EZS 30.07.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Żelciu, nie musisz tłumaczyć. Ale jednak coś ci napiszę. ZADNA SKRAJNOŚĆ NIE JEST DOBRA. Najlepiej jest po trochu. A ty jakoś tak z jednej skrajności w drugą. Najpierw ciągle na forum, teraz zero netu??? A po co tak? Forum to nie rzeczywistość, to miły dodatek towarzyski do naszego życia. Pomyśl sama - ilu masz znajomych? Takich w realu? Z iloma ludźmi się spotykasz, masz czas się spotykać? Na ilu MOŻESZ POLEGAĆ? Rozsądnie dawkowana sieć daje poczucie bezpieczeństwa, bo my jednak sobie pomagamy , na ile możemy a czasem bardziej, niż pseudo-przyjaciele. Pozwala na posiadanie znajomych, na których w realu nie ma czasu. Niewirtualni znajomi są ważni, ale przy panującym sposobie życia bardzo trudno trzem rodzinom znależć ten sam termin spotkania. A tu jestem kiedy chcę i kiedy mam np pół godzinki przy obiedzie. Mam kilka osób "zaprzyjaźnionych" i to wystarczy. Piszę ile chcę i kiedy chcę. Mówisz, że musisz skupić się na sobie? OK. Ale człowiek to zwierze towarzyskie, sam sobie zwykle nie wystarcza. Nawet najlepsza książka nie jest wiele warta, jak nie ma z kim o niej porozmawiać. Życzę ci mądrych wyborów. I pamiętaj, co z oczu to z serca... Ludzie tak mają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.07.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 A ja Cię Żelko trochę rozumiem - weż więc sobie ten miesięczny urlop od forum, a potem.... zobczysz. Mam nadzieję, że wrócisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.08.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Września jeszcze nie ma.., ale tęskno mi za Wami.... Ewuś wezmę sobie do serca wszystko co napisałaś, dziękuję... anSi Tobie też..... Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.08.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2013 Pozdrawiam Żelko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.09.2013 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Kochani jeszcze napiszę co do Paulinki. Uznałam, że ponieważ ja o Ich sytuacji wiem od Nauczycielki Stefka która uczy także Paulinkę, czyli nie jestem tak do końca osobą postronną, no i to, że Stefek jest o podobnym stopniu niepełnosprawności i ja z tego powodu mogę zareagować bardziej emocjonalnie (z reszta mnie znacie i wiecie, że kiedy o chore dzieci chodzi to ja zaraz się rozklejam), że będzie bardziej uczciwe wobec Was i bardziej wiarygodnie by tym zajął się ktoś inny, bardziej, że tak powiem normalny niż może być normalna matka takiego Stefcia i poprosiłam Rasie ponieważ jest Ona tutaj blisko (jeśli Ktoś jeszcze ma ochoty z Rasią tam pojechać i zobaczyć na własne oczy, to proszę tylko dać znać, to jest w Wojcieszynie, W-wa zachodnia) i Rasia się zgodziła (dziękuję Ci Rasiu jeszcze raz) tam pojechać i dokonać realnej oceny sytuacji, porozmawiać, ew. jeśli uzna za potrzebne, porobi zdjęcia itp. O wszystkim potem będzie napisane w SOs-ie, podam linka jak już wątek będzie. Pozdrawiam Wszystkich!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.09.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Ty to jednak łebska kobieta jesteś, wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.09.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Żelka namawiac Cię nie będę, ale dobrze wiem że można znikac i wrcać Pozdrawiam Was gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.09.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 DPS Rasia to zrobi dużo lepiej to raz, a drugie, ja nie mam już na to sił, w razie czego pomogę, jakieś fanty przygotuje, ale na więcej mnie obecnie duchowo nie stać. Aguś, sama prawda. Buziaki dla Twojej całej Rodzinki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.09.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Żelciu.. jak się cieszę ,, że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 11.09.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Super, Żelciu. W razie czego, my jesteśmy w pełnej gotowości. A Ewa na początku strony mądrze napisała (jakże by inaczej;-) ) Uściski:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.09.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Dzięki Kochani. Jak tylko Rasiek będzie miała czas (pewnie w połowie października) to pojedziemy do Paulinki. Też pojadę tam ale tylko jako Ryczek pierwszej kategorii, Rasia jako Mózg całej sprawy i Nauczucielka Paulinki jako Przewodnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.09.2013 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 dzień doberek pozdrowienia zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.09.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2013 Żelko, jesienne uściski dla całej Rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.09.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Ha, nie dadzą mi "umrzeć śmiercią naturalną". Przytulam ja Was też, mooocno!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.09.2013 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.10.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 (edytowane) ... Edytowane 8 Października 2013 przez Żelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 07.10.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 zapraszam na aukcję dla Dzieci z autyzmem http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?275-AUKCJA-NA-FORUM-Ferie-rehabilitacyjne-dla-dzieci-kt%C3%B3rym-jest-trudniej byłam zerknę jeszcze w domku może coś wystawić jeszcze dam radę.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.10.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 (edytowane) Dzięki Iwo. ... Edytowane 8 Października 2013 przez Żelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.10.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Byłam, bajki mi się che zobaczyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.10.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Usunięta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts