anSi 05.12.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 I co tam Żelko u Ciebie - słychać? Ujarzmione poranne tańce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.12.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Wszystko ok. Słoneczko za oknem, lekki mrozek i ja dziś 45 lat ukończyłam. Niestety Teściowa dziś odjeżdża i znowu będę sama do siebie gadać, ale przywykłam to raz, a drugie, przynajmniej nie będę się z nikim kłócić. Stefcio ok, po staremu, lecą dni. Nauczycielka jeszcze na zwolnieniu, więc ma "starą", taka którą miał poprzednio zanim "nowa" przyszła. Troszkę tej "starej" z zajęć ucieka, widać młodsze Panie bardziej mu się podobają. Dzięki AnSi, że zaglądasz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.12.2013 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Żelciu kochana to wszystkiego najlepszego dla Ciebiehttp://slubowisko.pl/files/userslibraryphoto/bukiet_z_cukierkow_12_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Kochana - 100 lat w zdrowiu i radości, wszystkiego najlepszego! http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/ee/Rastoke_(2),_Slunj,_Croatia_(new).JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 05.12.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 O, to lubiluesz dzisiaj mamy Najlepsze życzenia Żelko, - niech się niebo nad Tobą wyprostuje, czarne chmurzyska odpłyną, słońce niech zawsze świeci, zdrowie w ciele, a dobre i spokojne myśli niech w głowie zagoszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 05.12.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 najlepszego i tak ze sześć tygodni raz w roku http://www.tapeteos.pl/data/media/717/big/spa_1920x1200_043.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.12.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Żelciu STO lat uśmiechu i zdrówka I Ty wiesz co.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.12.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Najlepsze urodzinowe życzenia z możliwych i niemożliwych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.12.2013 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 (edytowane) Żelko najserdeczniejsze życzenia zdrowia, sił i pogody ducha http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a060.gif Edytowane 5 Grudnia 2013 przez Gosiek33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.12.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Kochani bardzo, bardzo Wam wszystkim dziękuję za piękne życzenia!!!! Ja sobie sama dopowiem jeszcze jedno, obym za rok i za kolejny i za kolejny znowu na takie piękne życzenia od Was zasłużyła. Torta dziś u mnie niet. Ale jest kupione ciacho z ciastkarni, takie lekkie jogurtowe co Stefcio szamka z uśmiechnięta gębą. A wiecie co, dziś rano Stefciowi daje śniadanko i mówię do niego - wiesz mama dziś ma urodzinki. Zero reakcji, interes całkowicie w inną stronę. No to ja znowu - Stefcio mama ma dziś urodzinki, czy ty mnie kochasz. A Stefcio popatrzał mi głęboko w oczy ręką mnie obiął za szyję, do siebie przytulił i "kazał" siebie pocałować. Piękny początek dnia! A moja mama wczoraj - bo ona dzwoni ZAWSZE dzień wcześniej bo jak mówi, chce być pierwsza po tym jak powiedziałam, no mamo to już 45-te, krzyknęła - ale ja jestem stara, no jak moje najmłodsze dziecko ma 45 lat... A tak w ogóle dzień był piękny, choć męczący i pracowity... I prezenty dostałam od Teściowej, od męża, od Stefka rehabilitanta i od naszej Depsi. Normalnie dziś był nienormalny dzień. Szalony, zakręcony, tylko jeszcze na zdrowie nie wypiłam, ale zaraz jak maż wróci se strzelimy po kielicha (ja 1/4) rakiji. W życiu bym tego nie wypiła, ale pachnie domem to raz a drugie czas najwyższy być normalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.12.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Cieszę się, w sam raz na ten czas doszło, kochana! Strzel kielicha, bo to taki dzień, że koniecznie trzeba. I nie 1/4, tylko po calaku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 05.12.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Żelko kochana,ja spóźniona.... Zachowaj swoje wspaniałe serce i dużo, dużo sił....z okazji urodzin.Zamiast kwiatków coś ładniejszego... http://www.uniline.hr/portals/1/images/excursions/plitvice.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 05.12.2013 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Żelko - najsłoneczniejsze Ci życzenia przesyłam - zdrowia, zdrowia, pogody tej wewnętrznej i dużo miłości. W ogóle nie wyglądasz na 45 ! Wiem co mówię, bo oglądałam Cię na blogu Tak trzymaj Aaaa... podobno prawdziwe życie to się zaczyna po 50tce - tak że ja sobie tez nieśpiesznie poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.12.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Depeś jaka baba taki kieliszek. Chyba bym całego nie przeżyła a jeszcze mi się chce tego prawdziwego o którym Zochna piszę. Amlto, dzięki bardzo! No znowu piękna kartka urodzinowa!!! Zochna, dzięki serdeczne. Co do bloga, to tam chyba jakieś bardzo udane zdjęcie musiałam fkleić! Jesoo jak u nas wiatr łomoczę! Normalnie w kościach czuć, brrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kontradmiral86 05.12.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Żelciu kochana ja też jeszcze z życzeniami:zdrowia ,pogody ducha,uśmiechu,dużo radości,miłości i spełnienia marzeń.Ja za Twoje zdrówko to naleweczkę śliwkową wypijębo rakija to nie;-)Zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.12.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 To nasz Dobry Duszek kończy 45 lat ??? Matko Kochana - aż trudno w to uwierzyć Zelciu -Kochana niechaj zawsze sprzyjają Ci Dobre Anioły ,dopisuje zdrówko i otaczają życzliwi ludzie ......:hug:STO LAT !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 05.12.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Wieje u nas okrutnie i jakieś nieprzyjazne dźwięki za oknem. Na morzu sztorm. Żelko i ja swoją zachomikowaną od niepamiętnych czasów rakiję chyba dziś wyciągnę, Twoje zdrowie wypiję. I za tych, co na morzu i za tych, co nie mogą może też A tak poza tym, to cieszę się, że w tak dobrym nastroju Cię widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 05.12.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Zelciu kochana STO LAT!!! http://www.youtube.com/watch?v=rEc8rGonrQw Duzo zdrowka przede wszystkim:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.12.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Dzięki Kochani, dzięki serdeczne! Rakija czeka. Pewnie w sobotę lub niedzielę zagości, wczoraj nie daliśmy już rady. Latka swoje robią. Obawiam się, że jak wreszcie napić się zdecydowałam, to starość mi nie pozwoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.12.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Aaaa... podobno prawdziwe życie to się zaczyna po 50tce ..... jakoś nie widzę różnicy chyba, że na gorsze .... coraz więcej mnie boli, jeszcze gorzej widzę i coraz trudniej ze mną wytrzymać ( szczególnie po nockach) ....... jak to godajom, jo jest zmierzły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts