Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Zeljka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wcieło mój album na Onecie! :o Pewnie to dlatego. No i pewnie nie ma w moim dzienniku tych obrazkó, choc u mnie są? To zrobiłam nowy albumik... I już bedą obrazki. Pierwsze - pole kwiatów dla Soniki!

Czy teraz już są?? Bo jak nie, to juz nic nie wiem...

Dzięki Zeljka,

wszystko wróciło do normy :D :D :D

A obrazek jest śliczny!!!!!

A właśnie, że nie wróciło. Mojego obrazka znowu nie ma :cry: :cry: .

Zeljka - czy te słoneczniki są też Twoim dziełem????

Przepiękne :D :D :D . Nie mogę się napatrzeć. Po prostu PIĘKNE!!!!!

Ja nie wiedziałam o tych goszach i nic nie mam w rogach, ani w nadprożach.

Ciekawe czy to się nie obóci przeciwko mnie???

A kysz, a kysz, a kysz.... :wink:

Dzięki Luśka.

No właśnie te 4 m będą tylko przejściem od tylu do przodu działki.

Z tylu jest, jak już pisałam, kawałek ogrodu 17/22m, ale i tak nie mogę mieć jakiś super ogród ze względu na moje dziecko. Kwiaty zrywa i próbuje zjadać, liście tak samo, a nawet trawę... Chodzi niepewnie, więc odpadają też fontanny i kamienie ozdobne... O oczku wodnym nawet nie wspomnę... Zostaje trawnik i jakieś zielone drzewka, ale tez najpierw musze sprawdzić czy nie są trujące... W sumie.., choćbym chciała to i owo, to i tak będzie to co byc musi i to co się ostanę...

Dzięki Osowa. Tylko cos mi nie idzie z Internetem i komputerami... Znow wcielo moje zdjecia :o , musiałam robic od nowa. :evil:

Moze znacie jeszcze jakis sposob na zdjecia procz - na Onecie?

Też pozdrawiam wszystkich!

Ściągnij sobie program z http://www.photosite.com

i tam załóż album.

Tam na szczęście nie ma problemu znikających zdjęć.

Jak czegoś nie będziesz wiedzieć daj znać - pomogę :D

Zeljka - nie do środy tylko dzisiaj. Pamiętaj jak odpuścisz choć troszeczkę raz to potem będziesz miała duże problemy z kolejnymi razami.

Wiem coś o tym bo dopiero po kolejnym "razie" musiałem kierownika i właścicila opie....lić od stóp do głów i dopiero wtedy wszystko wróciło do normy.

Pozdrawiam

Oj, ja się nie znam.., :oops: nie umiem piąstką w stół walnąć. A i na razie nie muszę. :p Chłopy są w porządku. Jest tam pan od rządzenia i robi to dobrze. Można na nim polegać. A, że się przytrafiło cos takiego... Ich też to nie cieszy. Przecież pogrzeb to nie mila sprawa.

Ale dzięki za radę. Nasz kierownik budowy tez twierdzi, że pracowników trzeba krotko trzymać. Więc, cos jest w tym. :p Dobrze, że to ja nie muszę rządzić, bo nie lubię...

:wink: