Arnika 23.06.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2013 Dzięki Dziewczyny za życzenia.. Sprawdziłam.. 23 rocznica to żadna rocznica.. za dwa lata będą srebrne gody.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.06.2013 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Kochani, chowam już lap-topa, do Netu nie będę już zaglądać. Jak wrócę dam znać jak było. Dziękuję Wam za wszystko, wszystko, wszystko, kocham Was i będę tęsknić. Pa,pa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 24.06.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Udanego wypoczynku,wspaniałych wzruszeń i oddechu.Szczęśliwego powrotu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.06.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Szerokiej drogi i super wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.06.2013 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Żelcia - baw się cudnie, korzystaj ze spotkania z Mamą i siostrami, odpoczywaj i wzruszaj się, apotem wracaj do nas, bo ja to już tęsknię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.06.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Spokojnej podróży, udanego wypoczynku, dużo wzruszeń - naładuj bateryjki i wracaj do nas szczęśliwsza Buziaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.06.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Dzisiaj Żelcia to już pewnie jest na miejscu... Wszystkiego dobrego i udanego wypoczynku.Należy Ci się jak nikomu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 26.06.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Baw się dobrze i wypoczywaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.06.2013 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 I serio nie da nam znać czy szczęśliwie dojechała ??? a głupia malka, głupia :bash: co by miało być inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.06.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Żelcia, wypocznij za wszystkie czasyi wracaj szczęśliwa. Wracaj, bo to forum bez Ciebie to takie wyblakłe jakieś, bez koloru.A na myśl o tym, jak przeżywasz powrót do rodzinnych stron,to mam normalnie gęsią skórkę i ciarki na kręgosłupie.Już się cieszę na Twoje opowieści, bo opowiesz po powrocie, prawda?Buziaki fruną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.06.2013 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Przedwczoraj ja pojechałam do Żelci wesprzeć Ją psychicznie w pakowaniu;)... i tak się zasiedziałyśmy i zagadałyśmy, że wyjechałam od Niej o północy:lol2:. Wczoraj natomiast to Żelcia ze Stefkiem znalazła chwilę pomiędzy pakowaniem, sprzątaniem i medytowaniem, żeby do mnie zjrzeć. Tak, tak... nie przeoczyliście się... Żelcia MEDYTUJE!!! ... sprząta i układa od nowa we wszystkich swoich szufladkach w łebku:D. Dostałam zgodę żeby Was Wszystkich ucałować od Żelci i Stefka i pomachać zdjęciami przed samym Żelkowym wyjazdem;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.06.2013 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Żelciu ogromnie się cieszę, że zawitałaś u Rasi, że sprzątasz w szufladkach, że medytujesz... Baaardzo, bardzo mnie to cieszy Dobrej podróży i cudownego urlopu ps.. Ten przystojny , wysoki Facet koło tej Dziewczynki to kto, i co to za Dziewczynka? ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.06.2013 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Fajnie, że zobaczyłam. Ja jestem wzrokowiec. Jak rozmawiam z kimś, kogo nie widziałam, to czuję dyskomfort A może zadzwonią jak dojadą, bo od jutra Chorwacja do Unii wchodzi i mają telefony m.narodowe stanieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 29.06.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Żelcia, spokojnego wypoczynku Ci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.06.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Łza radości i wzruszenia zakręciła mi się w oku Dzięki rasiu Żelko dobrego wypoczynku Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.06.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Zdjęcia są PIĘKNE, aż miło spojrzeć na tę miłość i radość wzajemną u nich. I pieski! Ależ Stefek musiał się cieszyć! Dziękuję, Rasiu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.06.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Zdjęcia są PIĘKNE, aż miło spojrzeć na tę miłość i radość wzajemną u nich. I pieski! Ależ Stefek musiał się cieszyć! Dziękuję, Rasiu!!! Żelka aż piszczała z radości jak Stefek z chęcią chodził po ogrodzie, szczypał wierzbę migoczącą na wietrze... A Frodo od początku pokochał Stefka i nie odstępował Go na krok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 30.06.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Rasia-Ty masz dar:)Umiesz czytać...po cichu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.06.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Fantastycznie!!! :D :* :* :* Nie ma tu ikonki całusów wielkich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.07.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Kochani, Rasia mnie pogoniła do odkopania lap-topa, bo powiedziała, że Wy tu pytacie jak dotarłam. Pisałam wcześniej, że początkiem lipca wyjeżdżamy, dziś dodam, że dokładnie 4. a u mojej Mamy będę dopiero 7., jeśli będzie tak jak mówili, że w tym domu nad morzem jest Net, to odezwę się po 10-tym, na krótko. Jeśli nie, to dam znać sms-em, że dotarłam i na jakim etapie podróży jesteśmy. Coś więcej o wyjeździe napiszę dopiero po powrocie, czyli po 25-tym. Potrzebowałam, potrzebuję, przed wyjazdem troszkę czasu da siebie, nie tylko ze względu na pranie, prasowanie, pakowanie, ale tak najzwyczajniej by się psychicznie uspokoić i przygotować. Więc, chowam, znowu, lap-topa i teraz już na prawdę, odezwę się albo dopiero po wyjeździe(najbardziej prawdopodobnie) albo jak będziemy nad morzem. Choć tego akurat nie obiecuję, bo to będą dni dla Rodziny, dla Mamy, dla moich Sióstr. Malko Kochana sms-a dostaniesz. No jak ja bym mogła dojechać i nie dać Wam znać?! A teraz znikam jeszcze troszkę mam czasu na medytowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts