EZS 08.10.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Żelcia, co usunięte??? Dlaczego tak walisz głową??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.10.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 no nic to... nie bij głową w mur.. bo będzie bolała;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.10.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 A nic, przejdzie mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.10.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 podejrzewam że to coś usunięte związane było z aukcją....coś u Depesi czytałam....nie wiem o co kruszą się te kopie ale ja tylko pozdrawiam cieplutko Stefka i mamę znikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.10.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Ech, marzę, żeby ta aukcja się już skończyła, miało być tak pięknie a wyszło... jak zawsze. Wiesz, Żelka, też się zastanawiam nad odpoczynkiem od forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.10.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 I w tym, jak myślę, istota rzeczy. Każdy ma prawo powiedzieć co myśli i mieć swoje zdanie, ale jednak... przecież nie wątpimy, że były dobre intencje, znamy Agę nie pierwszy rok, prawda? Dlatego najlepiej pomarudzić, posarkać i... wybaczyć. My też nie jesteśmy idealni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.10.2013 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 (edytowane) Czy ktoś mi da znać sms-em, jak już skończy się ta aukcja, bo ja bym sobie najzwyczajniej na świecie troszkę odetchnęła od tego zamieszania? Już byłego oczywiście. Wtedy muszę wrócić bo wiadomo. No i mam nadzieję zastać Was tutaj weselszych i w zgodzie. Dajcie sms-a co? DPS? Edytowane 10 Października 2013 przez Żelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 09.10.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Żelcia, bajki nie zdążyłam przeczytać przed skasowaniem. Ale jeśli tak zadecydowałaś, to z pewnością tak jest dobrze. Bo Ty oprócz czystego serca, zawsze dobrych intencji masz też intuicję. Żeluś, odpoczywaj od tego, od czego potrzebujesz, a my tu na Ciebie i tak zawsze czekać będziemy...Ty wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.10.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Dziękuję Toluś. Muszę od świata odpocząć, bo ja widzę go i odbieram całkiem inaczej niż większość ludzi. :bash:Nie chce się rozchorować od nadmiaru wrażeń. DPS pewnie, że intencję były dobre, a cel słuszny. Będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.10.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Najgorzej to ja się martwię tą wysyłką, bo wyjeżdżamy 16-tego, a nie wiem, czy do tego czasu aukcja się skończy. Trudno, najwyżej wtedy na pw będę prosić tych, którzy Twoje fanty wylicytują, o dwa tygodnie wyrozumiałości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 09.10.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Inie wątpimy, że były dobre intencje, znamy Agę nie pierwszy rok, prawda? Ludzi trzeba czasem powstrzymać, jak głupotę chcą zrobić, bo mogą zaszkodzić sobie samym. A dobrymi intencjami to piekło jest wybrukowane... Oprócz intencji rozum trzeba mieć i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 (edytowane) usunięte Edytowane 12 Października 2013 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.10.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 (edytowane) Usunięte Edytowane 12 Października 2013 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 09.10.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Jak tu dzisiaj tłoczno, ja jak zwykle niezorientowana do końca w temacie, ale jakieś ważne rzeczy chyba się dzieją, Tak czy owak Zelko wierzę w Twoją mądrość i dobrą intuicję i nie uciekaj na długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.10.2013 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 (edytowane) Znowu spać nie mogę.., uspokójmy się, proszę, bo ja się przez to wykończę... Edytowane 10 Października 2013 przez Żelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.10.2013 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Jak mnie to forum nie zabije to będę żyć 100 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.10.2013 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Jak mnie to forum nie zabije to będę żyć 100 lat. Wrzuć na luz proszę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 10.10.2013 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Tak, Żelko - koniecznie wrzuć na luz- trochę od wczoraj tu i ówdzie poczytałam, uważam, że nic nie musisz wyjaśniać, z niczego się tłumaczyć - po co? I tak już wiele zostało powiedziane. Każdy swój rozum ma i każdy wie, co i jak ma robić (na własną odpowiedzialność, oczywiście ) Jeśli jednak nie możesz oderwać myśli od Forum, to zajmij je czymś innym. Nawet Ci mogę powiedzieć czym Zrób dla mnie taką dużą bombkę w kolorystyce Królowej Śniegu - srebrzysto białą - taką najpiękniejszą na świecie, z wypukłą fakturą (niczym pisanki wielkanocne, które kiedyś dla mnie robiłaś - pamiętasz ?) A ja z przyjemnością taką bombkę od Ciebie kupię To Ci teraz dałam zadanie, no nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.10.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Właśnie Żelko, przecież ci co Cię znają wiedzą doskonale, że miałaś dobre chęci i że jesteś zawsze kiedy ktoś potrzebuje pomocy więc i tym razem sie wciągnęłaś a że wyszło troche dziwnie to przecież nie Twoja wina i wszytscy to rozumieją. Ochłoń troszkę, odpocznij od forum, nikt nie bedzie miał ci nic za złe, akcja jest dobrowolna i każdy swój rozum ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 10.10.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2013 Żelcia, a jakbyś zegar w lawendowych kolorach na alledrogo wystawiła, to pewnie bym się skusiła (też ci pracę dostarczam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts