Arnika 13.11.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Żelciu.. ale ja taka porządna to nie jestem.. to tylko tak do zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.11.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?221033-1-dla-Pauliny-pro%C5%9Bba-do-Forumowicz%C3%B3w Napisałam w sos-ie, tak jak obiecałam Mamie Pauliny, a właściwie Nauczycielce Pauliny. Mam nadzieję, że mogłam tak zrobić. Było już kilka podobnych próśb w sos-ie, więc, chyba mogłam. W razie byście uważali, że nie powinnam, lub, że jest jakiekolwiek ale, to proszę tutaj śmiało pisać. Rozważę wszystkie opinie i jeśli trzeba usunę. Osobiście nie widzę żadnych przeciwwskazań, ale wszechwiedząca niestety nie jestem i dlatego bardzo na Was liczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.11.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.11.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Żelko - piękny Pinokio, a cegiełkę też dorzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.11.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Kochani Wy swój rozum macie, ja proszę tylko o 1% dla Paulinki tych co nie wiedzą na kogo w tym roku oddać i podaję stronę, resztę ani Was nie namawiam, ani Wam nie zabraniam. Sama pomogę w miarę moich możliwości i też w tym roku przekażemy dla Niej 1%. Jeśli nie uzbiera na krzesełko, to przyda się Im na leki i na rehabilitację. AnSi Pinokio zaadoptowany i pokochany całym sercem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.11.2013 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Żelko - piękny Pinokio, a cegiełkę też dorzucę Super To ja za Paulinkę i Jej Mamę dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.11.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Żelcia - ale wysłałam na to konto, z którego mi puszczałas, nie na fundacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.11.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Żelcia, co ja myślę o Tobie i Paulince to ja już u siebie napisałam. Bardzo bym chciała, by to nasze forum pomogło Paulinie. Żeby ta akcja nie przeszła tak bez echa. Będzie dobrze, jeśli Ty jej patronujesz, to będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.11.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Depeś, ja na poczcie wysyłałam a nie z konta. Napisz proszę na maila na jakie konto odesłałaś, bo może na moje prywatne a tego nie sprawdzałam. Toluś, zerknę do Ciebie. Na razie jest ten watek z prośbą o 1% , może z czasem uda się zrobić więcej ale na razie czekamy na Nauczycielkę bo to Ona rozpoczęła szukanie pomocy dla Pauliny. Obecnie jest w szpitalu i nie wiem kiedy wróci do pracy. Jak wróci, Rasia się z Nią skontaktuje, razem pojedziemy do Pauliny i wtedy będziemy wiedzieć więcej. A jak już będzie wystarczająco dużo informacji, to wtedy i pomoc będzie lepsza. Toluś, ja nie jestem żadnym patronem, mnie inny o pomoc poprosili,, a ja z tym do Was przyszłam, bo sama nie wiele jestem w stanie zrobić. Taka jest prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.11.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 No poszło na prywatne, na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.11.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 No to na pewno jest Depeś, na 200%. Dziękuję jeszcze raz. Wkleję Wam zdjęcie mojego rodzinnego miasteczka. Zdjęcie autorstwa Vedran Bozicević, ale zgodę na pokazanie zdjęcia mam. Nie umiem wkleić większej fotki, a szkoda, bo piękne zdjęcie. Teraz jest u nas okres kasztanów jadalnych, aż żal, że to tak daaalekoooo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=224796&d=1384595456 Cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.11.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Dziękuję Arniko, napisz proszę jak to się robi, choć pewnie po czasie i tak zapomnę. Ten budynek najwyżej położony to moja szkoła. Pierwszą klasę podstawówki tam chodziłam, potem wybudowali nam nową podstawową szkolę i znowu dwie klasy średniej chodziłam właśnie tam. A tutaj, bo ostatnio było o parzeniu kawy, kawa po naszemu, czyli zapachy i smaki Bałkańskie. Ciasto własnej roboty, wczoraj wieczorem robione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 16.11.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Bajkowe miasteczko, Żelko, a na ciacho narobiłaś mi ochoty. Nie umiem zbyt dobrze piec, ale coś ciastopodobnego spróbuję dzisiaj sklecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.11.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=224808&d=1384600971 Najeżdżasz myszką na obrazek, klikasz aby go powiększyć... klikasz na obrazku prawym klawiszem myszy .. podświetlasz kopiuj obrazek a potem w tekście klikasz wklej.. gotowe.. Jak czegoś nie pomieszałam.. spróbuj... ojj zjadłabym takie ciachoooo... kawy już nie , przynajmniej teraz, bo się już "zakawkowałam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.11.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=224826&stc=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.11.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Teraz dopiero narozrabiałam. Może i jestem wiedźmą ale na pewno nie techniczną. a przepis do ciacha jest na blogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.11.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Parzysz kawę w tygielku.... Właśnie mam zamiar odkurzyć swoje lub nabyć nowy, szkoda, że te nowe cyną od środka oblewane, to już nie to... Z kardamonem pijesz czy tylko mocno z cukrem? Z kardamonem to chyba arabska... A miasteczko urocze, choć zdjęcie również pięknie zrobione, oddaje ten urok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.11.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Ewa z cukrem tylko pije, bo kiedyś nikt o kardamonie nie słyszał, a ja piję taką kawę by sobie o domu rodzinnym przypomnieć i wspomnienia przyciągnąć. Być bliżej do tego od czego jestem daleko. Pociągam łyczek i podróżuję w czasie i przestrzeni. A dzięki, że napisałaś jak toto się po polsku nazywa, tygielek. Nie mogłam sobie dziś za nic na świecie przypomnieć. A Ty jak pijesz, z kardamonem czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 16.11.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 Lubię z kardamonem, taką bardzo mocną. Kiedyś to kardamon mi kolega z Izraela przywoził, jego siostra za araba się wydała teraz już można kupić bez problemu. Nauczył mnie też, że jak się po gotowaniu (parzeniu) wleje pół łyżeczki zimnej wody, to fusy opadają na dno i można zlać łatwo z tygielka. Wiedziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts