Arnika 05.11.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Tak.. u Ciebie.. ale dla Żelki Więc tu wkleiłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.11.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Arniko, dzięki kochana, no te dwa ostatnie, to mi serce podbiły. W ogóle ten cały Vintage jest śliczny. Normalnie jakbym w czasie się przeniosła, jeno ceny tegoroczne, kurka wodna. Ale zawsze są jakieś tam..., urodziny, święta i inne okazję kiedy robię sobie mile niespodzianki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 05.11.2013 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Mam http://allegro.pl/komplet-garnkow-emaliowanych-olkusz-fusion-red-8el-i3624551226.html ten komplet ponad 2 lata w kolorze pomarańczowym i go bardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.11.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 Dzięki Moose. Miło wiedzieć, że jeszcze ktoś lubi takie rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 10.11.2013 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 (edytowane) Tu byla reklama Edytowane 10 Listopada 2013 przez tereska77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.11.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Teresko to my dziękujemy za pomoc. Kochani, ja się bardzo cieszę, że moje prace Was cieszą tak samo jak mnie możliwość tworzenia, tylko nie chciałabym by stało się zwyczajem pokazywania tutaj u mnie tego co ja robię. Tarcia pokazała, bo ja fotek nie zdążyłam zrobić, a potem się posypało... Reklama na forum jest płatna, pamiętajmy o tym!!! Ja nie chciałabym by ten wątek stał się moją niepłatną reklamą, to nie byłoby w porządku wobec forum i tych którzy uczciwie za swoją reklamę tutaj płacą!!! Dlatego Was proszę, jeśli już coś pokazujecie to u siebie i nie koniecznie piszcie, że to ja zrobiłam. A jeśli już ktoś o to zapyta, to zawsze można odpowiedzieć na pw. I proszę nie złośćcie się na mnie, że Was o to proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 10.11.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Zelciu juz usunelam, ale i tak pokaze u siebie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.11.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Teraz ja powinnam napisać.... Tu był komentarz. A jak tam u Was w tej Norwegii? Zimno już macie? U nas coraz chłodniej. Znowu będzie trzeba do wiosny wytrwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 12.11.2013 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Nie jest zle, pogoda podobna jak w Polsce. Pierwszy snieg juz u nas padal:sick:, ale na szczescie tyle, ze sobie padal i zaraz znikal.Lato mi tak szybko minelo, ze jeszcze przestawic sie nie moge, ze to juz listopad przecie i nie moge sobie juz w pizamce rano z kawka na zewnatrz wychodzic;) Tzn. i tak w pizamce wychodze cala zime, tyle ze musze juz kurtke zakladac:D I Tereska zdziwiona co rano, ze po nogach ciagnie:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.11.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Teresko, i tak dobra jesteś. Ja nawet latem, no chyba, że jest taki upał, że wszędzie tylko słychać marudzenie, że to już nie do wytrzymania, śpię w skarpetach. Teraz mam dwie pary, obie grube. Stefcia rehabilitant nie dawno ujrzawszy co ja mam na stopach zapytał - a nie jest pani za gorąco w takich grubych skarpetach...., na co ja pokazałam, że pod spodem są drugie.., grube... pan mało nie padł.... Dziś w sklepie budowlanym kupiłam coś na fugi - dla tych co widzą, że fugowa rozmowa była u Arniki. Nie jest to co prawda HG, bo już nie było, ale Pani mówiła, że Ona tym robiła i ładnie zmywa. Mam też impregnat i jutro jak Stefek będzie miał zajęcia w domu, ja zabieram się za czyszczenie. Zrobię fotki, before i after. Jeśli to after będzie lepsze od before. A jakby ktoś pytał, to chodzi o plamy z tłuszczu na ścianie nad kuchenką. Aha i jeszcze coś, po myciu octem, lekko zjaśniały te plamy, lepiej poszło niż Domestosem. Zobaczymy co jutro będzie. Obym tylko jakiejś alergii nie dostała, bo ja czasami mam po chemii gospodarczej kłopoty, na przykład Mr. Muscle bardzo mi szkodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.11.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 To ja czekam na te zdjęcia przed i po.. bez względu na efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.11.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Hm, ja to się na tym nie znam po prostu i wiedząc z góry, że się nie znam nie kładłam płytek. mam płytę szafkową dla pewności pomalowaną lakierem. Zmywa się ładnie. Pewnie jakbym miała płytki, to bym nie wytrzymała i też bym je lakierem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.11.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 No i dobrze zrobiłaś Ewka. Jednak przy kuchni zawsze coś pryśnie, a potem właśnie jest taki problem. Tutaj zrobiłam fotkę jak to u mnie wygląda. Nie wiem czy dobrze wkleję i czy będzie widać te plamki. Właśnie zrobiłam tym "czysta fuga" i czekam aż wyschnie. Przy okazji zrobiłam tym też całą podłogę w kuchni. Szczoteczką do zębów, starą aby nie było, wyszorowałam wszystkie fugi na podłodze i na ścianie. Zobaczymy jak wyschnie do końca. Na razie, to co widzę, wygląda, że podłoga dosyć dobrze wyczyszczona, a na ścianie dalej tam gdzie były plamki są. Poczekam, może jeszcze schnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.11.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 A tutaj zobaczcie jakiego Pinokia dostałam do naszej forumowej Koleżanki, od amonite. W zamian ja dla Niej zrobiłam bombki. Prawda, że piękny Pinokio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.11.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Niestety zmiana nie wielka. Plamki nadal są. Chociaż podłoga na nowszą wygląda. To też coś. Czuję, że największy efekt będzie w postaci bolącej prawej ręki i barku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 13.11.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Żelko zapomnij o tych plamkach, teraz je widzisz, bo wiesz, że są. I tak jest lepiej niż było. Najważniejsze to zdrowa ręka i bark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.11.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Pinokio CUDNY!!! A plamkami się nie przejmuj lub zamaluj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.11.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 A ja tam powiem , że plamek wcale nie widzę... Pinokio cudny... Żelka .. Ty wiesz co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.11.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Przesyłka dojechała, śliczny Czy jesteś pewna, że Paulinka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.11.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Ewuś bardzo, bardzo się cieszę, że przypadł Ci do gustu. Co do reszty, tak, jestem pewna i bardzo Ci dziękuję za pomoc. Rasiek Pinokio w naturze jeszcze piękniejszy. Stefek dziś go porwał, zauważył, że nochal ma duży, poplimał na tym nosie a potem Pinokia fiknął w kąt. Zaraz na ratunek leciałam! Gosiek, jest już wieczór i troszkę tylko boli, może nie będzie aż tak źle. Tfu, tfu. Arniko, jesteś odpowiedzialna za moje porządki w domu, bo to po obejrzeniu Twoich zdjęć zabrałam się za sprzątanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts