TAR 14.10.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 hehe ja tez wole jego fotografowac niz sama dac sie obfocic, on wyjatkowy model i do tego lubiacy pozowanie sam sie ustawia, patrzy prosto w obiektyw jak rasowy model:lol2: Tola o bateryjki go zapytam, jakby co kurierem wysle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.10.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 no moja to krecidupka i ciezko ja uchwycic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.10.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 14.10.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Witaj Zelciu:bye: przyszla ja sie zapytac czy masz jakies cudenka albo bedziesz cos tworzyc? zagladam co jakis czas na allegro, ale nic nie wystawiasz:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Żelcia.. niby nie nauczył bo jak.. miał 4,5 roku jak zaczął mówić.. my wcześniej rozumieliśmy jego mowę yyyy. yy. yyyyyyy... Tłumaczyłam mu , że pies yyyyy yyyy nie rozumie i żeby mówił tak jak my.. nawet dzieci w przedszkolu nauczyły się jego języka.. No i puściło .. zaczął mówić.. dzisiaj... chcemy czasami ciszy... ale niewątpliwie cieszymy się że gada, że biega, że jest... choć jak dopoli chciało by się powiedzieć.. jak był mały to chciałam go zjeść.. taki był słodki, teraz czasami żałuję, że go nie zjadłam.. "" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.10.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Mi się najbardziej na tej fotce u fryzjera podoba. markoto pozdrawiamy! a Ty wiesz gdzie podziała się nam mayland bo mi Jej tu brakuje. Iwuś, też pozdrawiamy! Teresko, już wystawione znowu. miałam zamiar za kilka dni z Netu na jakiś czas się odłączyć i dlatego nie wystawiałam ponownie, ale jak mówisz, że Ludzie zaglądają, to wystawiłam znowu. Trudno wskazana jestem na ten Net. Arniko a ile lat ma Emil i czemu Ty nigdy nic o nim nie piszesz? Ja chciałabym poznać Go bardziej tak przez Net. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.10.2013 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 niestety nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.10.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Emil to prawdziwy młodzieniec już, fajny chłopak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.10.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 TARcia tamto wysłane. Fotek nie zrobię, bo M zabrał fotoaparat a mój zepsuty, więc zaryzykowałam. Zrobiłam w gratisie dwie świece do kompletu, ale trzeba je koniecznie w ten przezroczysty co szeleści coś tam zapakować i ładnie u góry czymś zawiązać, tak każdą z osobną i tak można postawić na tacce. I jakbym mogła prosić byś cykneła fotkę kompletu bo ja ni mom ani jednej a nie chciałam byś czekała, bo obiecałam, że już wysyłam.. Ale nie jest to obowiązkowe, oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.10.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 ja cie, kochana jesteś. fotki zrobie i przesle - obiecuje:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Emil we wrzesniu skończył 15 lat.Jest już tak jak TARcia napisała młodzieńcem... Jaki fajny taki i dopolony.. i okres buntu mu się włączył.. i będzie pewnie trwał jakieś 5 lat.. cóż.. trzeba będzie przetrwać to jak ospę... Czasami o nim, opowiadam o życiu, jaki jest, jak dopoli, co zmajstruje,, czasami wklejam u siebie zdjęcia jego... ostatnio było jak ścinał włosy.. Nie mogę się do niego przyzwyczaić.. wolałam jak miał długie.. ale to była jego decyzja.. poszliśmy do fryzjera, ja płakałam, wychodziłam, zęby zacisnęłam i zapłaciłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.10.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Wiola ja dziś nie rozumiem co piszesz co to jest dopolony i dopoli, kurde mow po naszemu a nie gwara, bo ja nie czaje:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 A piłaś już piwo? Dopolony/dopoli... to taki urwis co dopali.. no .. nie wiem jak to napisać inaczej... Kuźwa.. ja po polskiemu czasami piszę.. wiem.. nooo ale ja to tak czasami mam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.10.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 nie i nie będę, w tygodniu nie pije poza wakacjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 Noo to dlatego nie zrozumiałaś.. może po piwie by poszło lepiej Czasami w międzynarodowym towarzystwie nieumiejącym języka drugiego.. jakoś tak po kilku głębszych ... wychodzi esperando;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.10.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 nie mogę, do pracy chodze - wbrew pozorom nie jestem alko:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.10.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2013 No to kiedyś było by fajnie jakbyś się z Jamlesem spotkała.. i On by Ci richich nagodoł... dopiero byś niewiele wiedziała.. tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.10.2013 03:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Se gadajom, jak ładnie. Arni, no widzisz, bo ja przez długi, długi czas nie zaglądałam do tylu fajnych Ludzi. a mówiła mi Rasia by zaglądać, a ja nie słuchałam. Poprawię się. Piętnaście lat, mówisz? No teraz rozumiem, czemu Ty na rehabilitacji. No nic, jak już wstałam to idę do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.10.2013 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 ten dopolony to wystepuje tylko w gwarze Arnikowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.10.2013 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts