Arnika 20.06.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Nie mam wózka.. nie pomogę... Ale pokaż o jaki wózek chodzi, może miałby ktoś ze znajomych i by mógł pożyczyć.. choć dzieciaki mają koło 12 lat, te co ja znam ... znaczy w miarę dobrze znam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.06.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Szukałam czegoś z drugiej ręki, aluminiowy, najlepiej składany, lekki musi być góra 10kg. ale trudno o takie coś. Arniko, dziękuję ci bardzo ale jeśli już wypożyczać to z wypożyczalni. Tak w razie czego zawsze są jasne warunki. to jednak miesiąc czasu, daleka podróż, wszystko może się zdarzyć, wołałabym prywatnie od kogoś nie wypożyczać. Nawet po cenę siedzenia w motelu i czekania aż zdrowy sobie pozwiedzają. Mimo wszystko, ludzie są jednak tylko ludźmi. Nie chciałabym potem z powodu zadrapanego wózka mieć jakieś nie miłe sytuacje. Sama rozumiesz. Ale dziękuję bardzo, że pomyślałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.06.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2013 Bierzemy ten nasz stary. Zrezygnuję trochę z ciuchów najwyżej, bo i tak siostra mówiła bym zabrała tylko swoją bieliznę a resztę dla mnie ma. Damy rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.06.2013 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 My zdychamy, na dworze jest piekarnik. nie ma czym oddychać. Dobrze, że w domu mamy lekki chłodek. Stefek się zabarykadował w swoim pokoju. Całkiem opuścił rolety. Ten sprzęt mp3 co zamówiliśmy dla niego i zapłaciliśmy przez paypala 13. czerwca nie doszedł. Dziś dostałam maila - państwa pieniądze dotarły na nasze konto przesyłka jest przygotowywana do wysyłki. :bash:Kolejny krętacze. 8 dni pieniądze z paypala idą? Od kiedy? Mam nadzieję, że to dziadostwo dojdzie, bo to na wyjazd jest potrzebne. Dawno już powinno być wysłane! Ja nie wiem, chyba na odludziu wyląduję, bo nie wyrobię tego tzw. normalnego świata. Aha, Pan mi dziś na weekend obkleił plecy plastrem. Ciekawe na ile to się sprawdzi u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.06.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 A pewnie, że na dworeze piekarnik, u nas wczoraj i przedwczoraj było po prostu strasznie, coś nieprawdopodobnego.38*C w cieniu było przy domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.06.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Burza przeszła... choć jeszcze trochę straszy;)... mam nadzieję, że już macie czym oddychać. Buziaki zostawiam:hug:. Kiedy jedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.06.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 Popadało, jeszcze pada. Zaraz jest czym oddychać. Rasiek jedziemy początkiem lipca. Nie wiem czemu ja jeszcze nie spakowana. Może dlatego, że mi się wydaję, że ja do domu jadę i, że przecież mam tam wszystko, bo zawsze miałam. A najbardziej to ja się obawiam tego, że spotkam tam:cool: siebie sprzed lat a nie wiem czy tamta Żelka byłaby ze mnie zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.06.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2013 No to się popraw i ogarnij, kobieto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.06.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Mam taki zamiar! :wiggle:Tylko czy mi wyjdzie. Po woli już zaczynam przygotowywania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.06.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Paczę, widzę, baw się dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.06.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Dzięki Nef! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2013 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 I nie zapomnij zabrać dobrego humoru, kochana, dacie radę spokojnie ze wszystkim, będziesz z rodziną, we wszystkim Wam pomogą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.06.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Oj, Depeś Ty nie widzisz jak na przygotowania idą, dlatego Ty taką optymistką jesteś. Rozmowa z moim M, wczoraj rano: marudzi na mnie z byle powodu..., ja spokojnie odpowiadam - ale nas nikt na siłę razem nie trzyma, M odpowiada - no to idź do diabła! ..., ja odpowiadam - a idź ty do diabła! ....troszkę ciszy.., ja się szybko zastanawiam i dodaję - a, nie, to jest zły pomysł, bo znowu będziemy razem.... :rotfl:A nam nie długo 20-ta cyknie, to znaczy rocznica i tylko w przypadku jak się do tego czasu nie pozabijamy na wzajem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.06.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 No to wytrwacie razem i dłużej, skoro dwudziestka wam strzeli.. My dziś mamy 23 lata razem.. i jakoś żyjemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Kochana - najważniejsze, że połapałaś się, że znowu wyszłoby na to samo... TY nie możesz iśc do diabła, bo bys go zaraz zrobiła dobrym i cały porządek świata szlag by trafił, tak więc niech J. sobie idzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 23.06.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Ja jestem weteranką 2 tygodnie temu stuknęło nam 40 lat, życie nas nie piesciło , ale zawsze byliśmy razem na dobre i złe, miłośc, przyjaźń i wzajemny szacunek towarzyszy nam do dziś, lubimy przebywac w swoim towarzystwie nuda jest nam obca. Dzieci mamy udane( 2 synów i synowe traktujemy jak córki).Wnuki cudowne kochamy je miłością bezgraniczną, czas galopuje, wnuczka już przerosła babcię, wnuk w przyszłym roku idzie do szkoły, a my wreszcie robimy to co chcemy, a nie to co musimy, fajnie byc emerytami, oby zdrowie tylko dopisywało(mąż po ciężkiej operacji ale już jest dobrze oby tak dalej) Jestem spełnioną matką , żoną i babcią .Kochanie Jubilatki życzę Wam samych radosnych dni, Żelcia, Arnika, AgnesK jesteście cudownymi Matkami opowiadam o Was znajomym i stawiam jako przykład do naśladowania, a Wasi Mężowie....... stanęli na wysokości zadania niejedno małżeństwo nie przetrwało .Chylę czoło.......Żelcia będzie dobrze.Buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.06.2013 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Żeluś, cieszę się na ten Wasz wyjazd Będzie dobrze...ale zanim to nastanie musi być sporo nerwów i cichych chwil...to chyba w większości małżeństw norma. Ale skoro 20 latek macie za Wami, to znaczy że kolejne dziesiąt przed Wami... Teraz kochana jedziesz DO KRAJU SWOJEGO DZIECIŃSTWA, WSPOMNIEŃ PIĘKNYCH, LAT BEZTROSKICH. Spraw, żeby ta wyprawa była kiedyś dla Was wszystkich najlepszym wspomnieniem Teraz muszę ponadrabiać wszystkie zaległości, bo mam tego bardzo, bardzo dużo... Życzę wszystkiego najlepszego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.06.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 No to wytrwacie razem i dłużej, skoro dwudziestka wam strzeli.. My dziś mamy 23 lata razem.. i jakoś żyjemy... Arniko, dzięki i Wam wszystkiego najlepszego!!! ................Anetko, Jadziu, Gosiu..., dziękuję!!! Pewnie, że wytrwamy i dłużej, ale czasami mam ochoty kopnąć M w tyłek, to sama prawda. Tylko zawsze mi czasu na to brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.06.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 ... czasami mam ochoty kopnąć M w tyłek, to sama prawda. Tylko zawsze mi czasu na to brak. Skąd ja to znam ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.06.2013 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Słuchajcie, dzisiaj by nasza forumowa Mopsia miała urodziny. Ona była bardzo dobrym Człowiekiem. Wyślijcie Jej, proszę, ciepłe myśli i modlitwę dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts