Żelka 09.01.2014 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Jest już dużo lepiej. Jeszcze parę dni i będzie dobrze. Nawilżam cały czas wit A+E tylko, że na początku choroby nie wiele było czuć, że to coś daję, więc łykałam też olej i w nocy jak zadrapało to ratunku szukałam w Cholineksie, tym z miodem, bo ten drugi na mój gust jeszcze bardziej podrażnia przy suchym gardle. Dziś już wzięłam się za porządki domowe, więc wracam do życia. Dziękuję Wam za wszystkie dobre rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tereska77 12.01.2014 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2014 Zelciu kochana wszystkiego dobrego w Nowym Roku, duuuzo zdrowka przede wszystkim:hug:Nadrabiam zaleglosci dzisiaj, bo w Pl internetu nie mialam:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 14.01.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2014 Gdzieżeś ty się Żelko ukryła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.01.2014 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2014 Teresko Kochana, bardzo dziękuję. Wam też życzę wszystkiego najlepszego! Buziaki! anSi a ja wczoraj o Tobie myślałam. Jestem ja jestem, tylko ostatnio jestem bardzo zajęta. Prócz tego, że długi zeszłoroczne odpracowiwuję, to mam pewną nową sprawę która zajmuje moje myśli i serce., tak, że coraz mnie czasu na internet. Ale jak już pisałam, mimo wszystko, że mniej zaglądam, to w myślach wciąż jesteście i będziecie. A, że mniej marudkam tutaj, to chyba nawet dobrze. Dzisiaj u nas przepiękny zimowy dzień. Jak to dobrze, że choinkę jeszcze mam. Światełka się pozapalam i będę mieć świątecznie. Bo na prawdę jest pięknie. Zima jednak mimo utrudnień ma swoje piękno. Zdrówka dla Wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.01.2014 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Przywitać się przyszłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.01.2014 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Dobrze Żelciu , że jesteś A co Ciebie tak absorbuje???? U nas zimy jeszcze nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.01.2014 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Hej Gosiek, hej! Arni, nie dawno odnalazłam rodzinę z którą nie miałam kontaktu od ponad 20 lat i okazało się, że z Ich pomocą uda mi się załatwić pewną rodzinną sprawę, którą trzeba było załatwić już dawno, dawno temu. No i teraz załatwiamy. A, że to też trochę na odległość to i trwa. Ale najważniejsze, że się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.01.2014 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 To kciuki trzymam by wszystko dobrze poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.01.2014 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2014 Ja też zacisnę kciuki za dobre załatwienie sprawy i pozytywne myśli przesyłam... Ale znak życia możesz tu zostawić od czasu do czasu... chociaż jeden klik...I jak Stefcio????? A Ty zdrowa już jesteś całkowicie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 17.01.2014 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 O, dobrze trafiłam, aby kciuki za sprawę rodzinną potrzymać. Niech się załatwia. Najlepiej szybko, bezboleśnie i pomyślnie dla wszystkich zainteresowanych. U nas dzisiaj śnieg, dużo śniegu. Fajnie jest. Biało jest. Czysto jest. Tylko dlaczego do pracy muszę pójść? I dzisiaj i jutro i pojutrze też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.01.2014 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2014 Dzięki za kciuki, przydadzą się nam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 20.01.2014 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Żelko, piękne pudełko dzisiaj do mnie dotarło, chyba będę musiał sobie brydża przypomnieć no i za życzenia dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.01.2014 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.01.2014 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2014 Kochani to my Wam dziękujemy za WSZYSTKO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 21.01.2014 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2014 Żeluś i ja na uściski przybiegłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 24.01.2014 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Żelko, jak tam sprawy? U nas zima trzyma, okrutny mróz, piękne słoneczko, śniegu trochę - no, bajkowo W sprawie pudełeczka - książki odezwę się niebawem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.01.2014 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Tolus, dziękuję bardzo i też anSi dzięki za pamieć, sprawy wolno bo wolno ale do przodu. zobaczymy co z tego wyniknie. Wklejam link jakby ktoś nie widział http://forum.muratordom.pl/showthread.php?223275-C%C3%B3reczka-E-amp-K-potrzebuje-pomocy-wada-serca!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 29.01.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 Żeluś, no ja rozumię prawie wszystko, ale żeby z czwartej strony dziennik Twój wyciągać - to już lekko przesadziłaś Zajrzyj tu od czasu do czasu, daj znak, że żyjesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.01.2014 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2014 no właśnie usiłowałam znaleźć jakieś info, może ktoś robi te wady w Polsce, ale.. oni dali za mało informacji. Bo na te, co są dostępne, to wygląda że i wyjazd do włoch jest... hmmm przykro mówić ale robieniem nadziei jedynie... Ja akurat w uczciwość włoskich szpitali mało ufam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.01.2014 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2014 Żeluś, no ja rozumię prawie wszystko, ale żeby z czwartej strony dziennik Twój wyciągać - to już lekko przesadziłaś Zajrzyj tu od czasu do czasu, daj znak, że żyjesz. Jezdem ja, jezdem, jeno leniwa się zrobiłam by Internet włączać. Moja siostra ostatnio mnie ochrzaniła, że gdzie ja jestem - czasami na skype gadamy, a teraz dawno nie gadałam. Nie wyrabiam się. Kurka czy u Was też taki wiatr, ja dziś ścian w domu się trzymam. W takie dni jak dziś najbardziej sobie zdaję sprawy z tego, że człowiek jest częścią natury. Ewuś kurcze ja się nie znam, mogę jedynie kciuki potrzymać, nic więcej. W szpitalu we Włoszech byliśmy ze Stefciem jeden raz, na jedną tylko noc, więc też nie mam wyrobionej opinii. Jedynie co mnie zdziwiło, to, że u nich pacjent sam musi się o leki upominać, a jak się nie upomni, to nie dostanie. Taka tam Jevropa. Z resztą ze wszystkich szpitali to ja i tak wolę pizzerie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts