Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Zeljka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ludzie ratujcie dinozaura!

Musiałam kupić trochę rzeczy do decoupage, bo sobie prezenty na święta zażyczyli w ostatniej chwili, a w sklepie w którym za zwyczaj kupuję z opcją zapłaty w domu, nie było tego czegoś.

Więc kupiłam przez Allegro.

Ponieważ było tego więcej, to poszło przez koszyk. I teraz tak, klikałam na opcję zapłaty poza PayU i potem na zwykły przelew.

I teraz tak, wygenerowało jakaś kartę płatności w której widnieje - status rozpoczęta, na dole napisane zwykły przelew, ale nigdzie nie widzę, że poza PayU.

I teraz co ja mam zrobić, wpłacać bezpośrednio na konto sprzedawcy? Ale kto potem ten status z rozpoczęte zmieni, no bo jak allegro będzie wiedziało, że ja zapłaciłam za towar...

Kurka, do jaskini jakiejś wejdę i wyłazić nie będę. Wykończy mnie ta nowoczesność... :sick:

Żelko - wydaje mi się, że jak masz status rozpoczętej płatności, to w każdej chili możesz wejść na swoje konto na Allegro i dokończyć tę rozpoczętą transakcję.

Problem jest w tym,że ja nie płacę przez internet.

Ja się tylko bałam, że mi się nie kliknęło dobrze na to, że poza PayU płacę, ale chyba się kliknęło, bo w tej zakładce PayU nie mam nic, czyli jest to jednak zwykły przelew poza PayU. Jeszcze dziś się upewnię ze sprzedawcą, na wszelki wypadek. Ale człowiek będzie miał ubaw. Z jaskiniowcem będzie dziś gadał. :wiggle:

Już załatwione!!! Jest ok!!!

Edytowane przez Żelka

• 2 months później...

Kochani zerknijcie proszę do wątku aukcyjnego.

http://forum.muratordom.pl/forumdisplay.php?343-Budzimy-%C5%9Api%C4%85c%C4%85-Kr%C3%B3lewn%C4%99-aukcja-na-Forum-Do%C5%82%C4%85cz-Prace-dzieci-z-Ogniska-Marymont-)

Dziewczynka, piękna jak królewna z baki, 16 lat, po operacji guza mózgu, jest w klinice Budzik we Warszawie i czeka na przebudzenie... Proszę Was pomóżcie! Każdy z nas może być na Jej miejscu.

Życie jest takie kruche...Co po nas pozostanie jeśli nie to troszkę dobra które możemy dać drugiemu człowiekowi...

Może gadam do siebie, ale jednak piszę tutaj i proszę wierząc, że jesteście gdzieś tam i pomożecie.............

• 8 months później...