TAR 12.10.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 adresik gdzies powinnam mieć to wysle namiary a ty mi dane do przelewu puścisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.10.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Ok, to są te z allegro, na fundację, wyśle Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.10.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 dużą bombkę w kolorystyce Królowej Śniegu - srebrzysto białą - taką najpiękniejszą na świecie, z wypukłą fakturą wklejam sobie by pamiętać co mam robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 12.10.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Żelko - ja to bym chyba taką największą bombkę chciała. Nie przesadzam??? Co o tym sądzisz? A tak poza tym, to chyba jakieś choróbsko mnie rozbiera. Mdli mnie niemożebnie i sił brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.10.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 (edytowane) AnSi bombkę, największą pod słońcem zrobię by zająć myśli czym pozytywnym. Edytowane 12 Października 2013 przez Żelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.10.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Zelka wyslalam maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.10.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 dostalam adres, dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.10.2013 02:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Jakby ktoś pytał, gdzie są posty, to usunęłam na prośbę...,, Kolejną noc nie śpię i zastanawiam się dlaczego, po co...,W dyskusji zabrałam głos dopiero wtedy kiedyuznałam, że we własnej obronie, muszę napisać, że ja nic nie wiem. I tylkotyle. Żeby nie to, to słowem bym się nie odezwała.Jeśli to taka wielka zbrodnia, to trudno, niechja będę be! Nie będę się już nikomu z tego tłumaczyć. Kto mnie za to, że zabrałam głos w dyskusji chce nienawidzić, to proszę bardzo. Kto nie chcę, też proszę bardzo. Tylko dajcie mi już proszę święty spokój, dobrze? Nie che już żadnych maili, sms-ow, privów, niczego!!! Dość tego, nawet ja mam granice wytrzymałości. Wszyscy chcemy dobrze, a wciąż się coś pieprzy!!! Dajcie mi już spokój!!!p.s. proszę nie komentować tego, nie chce juz ŻADNEJ dyskusji na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.10.2013 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Przecież i tak Cię kochamy. Nawet jak masz nas dość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.10.2013 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Też nie spalam całą noc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 13.10.2013 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 (edytowane) Żeluś, masz rację - odpocznij trochę od forum, z boku trochę lepiej widać. Szkoda, że kasujesz posty... ale wierzę, że o bombce dla mnie pamiętasz Edytowane 13 Października 2013 przez anSi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.10.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 A jakbym miała mieć to raczej psa. Takiego jakiego ma Raśka. Żebyście Wy widzieli, jak jeden z Jej psów chodził za nami i wciąż przy Stefciu siadał!!! Coś niesamowitego, wyczuwał chyba, że Stefek pomocy potrzebuje. Wyglądało to tak, jakby przy nim czuwał. Słowo daję! Ja nawet teraz jak piszę o tym, to mi się oczy zeszkliły. Żelciu.. bo takie są psy.. one czują... Za Emilem też nasz pies Pinkuś chodził i go pilnował... bardzo.. przestał ciut i nabrał dystansu jak mu zaczął dokuczać.. ale zawsze miał go na oku.. on go "nauczył" mówić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.10.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Aniu masz rację, z daleka, z bardzo daleka... Arniko, co Ty mówisz, nauczył się mówić z pomocą psa? A jak Ty to zrobiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.10.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 ja jestem wdzieczna losowi, ze znalazlam mojego piecha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.10.2013 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 A dawaj no jakąś fotkę, albo i dwie, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.10.2013 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 nie widzialas nigdy bialasa? to prosze cie bardzo: jak chcesz wiecej to moge ci linke przeslac do albumu Bialaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.10.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Śliczny jest. Dawaj no jeszcze kilka słodziutkich, nie chce mi się po Necie latać. A czy u was też tak słonecznie? U nas zaczęlo się szarością a teraz wygląda na to, że piękny, jesienny dzień będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.10.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 tak, u nas tez dzis piekne slonko a ja musze w pracy siedziec, ech a to niusiek specjalnie dla Ciebie malutki i troche wiekszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.10.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Pisałam już kiedyś, że to białe śliczne, puchate cudo na baterie Sama słodycz U was słonecznie, u mnie pochmurno, mokro, wilgotno, mgliście, brrr i bleee. Piję już drugą mocnistą czarną kawę a powieki nadal opadają. Moje baterie dziś rozładowane, gdyby tak białasek zechciał pożyczyć swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.10.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 tak, u nas tez dzis piekne slonko a ja musze w pracy siedziec, ech a to niusiek specjalnie dla Ciebie malutki i troche wiekszy Słodziak i tyle. No i też chciałabym być tak fotogeniczna! Toluś słoneczko przesyłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts