Aga J.G 01.08.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2006 Zeljko Ja nadrabiam zaległości i bardzo się cieszę że z synkiem już wszytsko wporządku, a zareagowałaś zupełnie normalnie, nietsty nie wszyscy lekarze rozumieją że z dziećmi postępuje się troszkę inaczej a szczególnie z dziecmi niepełnosprawnymi Drugi fakt to taki że u nas karetki niby są podzielone na specyfikę wyjazdu a w rzeczywistości ma się to tak że każda karetka jedzie tam gdzie jest wezwanie i jeszcze jest ich za mało ale to już choroba naszego systemu, którego chyba nikt już nie uleczy a zawsze cierpi niestety PACJENT Nie wiem dokładnie na co cierpi Twój synek ale wiem z obserwacji że dzieci z wiotkością mają tendencje do podwyższonego napięcia niektórych partii mięśniowych może właśnie to zaczyna się dziać u Twojego synka. Nie wiem czy jest rehabilitowany i jakimi metodami ale może to własnie to. zyczę Wam dużo zdrówka i pracowitej ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.08.2006 04:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Oj te dylematy.... My na ścianie w jednej z łazienek mamy fugę Mapei - nie ma żadych problemów, ale może przez to że biała , ale na podłodze mamy granatową i też żadnych problemów. W drugiej mamy na ścianie Atlasa i też OK. A kiedy będą nowe zdjęcia Zeljko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.08.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Chyba na razie nawet nie warto pokazywac, bo podlogi nie bedzie i fug tez...Moze lepiej poczekac na efekt koncowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 04.08.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Zelijko pokazuj zdjęcia będziemy podziwiać i podpatrywać jak pięknieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 04.08.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Zeljko Tak jak pisze Kasia - pokazuj, bo takie zdjęcia before-after są bardzo pożądane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.08.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Zeljko - dawaj zdjęcia, bo pousychamy z ciekawości - przynajmniej ja na pewno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.08.2006 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Aha i jeszcze jedno - Joola mi mówiła o jakimś kleju do płytek podłogowych, którym można podwyższyć poziom podłogi do 2-ch cm. Zapytaj Ją jaki to klej, to może nie będziesz musiała robić progów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.08.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Postaram sie dzis cos pstryknac...Co do progow, to u nas jest za duzo a nie za malo.., przydalo by sie ujac a nie dodawac... Wylewka nie rowna i trzeba wyrownac a samym tym podniesie sie poziom i bedzie do pralni i do kibelka prog do gory.... A jak reszta wyjdzie to zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ja też czekam na fotki.A wylewki były maszynowe ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.08.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Ja też czekam na fotki. A wylewki były maszynowe ??? Tak, miksokretem. Moze za male te pomieszczonka i im nie wyszlo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.08.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 U nas nie było różnicy czy małe czy duże wszędzie wyszło równiutko bardzo to dziwne. Zresztą może jacyś bardziej doświadczenie wypowiedzą się w temacie, ale u nas jest wszędzie tak samo i nie żadnych progów i nierówności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 04.08.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 Zelijko, Twoja pralnia po zafugowaniu będzie "salonowa". Już teraz jest śliczna - ładne kafelki, dekorek, wszystko dopasowane . Co do progów, to w łazience, aż tak to nie przeszkadza. Ja teraz w mieszkaniu mam próg w łazience, przyzwyczaiłam się i w ogóle go nie zauważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 05.08.2006 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Też mi się podobają płytki w pralni Zeljko . Ładne kolory - takie cieplutkie. Podłoga będzie w karo czy na prosto? A może zamiast progu da się wstawić listwę, która zniweluje poziomy? Są takie metalowe listwy, bo jak musi być próg to z czego on by miał być zrobiony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.08.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Dzienki kobitki. Ciesze sie, ze Wam sie podoba. Podlogi u nas wszedzie zwikle, nie w karo...Mi teraz w mieszkaniu tez mamy takie malutkie progi, w domku moim tez mialam i sie zylo... Nie martwie sie tym wcale, tylko szkoda, jak jedno planujesz a drugie ci wychodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 06.08.2006 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 To teraz jak będą mieszkać pewnie szybciutko wszystko pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.08.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Zeljko jak beda mieszkac, to Ty juz zaczynaj sie pakowac moi jak zaczeli mieszkac, to nie wiedzialam czy z zakupami nadarze hihi jak kupilam plytki, to sie okazalo ze juz drzwi potrzebuja, jak kupilam drzwi, to farbe trzeba wybierac, bo przeciez grzejniki wieszaja... kurna dla mnie za szybko to idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.08.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Trzymam kciukasy żeby ta ekipa okazałą się solidna i szybciutko układa glazure Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.08.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 No to ja przepraszam - pakuj się Moja Droga !! - jak już jechane z glazurą - fiu fiu jak mawiał wróbelek Ćwirek Ładniutkie te pytki - czekam na zdjęcia końcowe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.08.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Zeljko jak beda mieszkac, to Ty juz zaczynaj sie pakowac moi jak zaczeli mieszkac, to nie wiedzialam czy z zakupami nadarze hihi jak kupilam plytki, to sie okazalo ze juz drzwi potrzebuja, jak kupilam drzwi, to farbe trzeba wybierac, bo przeciez grzejniki wieszaja... kurna dla mnie za szybko to idzie I oto chodzi Zeljko bardzo fajne płytki masz I ja mysłe że czas pomysłeć o pakowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 08.08.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Zeljko mam nadzieję że Ci już lepiej jak sobie pomarudziłaś Wiesz tak sobie myślę, nie przejmuj się kafelkarzami że narzekają.Z tego co czytam to wszyscy fachowcy narzekają.Nie bierz sobie tego za bardzo do serca - szkoda zdrowia,a oni niech robią i nie narzekają.Serdecznie Cię pozdrawiam i przesyłam słoneczko na lepszy humor. http://img195.imageshack.us/img195/2914/cid6cdb73fa7c8e4020b2342a313bfa8377wd6.gif Kafelki bardzo ładne - moim zdaniem skromne i eleganckie(też mi te kolory podchodzą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts