TAR 17.10.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 jak będę sobie robic sypialnie to zamowie zestaw lawendowy, mam już pare dodatkow z takim motywem wiec byłoby sensownie dalej go pociagnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.10.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Lawenda??? no w każdym razie fiolety nie byłaś w mojej sypialni, jest fioletowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.10.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Nie byłaś.... Za to galeria super jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.10.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Nie byłaś.... Za to galeria super jest nie byłaś, bo się zgapiłaś. Tak po cichu, to bym cię wpuściła, ale przecież nie całą procesję, jeszcze mężów brakowało, wolałam przystopować. Tam bałagan jest zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.10.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 W sypialni nigdy nie ma bałaganu.. sypialnia jest sypialnię i ma mieć nawet rozgrzebane łóżka. Szanuję czyjąś prywatność..... Za to z galerii chętnie bym kilka rzeczy przytuliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.10.2013 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Wszystko co Zelcia zrobila jest piekne, mam juz kilka sztuk:wiggle:.... To prawda - mam już sporo różnego rodzaju pudełeczke, pudeł, serwetników, ozdóbek ręką Żelki wykonanych - wszystkie razem i każde z osobna są to istne cudeńka. Szkoda, że tak mało na aleegro albo w innych galeriach Żelcia wystawia. To różówo -pudrowe cudo TAR zachwyciło mnie. Szkoda że ja taka monochromatyczna i co zauroczę się jakimś kolorkiem na Żelkowych pracach, natychmiast zamawiam takie... SZARE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 anSi... a jest może gdzieś Twój wątek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 18.10.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 anSi wrzuc tu galerie twoich cudów od Żelki, monochromat to to co lubie najbardziej, moze mnie zainspirujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.10.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 anSi... a jest może gdzieś Twój wątek??? Nieee, miałam do niedawna galerię ze zdjęciami domu, ogrodu, ale .... wykasowałam. jakoś tak ostatnio przestało mi się ją chcieć mieć, tę galerię znaczy się Ona szaroniebieska była - domek szaroniebieski, w środku szaro. No w ogrodzię trochę zielono było, żeby nie było że całkiem sfiksowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.10.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 markoto - wrzucę, tylko dopiero jutro, po powrocie z pracy, gdy obfocę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Szkoda, że nie masz swojego wątku.. można by było co nieco zobaczyć, poklikać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.10.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Arniko - ja to taka niesystematyczna jestem, no i raczej milcząca, więc...nie ma czego żałować Zeby nie było Ci smutno, wrzucę trzy zdjęcie, które pokazuje mój szary charakterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.10.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Powyżej i poniżej załączyłam zdjęcie moich cudeniek wykonanych przez Żelcię, a których to zdjęcia "pożyczyłam" z Jej bloga. Mam nadzieję, że się nie obrazi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 NO!!! I to jest niesprawiedliwe!!!! Ja się NIE zgadzam.... Jak takie fajne wnętrza mogą pozostać bez swojej galerii, dziennika i komentarzy. Jak TAKA sympatyczna Właścicielka może tak tylko podczytywać , a sama.. nie da pooglądać i poczytać... Domek super, ogród też... ja chcę więcej....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.10.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Zdjęcia pozostałych pudełeczek, chusteczników od Żelki pojawią się, gdy zrobię im "sesję" Wszystkie jednak są w mniejszym lub większym stopniu szare, srebrzystoszare i niebieskoszare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.10.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Arniko, gdzie mi teraz dziennik czy komentarze zakładać. Po prawie sześciu latach od zamieszkania powoli trzeba zacząć myśleć o remoncie Może wtedy... jeśli jeszcze tu będę... Poza tym zawsze można będąc gdzieś w okolicach wielkiej wody - wpaść do mnie i naocznie szarości potwierdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 18.10.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Żeluś, no to narozrabiałam. Dopiero teraz zauważyłam, że to u Ciebie tak się rozpasałam, a sądziłam, że u Arniki "bałagan" robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.10.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 Możesz przyjść do mnie, ale myślę, że Żelka nie ma nic przeciw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.10.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2013 AnSi faktycznie szare wszystko ale pies brązowy... i ogród piękny i to szare też piękne, tylko ciut, dla mnie, przygnębiające. Od razu by, tam jakąś ścianę na ostrą zieleń pomalowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.10.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 AnSi, no cieszę się bardzo, że widzę gdzie te wszystkie moje rzeczy mieszkają. Pięknie u Ciebie, tak poukładane wszystko, nawet ogród. TAR-cia bardzo się cieszę, że wszystko się podoba, mam nadzieję, że Mama tak samo będzie zadowolona. U nas słoneczko i piękna jesień. Dziś będziemy sadzić maliny i jeżyny w ogrodzie, a po południu Sąsiedzi będą u nas w gościach. Robię czewapczyci - im tak bardzo smakowały jak byliśmy w Chorwacji. A poza tym, dostałam zestaw ćwiczeń od Stefka rehabilitanta i stwierdziłam, że jestem......................................., klamot. Trzymajcie się Kochani, pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts