Ew-ka 23.12.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Kochana Zelko ,dziekuję za piękne życzenia i tym samych chciałabym Ci sie zrewanżować przychodząc do Ciebie z czułością i wdzięcznościa za Twoje dobre serduszko ....jesteś dla mnie Aniołem Dobroci zesłanym dla tego zabieganego ,skłóconego i pełnego wzajemnych pretensji świata ......w moim sercu już na zawsze masz swoje miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 23.12.2013 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Żelko kochana nie wiem czym zasłużyłam sobie na takie cudo od Ciebie? Życzę całej TWOJEJ RODZINIE zdrowych i wesołych Świąt, a także tego zdrowia, radości i spokoju na codzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.12.2013 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.12.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Żelko, dziękuję z całego serca za przesyłkę...to są najpiękniejsze bombki na tegorocznej choince :D:D A Twoje życzenia są jedyne w Twoim rodzaju... http://img12.imageshack.us/img12/5733/tpkn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGODA 51 23.12.2013 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Żeleczko bardzo dziękuję za życzenia.Pogoda nie nastraja nas świątecznie. Za oknem nie ma białego puchu. Atmosferę tworzą świąteczne ozdoby, gwiazda betlejemska, jemioła, zapach pieczeni i ciast unoszący się w domu oraz przede wszystkim my. Starajmy się aby ten czas był wyjątkowy, świąteczny i miły. Nie rozpamiętujmy tylko doceńmy i cieszmy się z tego co mamy. Zarażajmy optymizmem i ciepłem wszystkich dookoła. Wszystkim życzę zdrowych i spokojnych, bardzo radosnych świąt, żeby każdy z nas zwolnił i miał czas najbliższych. Każdemu z Was życzę, żeby spełniły się Wasze pragnienia a wybrane cele zostały osiągnięte oraz żeby rok 2014 był szczęśliwy i pomyślny prywatnie i zawodowo.Wszystkim tu zaglądającym z uściskami Jagoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 23.12.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 (edytowane) wesołych, domowych i kolorowych Świąt Edytowane 23 Grudnia 2013 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.12.2013 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2013 Żelciu z Chłopakami ... Niech Święta Bożego Narodzenia i Wigilijny wieczór, upłyną Wam w szczęściu i radości przy kolędach i zapachu świerkowej choinki, niech Wam zdrówko dopisuje, a gotówki nigdy nie brakuje... .... Arnika z Chłopakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 24.12.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2013 Żelciu http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/piekna_jest_radosc_w_swieta_0.jpg życzy WU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.12.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2013 Na te Święta i nadchodzący Nowy Rok życzę Wam błogosławieństwa Bożego, zdrowia, pokoju w sercu, radości, cudowności.... Bądźcie szczęśliwi! http://www.cosgan.de/images/smilie/xmas/a074.gif Nelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.12.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2013 Żelciu - wróciłam, przesyłka czekała... PIEKNA!!! Jestem zachwycona, dostałam przecudny prezent od Ciebie, Kochana, dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.12.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 [ATTACH=CONFIG]232517[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.12.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Dziękuję bardzo Wszystkim za życzenia! Święta były piękne i rodzinne. Pojechaliśmy do Bydgoszczy do Teściowej. Wigilia była u Siostry mojego M, przepięknie wszystko zrobione, podane i w ogóle. Potem już u Teściowej we czwóreczkę spędzaliśmy. Po powrocie do domku Stefka choróbsko dopadło, tak, że Sylwester antybiotykowy mamy. Mnie z kolei w szyi znowu usztywniło. potańcówki bedom lekko sztywne, ale u mnie i tak są sztywne,bo ja antytalent jezdem, więc nikt nawet różnicy nie zauważy. Mam nadzieję, że Wam lepiej dziś pójdzie. Udanej zabawy i Wszystkim życzymy wszystkiego najlepszego!!!! p.s. może w następnym roku lepiej mi pójdzie z powiększaniem zdjęć Trzymanko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.12.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 (edytowane) Żelciu... dużo zdrówka wspaniałej zabawy i Do Siego Roku 2014 ... życzy Wiola z chłopakami http://www.moj-bazar.pl/inzeraty/foto/14/14528-wystrzaowy-sylwester-20132014_1.jpg Edytowane 31 Grudnia 2013 przez Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.12.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 Żelciu ! Zdrowia ... zdrowia i ... też zdrowia ( bo każdemu według potrzeb ) Ale jakby tak jeszcze szczypta szczęścia, torba pieniędzy i ... cysterna miłości to ... też nie zaszkodzi nie ? Wszelkiej pomyślności dla Ciebie i Stefka na 2014 rok życzą Jeżyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 31.12.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2013 http://kartki24.eu/kartki/269/6/d/619.jpg kartka moja a pod życzeniami Agi się podpisuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.01.2014 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2014 Żelko wszelkiej pomyślności i zdrowia dla całej rodziny życzę http://photo.elsoar.com/wp-content/images/HD-happy-new-year-wallpapers-2014-i-780x535.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.01.2014 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Dziękuję serdecznie za życzenia!!! Niestety z Stefcia przeszło na mnie i teraz wiem czemu on bidy jeść nie chciał i mówić też (no dobra może nie mówić ale wydawać dźwięki ) Tak baaardzo drapie w gardle, że wytrzymać się nie da. Dziś calutką noc spałam z Cholineksem w buzi bo inaczej nie dało wytrzymać. Pilnujcie się teraz kochani, bo ten wirus tak daję popalić i to dosłownie - w gardle. Zdrówka Wam życzę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.01.2014 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Żeluś, całej Rodzinie duuuużo zdrowia,szczęścia, uśmiechu i zadowolenia na cały Nowy Rok i do końca świata:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.01.2014 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 Dzięki Toluś! Właśnie czuję jakbym pieprzu się nawąchała, zatoki przynosowe płoną. Ucho prawe czy prawe zęby bo ja już nie wiem co to jest, też czuję. Na 8. mam laryngologa, umówiony dawno temu, akurat się przyda, jeśli do tego czasu nie przejdzie. Na razie temperatury brak. Zobaczymy, dopiero drugi dzień, a ja już bym chciała abym była zdrowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.01.2014 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2014 To ja mocno trzymam, żebyś do 8 już dawno o bólu zapomniała.Ale wizyta obowiązkowo bez względu na samopoczucie.Wyznaczona, odbyć musisz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts