EDZIA 10.10.2016 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 (edytowane) ja to w szoku dopiero jestem normalnie chyba w przedszkolu Syna rodziłaś Wu, tak samo. Widziałam już Żelkę w realu, ale wczoraj byłam w szoku. Żelko wspaniale wyglądasz:). Dziękuję Kochana, że udało Wam się przyjechać. Nie wyobrażam sobie następnego spotkania bez Was. Już nie dam się więcej wrobić w organizację , bo widzę ile straciłam... Wu ja też o ten link poproszę Edytowane 10 Października 2016 przez EDZIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 10.10.2016 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2016 Edziu myślę że się Nelcia nie obrazi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.10.2016 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Dziękuję Edziu. Aby w środku było dobrze, a opakowanie wtedy też ujdzie. Za rok musimy troszkę więcej Starych Ryjuf pogonić na spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 11.10.2016 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Edziu myślę że się Nelcia nie obrazi;) Gdzieżby, gdzieżby Edziu, sorki wielkie, że jeszcze do Ciebie nie dotarłam z linką. Wusia już poratowała, czy słać? Wesoło tu dziewczyny, aż mi się stare dobre czasy przypomniały, a i łza w oku zakręciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 11.10.2016 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Edzia, a czemu Twoje "wokół domku" w sygnaturze nie działa, tylko jakieś not found mi się wyświetla? Jak Cie dopaść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 11.10.2016 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2016 wusia, a ty hasełko do Galeryjki przypomnij bo się na wirtualny spacerek do Cie wybrać muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.10.2016 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Neluś praktycznie nic nowego tam nie ma:( wysyłam hasełko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.10.2016 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2016 Dziewczyny, a ja to się Cieszę, że jesteście. Ffffszystkie A Ciebie Edziu, to szczerze podziwiam. Nie dość, że profesjonalistka w każdy calu, medialnie uzdolniona, to po prostu kochana, dobra kobitka. Prawdziwa ślonska dzioucha Żeluś chustę wrzosową noszę niemal jak talizman. Tak mi z nią dobrze....Ech, jak dobrze być z Wami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.11.2016 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2016 anSi, cieszę się bardzo. Tego rodzaju chusty bardzo się wszystkim podobają, więc rozumiem, że też jesteś z niej zadowolona. Ja swojej osobistej, na razie nie mam, ale za to mam radości dużo z radości tych którzy mają moje chusty. My zaczynamy wstawać po miesiącu chorowań, choroba chorobę goniła... Chorowaliśmy na przemian. Czasami trudno było się wyrobić, ale dzięki Bogu, podnosimy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.11.2016 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2016 Chef Paul dla Komtura http://forum.muratordom.pl/showthread.php?328768-Grill-dla-Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 19.11.2016 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2016 Żeluś, pamiętam, wspominam, myślę ciepło, ściskam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.11.2016 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 Toluś dzięki, ja też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 21.11.2016 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 A co to jest chusta wrzosowa? Coś przegapiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.11.2016 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Ewuś, nie przegapiłaś, bo tutaj nie pokazywałam. anSi widziała gdzie indziej i się Jej spodobała. O taka na szydełku robiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.11.2016 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2016 Kochani, nasz forumowy Franio ma aukcję świąteczne na Allegro. Są tam, między innymi prace naszych Forumowiczek, bardzo proszę zerknijcie, bo warto! Przepiękne poduszki Agduś, cudowne serwetki Parbabki, są też kartki i dużo innych rzeczy na prezenty..., wszystko rękodzieło, każdy drobiazg to małe dzieło sztuki. Święta idą, pomagajmy proszę! http://charytatywni.allegro.pl/listing?charityOrganizationPurposeId=139 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.12.2016 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Można świętować http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?343-XI-Aukcja-prac-dzieci-z-Ogniska-Marymont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 09.12.2016 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Żelko,wiesz może czy Vicol na wełnie schnie na biało czy jest przezroczysty po wyschnięciu?nie smiej się,mam duży kubeł kleju,nie chcę się babrac ,jesli mi się nie przyda:)takie gwiazdeczki chcę usztywnić:https://www.youtube.com/watch?v=1NUPYipqZc4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.12.2016 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Powinno wyschnać na przezroczyste, ale abym Cie w coś nie wpędziła, sprawdź lepiej na małym kawałeczku. Ja Vikolem kleiłam dużo rzeczy i zawsze wysychał tracąc ten biały kolor. I dziękuję za serwetki, jakie cudaaa, normalnie CUDA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prababka 09.12.2016 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2016 Dzięki,Żelka,spróbuję A serwetki-dzięki,że zechcialaś:)wydaje mi sie ,że je trzeba mocniej podkrochmalić -ługa ładnie usztywnia i ładnie pachnie.Rozciągną się równo.Ja takich używam na co dzień,na goły stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.12.2016 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts