Żelka 12.06.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 pole kwiatkow dla soniki...http://foto.onet.pl/upload/26/9/_487634_n.jpgczy teraz cos jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.06.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Nie ma..... Zeljka i Twojego emblemaciku też nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.06.2005 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 No, to ciekawe! A u mnie jest i jedno i drugie. Co to, takim razie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.06.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Wcieło mój album na Onecie! Pewnie to dlatego. No i pewnie nie ma w moim dzienniku tych obrazkó, choc u mnie są? To zrobiłam nowy albumik... I już bedą obrazki. Pierwsze - pole kwiatów dla Soniki! Czy teraz już są?? Bo jak nie, to juz nic nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.06.2005 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 http://foto.onet.pl/upload/14/68/_489839_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.06.2005 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Dzięki Zeljka, wszystko wróciło do normy A obrazek jest śliczny!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 12.06.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Gratulacje!! Pozazdrościć talentów Z takim zmysłem plastycznym urządzanie chałupki to rewelka!!! Już sobie wyobrażam....EFEK MUROWANY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.06.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Dzieki, dzieki ale jak to mowia - pozyjemy-zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 12.06.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2005 Zelijka - piękne te rzeczy wyszywane. Grosiki wrzucone, czyli wszystko gra! I oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 13.06.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Sonika, czemu piszesz, że nie ma kwiatów , u mnie są... Ja niestety też nie widzę, pusta ramka u mnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 13.06.2005 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Proszę, proszę ...jestem pod wielkim wrażeniem Twoich zdolności artystycznych –gratuluję. Pełna podziwu nad misternymi haftami z uśmiechem i pozdrowieniami bardzo ciepłymi. Buzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.06.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Dzięki Osowa. Tylko cos mi nie idzie z Internetem i komputerami... Znow wcielo moje zdjecia , musiałam robic od nowa. Moze znacie jeszcze jakis sposob na zdjecia procz - na Onecie? Też pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 13.06.2005 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2005 Musiałabyś mieć stronkę na serwie -republika np. Albo u kogoś, co ma swoje strony- może użyczy Ci miejsca? Mi czasem Maksiu zamieszcza – spróbuj go zapytać. Ma wielkie serce. Przy okazji pozdrawiam go również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.06.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Dzięki Zeljka, wszystko wróciło do normy A obrazek jest śliczny!!!!! A właśnie, że nie wróciło. Mojego obrazka znowu nie ma . Zeljka - czy te słoneczniki są też Twoim dziełem???? Przepiękne . Nie mogę się napatrzeć. Po prostu PIĘKNE!!!!! Ja nie wiedziałam o tych goszach i nic nie mam w rogach, ani w nadprożach. Ciekawe czy to się nie obóci przeciwko mnie??? A kysz, a kysz, a kysz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 14.06.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Gratuluję talentu do wyszywania Nie przejmuj się Zeljka tymi 4 metrami - super ogrodu tam może nie urządzisz, ale u nas taka szerokość sprawdza się dobrze jako wygodna trasa komunikacyjna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.06.2005 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2005 Dzięki Luśka. No właśnie te 4 m będą tylko przejściem od tylu do przodu działki. Z tylu jest, jak już pisałam, kawałek ogrodu 17/22m, ale i tak nie mogę mieć jakiś super ogród ze względu na moje dziecko. Kwiaty zrywa i próbuje zjadać, liście tak samo, a nawet trawę... Chodzi niepewnie, więc odpadają też fontanny i kamienie ozdobne... O oczku wodnym nawet nie wspomnę... Zostaje trawnik i jakieś zielone drzewka, ale tez najpierw musze sprawdzić czy nie są trujące... W sumie.., choćbym chciała to i owo, to i tak będzie to co byc musi i to co się ostanę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 15.06.2005 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2005 Dzięki Osowa. Tylko cos mi nie idzie z Internetem i komputerami... Znow wcielo moje zdjecia , musiałam robic od nowa. Moze znacie jeszcze jakis sposob na zdjecia procz - na Onecie? Też pozdrawiam wszystkich! Ściągnij sobie program z http://www.photosite.com i tam załóż album. Tam na szczęście nie ma problemu znikających zdjęć. Jak czegoś nie będziesz wiedzieć daj znać - pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.06.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Jak znajdę troche wiecej czasu to na pewno tam zerkne. Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 20.06.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Zeljka - nie do środy tylko dzisiaj. Pamiętaj jak odpuścisz choć troszeczkę raz to potem będziesz miała duże problemy z kolejnymi razami.Wiem coś o tym bo dopiero po kolejnym "razie" musiałem kierownika i właścicila opie....lić od stóp do głów i dopiero wtedy wszystko wróciło do normy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.06.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Oj, ja się nie znam.., nie umiem piąstką w stół walnąć. A i na razie nie muszę. Chłopy są w porządku. Jest tam pan od rządzenia i robi to dobrze. Można na nim polegać. A, że się przytrafiło cos takiego... Ich też to nie cieszy. Przecież pogrzeb to nie mila sprawa. Ale dzięki za radę. Nasz kierownik budowy tez twierdzi, że pracowników trzeba krotko trzymać. Więc, cos jest w tym. Dobrze, że to ja nie muszę rządzić, bo nie lubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts