Żelka 11.10.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Ewuś, mój net nie nadaje się na youtube. Tylko kóleczko kręci. Zosiek, tak, o tym dlaczego boli i jak unikać bólu. Na te o zadawaniu, ja się nie nadaję, za mało sprawna jestem, starość swoje robi, ale mięśnie jak Bruce Lee chciałabym mieć. Trzymajcie się Kochani, idę już dziś spać, spokojniej, bo lżej mi też na duszy. Śpita spokojnie też. Jutro znowusz pobudujemy i będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.10.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Ja Kojarzy mi się jednoznacznie z rolą siostrzeńca w Diunie. Za bardzo perwersyjny był nawet dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.10.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Ja Kojarzy mi się jednoznacznie z rolą siostrzeńca w Diunie. Za bardzo perwersyjny był nawet dla mnie Ewa, no coś Ty ?!, Świat mnie nie przestaje zadziwiać I to jest piosenka dla Ciebie ! Na końcu możesz efektownie powiedzieć - e, Sting, co ty mi tu, get lost Żelko , dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.10.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 No to ja o tej porze to za nic nie puszcze teraz muzyki.. tu już wswzyscy śpią... no może faceci jeszcze gadają, bo mecz był... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.10.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Przylazłam znowusz.., własnie przeczytałam, nici z wykładu, przełożony. Cosik mi się wydaje, że ktoś im powiedział, że ja będę i bali się marudzenia. Arniko, a słuchawek ni masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.10.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 O, Żelcia , to posiedz z nami Ja mam dzisiaj wolna chatę (no, prawie ) - kiwam palcem w bucie, słucham i powoli sączę Niestety, łącze też sączy i się rwie co chwile .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 11.10.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Łojezu - nie nadanżam. Trójkowej listy od dziestu lat słucham to i dzisiaj nie odpuściłam, ale trochę jednym uchem słuchałam, bo na jutro do szkółki się przygotowywałam. Będę dzieciakom o seksie gadać, tzn. o Mickiewiczu, który baaardzo mógł i chciał i o Słowackim, który to chciał, ale nijak nie mógł, bo impotentem był No więc chłopaki na ilość zdobytych kobiecych serc i nie tylko walczyć nie mogli, to poszli na utwory ku rozpaczy dzisiejszych licealistów, którzy nad Dziadami wszelakimi i nad Kordianem teraz pochylać się muszą. No to se pogadałam, a teraz idę Ewowej muzyki poszukać, bo Sting ten trójkowy też mi się widzi, ale tak zupełnie, to go nie rozumiem Dobrej nocy wsjem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.10.2013 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Zosiu, ja już mrugam jak kotek na leżaczku i mi się literki kiwają. Idę spać. Dobranoc, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 11.10.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Żelko a masz kotka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.10.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 AnSi, dwa razy czytałam , bo za pierwszym razem mi wyszło, że Mickiewicz chciał ze Słowackim. A w szkole o tym w ogóle nie było Dobrej Nocy Muniek Staszczyk teraz w Trójce - na wokalu i na basie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 11.10.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Oj Zosiu, ja sama siebie często nie rozumiem, nic więc dziwnego, że tak też i piszę Wieszcz nasz Adam to raczej hetero był, kobiety za nim niczym za mundurem, choć munduru nigdy nie miał. Miał za to tłuste włosy i zepsute zęby, a..i anegdotami, jak z rękawa sypał, pewnie tymi ostatnimi kobitki bajerował... Mawiały o nim - "nasz niedźwiedź litewski, nasz lew salonowy"...Ciekawe, co miały na myśli w kwestii niedźwiedzia:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.10.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Słowacki był impotentem??? Nigdy go nie lubiłam, chyba instynktownie A Mickiewicza najbardziej lubię za ballady i romanse... Taki czarny humor.. Wiecie, dlaczego Gogol Bordello? Ukrainiec pojechał robić karierę w USA, nazywał się jakos tan nieamerykańsko, grupę założył no to nazwać ją musiał. Wymyślił najpierw Bartoka ale stwierdził, ze nikt w stanach nie wie, kto to taki, Gogol wydał mu się lepszy, a burdello bo... to pasuje. Tylko u na o zmienił, żeby obciach był ale strawny dla pruderyjnych amerykańców. Facet jest wariat o duszy i fantazji słowiańskiej a śpiewa z nim chinka, etiopczyk i kto się da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 11.10.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Udało mi się pociągnąć trochę z tej składanki na komórce, ciekawy Gogol Wsłucham się dogłębnie, jak powróci moje łącze - dzięki. Ja od dawna jestem fanką Peter'a Nalitcha -polecam do posłuchania z przymrużeniem oka I koniecznie wsłuchaj się w piękno akcentu Zacznij może od Guitar , guitar.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.10.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Żelcia.. nie mam tu w szpitalu... A teraz co niektóre babcie 3 raz tej nocy na silu wychodzą, a ja nadal na kompie.. Idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.10.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Arni, a ilu Was tam w pokoju? I Ty się ciesz, że żadna nie chrapie tak jak mój M. W drugim pokoju go słychać. AnSi, nie mam ani kota ani psa. A jakbym miała mieć to raczej psa. Takiego jakiego ma Raśka. Żebyście Wy widzieli, jak jeden z Jej psów chodził za nami i wciąż przy Stefciu siadał!!! Coś niesamowitego, wyczuwał chyba, że Stefek pomocy potrzebuje. Wyglądało to tak, jakby przy nim czuwał. Słowo daję! Ja nawet teraz jak piszę o tym, to mi się oczy zeszkliły. A tak w ogóle przyszłam zapytać AnSi, co to znaczy "duża bombka", jaka duża, bo są takie płaskie na 10cm, 12cm i 20cm. A jeżeli o rozmiar chodzi, to dla każdego "duże" to co innego i tera to mom problem za co się zabierać. A tak w ogóle dzięki Wam wróciła mi wena twórcza. Dla TAR właśnie kończę komplecik, romantyczny, aż mi będzie żal oddać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.10.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Żelko priva odebrałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 12.10.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Żelcia, zamieściłam u mnie w komentarzach. Nie byłam tu długo, pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.10.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 O Jesoo Gosiek, odebrałam. Ja na priva mam teraz alergie, jak zobaczę, że mam priva, to mi serce zaraz podskakuje jak przed strzelaniną. Właśnie idę zobaczyć jak to tam się można dostać do tego, chyba muszę się zalogować jakoś czy konto utworzyć czy jak, zaraz zerknę. Dziękuję za link. Dorbie, dzięki, już odpowiedziałam. U nas dziś zimno i pochmurno, beeeeee... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Zelcia niech Ci nie zal będzie oddawać wymysle pewnie z czasem kolejne a pamiętam jak tez pudełeczko nasze slubne mialas zal oddawać zapewniam Cie, będą jeszcze nowe wyzwania dekoratorskie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.10.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 No pamiętam, jak mogłabym nie pamiętać takiego pięknego zdjęcia ślubnego?! Całe piękno tego pudełka to własnie to, że z takim zdjęciem było zrobione. A dla Mamy właśnie lakieruję. Masz jeszcze mojego maila? To bym o adresik poprosiła. Może we wtorek bym już wysłała, jak nic mi w tym nie przeszkodzi. Dam Ci znać tu na FM, czy poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts