję?! Dzięki wielkie :hug:za filmik, na pewno se przykleję ten cholerny kamyczek jak tylko znowu mi się oderwie. Aha melduje, że wczoraj rowerem przejechałam 5km. proszę się nie śmiać, to dla mnie bardzo dużo. :wiggle:A siedzenie na tym rowerze takie twarde, że mi D cierpnie. Myślałam, że dziś nie będę móc chodzić ale nic nie czuję. Wczoraj tylko łokieć bolał, bo nasza droga asfaltowa to telepie jak piorun i od tych drgań i podskakiwań mnie boli, bo ten łokieć troszkę mam schrzaniony rehabilitacją Stefcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.05.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Nie wiem czemu nie dało się w poście wyłączyć tego tłustego druku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.05.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Hej Żelciu! Jedziesz jutro ze mną i z Lidszu na zlot czarownic na jeden dzień? Może mąż będzie mógł zostać ze Stefkiem 1 dzień? Cioo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.05.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Ciocia Żelka - gratuluję wyczynu kolarskiego, 5 km to po takiej przerwie naprawdę bardzo dużo! Super, nie rezygnuj, bądź wytrwała, kochana!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.05.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Hej Żelciu! Jedziesz jutro ze mną i z Lidszu na zlot czarownic na jeden dzień? Może mąż będzie mógł zostać ze Stefkiem 1 dzień? Cioo??? Ej Rasiu, dzięki wielkie za pamięć, ale jutro mój maż jest w pracy. Może innym razem. Bawcie się dobrze Kochane!!! Depeś dziś też byłam rowerem z sąsiadami ale tutaj nie daleko. Oni to dopiero mają twarde siedzonka na tych sportowych rowerach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 30.05.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Żelka-jestem z Ciebie dumna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.05.2013 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 Super Żelcia. Tak trzymaj .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.05.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2013 A ja miałam wiadomość, że mam pw, wchodzę na FM, a tu nic. Jaja jakieś ostatnio się dzieją. Wczoraj po 22.00 dzwonił do mnie pan (skąd ma mój numer?przypadkiem wystukał?) i pyta czy to pani Agnieszka. Mówię, że nie, a ten zaczyna gadkę, że przeprasza bo bla,bla,bla i że on mi chętnie róże w przeprosinach za stracony czas wyślę...Podziękowałam i się rozłączyłam. Mi to się zawsze jakiś gamoń musi trafiać. Dzwonią po ludziach po 22.00 i głupoty gadają. Chyba trzeba robić tak, że nie odbierać telefonu od numerów których nie ma się zapisanych w telefonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.06.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2013 Żelciu gratuluję wyczyny rowerowego i podziwiam, ja tam za nic nie mogę się zebrać do jakichkolwiek ćwiczeń, a powinnam także wielki szacun.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.06.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Najtrudniej wyruszyć. Przedwczoraj i wczoraj to maż mnie wygnał. Przedwczoraj 6km zrobiłam, i chyba tamtędy będę jeździć bo asfalt w miarę nie popękany, tyko 2 km z tego jest do D, reszta może być. A wczoraj mi się nie chciało. Coś mnie kolano boli od tego rowerowania. Jak się tyle lat nic nie robiło, to teraz wszystko się dziwy, że jeszcze trzeba się ruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 02.06.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Żelka-nie rezygnuj:)Dokup koszyk ...i jeździj:)Zaczniesz pomalutku czuć sie swobodniej,przestaniesz rower trzymać kurczowo i ...dzień bez jazdy będzie dziwny:)))Kręgosłup nie lubi wertepów-wybieraj te lepsze drogi.Szerokiej...wolności:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.06.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 A pewnie, że nie rezygnuj! A do koszyka wkładaj aparat fotograficzny, będzie pieknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.06.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Kolejnych 6km dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.06.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Kolejnych 6km dzisiaj. gratulacje !!!!! tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.06.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2013 Łał... Tak trzymaj.., gratulki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.06.2013 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Kurczę, bardziej wytrwała ode mnie jesteś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.06.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Gratuluję. U nas leje więc jak na razie mam wymówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.06.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2013 Dziś nie ma M, a jak Pani Nauczycielka była, pogoda się nie nadawała. W związku z tym...., idę na mój steper. Czytaj - schodek na tarasie! A jak śpię w łóżku i się przekręcam, bo ja się świadomie przekręcam, budzę się przy tym - to uśmiecham się do Ewki! Jakie ja mam szczęście, że Was mam!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.06.2013 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2013 No ale dzisiaj to już pojedziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts