Żelka 11.08.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Czasem głupio w sypialni - masz zielone światło, przytulasz się, a tu się zapala czerwone jak na skrzyzowaniu tez mnie to rozbawylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.08.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 kofi dzieki za zyczeniafaktycznie mi sie to wszystko slimaczy.., ale co zrobic.., trzeba swoje odczekac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.08.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 soniko ja wole, ze mroga bo wiem, ze dziala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 11.08.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2006 Ja nia dałam czuje w sypialaniach tylko nad klatka schodowa na poddaszu. Tez by mnie mrugajace swiatelko w sypailni denerwoalo -bo wrazliwa jestem Cieszcze sie, ze juz wam robia plytki - mi sie wydaje, ze wkroczyliscie juz w ten fajny etap, kidy wnetrza nabiaraja charakteru Ech - ja sobie poczekam do listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 13.08.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Witam A tak z nudów przejżałem dziennik. http://www.mmilkovich.photosite.com/~photos/tn/1202_348.ts1117965834308.jpg http://www.mmilkovich.photosite.com/~photos/tn/1195_348.ts1117965625127.jpg http://www.mmilkovich.photosite.com/~photos/tn/1203_348.ts1117965858843.jpg To Plitvice, jakis 30km, od mojego miasteczka... Fajne wodospady. Jak wyjeżdzaliśmy w Novi Vinodolski to słońce świeciło, jak zajechaliśmy na Plitvice to sam deszcz. Ale obejżeć warto. Ale wstid! Ledwo znalazlam moj dziennik... Plany sa takie. W marcu elektryka, w kwietniu tynki... Na razie probuje przetrwac zime i wyszywam obrazki do domku... http://www.mmilkovich.photosite.com/~photos/tn/2783_104.ts1139359655245.jpg to do lazienki... http://www.mmilkovich.photosite.com/~photos/tn/2784_348.ts1139359686340.jpg a to nie wiem gdzie... No, to ostatnie dwa obrazki. Niby nie duze a czasu zajmuja.., huhu...Sama sie lekko zdziwilam... No, do wiosny.... A moja też coś takiego wyszywa. Ze Wy macie zacięcie do takich rzeczy . Mi by się znudziło po pierwszym dniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.08.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2006 Nie tylko Tobie gegus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.08.2006 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 soniko ja wole, ze mroga bo wiem, ze dziala... to tak jak ja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 14.08.2006 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2006 Zeljko śliczna - przez Twoje zdjęcia w albumie siedzę w necie i szukam niedrogich wakacji w tak uroczych zakątkach naciskany przez moją łajw.... Co do grzejników...aż się boję oglądać zdjęcia w/w... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.08.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2006 Gegus, dobrze, ze Ci sie nudzilo i dlatego do mnie trafiles.., choc pewnie, dalej sie nudziles... Szkoda, ze Ci nie trafila lepsza pogoda na zwiedzanie, ale moze nastepnym razem... Maly, kaloryferow jeszcze nie ma na zdjeciach, ale na pewno beda.., musze te swoje graty kiedys pokazac...Jedno jest pewne potem ukryje to cudo za firanka.... Czy juz znalazles jakies tanie wakacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.08.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Gegus, dobrze, ze Ci sie nudzilo i dlatego do mnie trafiles.., choc pewnie, dalej sie nudziles... Szkoda, ze Ci nie trafila lepsza pogoda na zwiedzanie, ale moze nastepnym razem... Maly, kaloryferow jeszcze nie ma na zdjeciach, ale na pewno beda.., musze te swoje graty kiedys pokazac...Jedno jest pewne potem ukryje to cudo za firanka.... Czy juz znalazles jakies tanie wakacje? Na razie z pewnych powodów na pewno nici z jakiegokolwiek wyjazdu. Tak czy inaczej dostałem świetne przewodniki rowerowe po Pomorzu oraz Bornholmie i je trawię. Czekam na regulacje roweru przez brata i ... "na koń!". Juz się nie mogę doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.08.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Moj maz byl na Bornholmie. Podobo jest tam raj dla rowerzystow i piekne widoki..., a i nie masz az tak daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.08.2006 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 sliczne kafeli w lazienkach masz Zelijko na krzywiznach sciennych mozesz powiesic ktores z twoich arcydziel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 18.08.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 widzisz, widzisz jak ladnie wyszlo krzywe sciany sa utrapieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 18.08.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Zeljka , ale juz ładnie sie u Ciebie zrobiło. Nierównoci nie widać Nierównoci widzi sie kiedy sie wie gdzie sš. My też tak mamy - jak wiem,że gdzie jest cos nie tak - to mnie to wku.... . Ale jak ktos inny wchodzi to nic nie zobaczy . Pozdrawiam serdecznie, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 18.08.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Zeljka tak domowo w tych pięknych kafelkach.Przyłączam się do głosów poprzednich forumowiczów,nierówności widzisz tylko Ty Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.08.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Dzienki kobitki, tylko, ze na tych fotkach nie ma nierownosci.., beda na nastepnych bo tu chodzi o podloge w wiatrolapie...Tam sciany sa krzywo postawione i teraz jak jest podloga z kafelek to bardzo widac to wszystko...Ale jak znam siebie, to zamaskuje to na tyle ile sie tylko da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 18.08.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Witam Gegus, dobrze, ze Ci sie nudzilo i dlatego do mnie trafiles.., choc pewnie, dalej sie nudziles... Szkoda, ze Ci nie trafila lepsza pogoda na zwiedzanie, ale moze nastepnym razem... Sama wiesz, że budując nie mozna się nudzić a i w pracy zapierdziel taki, że nie ma czasu taczki załadować . A nie wiem kiedy będzie ten następny raz . Ale jak będzie, to najprawdopodobnie będzie to Chorwacja. Jest spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.08.2006 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 gegus, ciesze sie, ze podobalo Wam sie w Chorwacji na tyle, ze chcecie tam wrocic... A na jakim etapie jestescie z budowa i czy gdzies mozna zobaczyc Wasz domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 18.08.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Zeljka bardzo milo sie juz u ciebie robi Twarda sztuka z ciebie Ja tam cie rozumiem wykonawcom nie mozna popusic i trzeba za wszelka cenne robic wszystko aby ich bledy poprawiac lub niwelowac ich skutki Do boju i wklejej nam duzo zdjec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 18.08.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Witam gegus, ciesze sie, ze podobalo Wam sie w Chorwacji na tyle, ze chcecie tam wrocic... Jest blisko. Bliżej jak do Grecji czy Hiszpani. I nie ma tej sztucznej atmosfery, bo klijent przyjechał. Siedzieliśmy do 2 w nocy z właścicielem domu i piliśmy . Rakija jest THE BEST, szczególnie ta miodowa. Pycha. A na jakim etapie jestescie z budowa i czy gdzies mozna zobaczyc Wasz domek? A tynki mi prawie skończyli. Prawie bo wszystkie narożniki do poprawy. I kartongipsy położone na poddaszu . Te już w miarę. Niestety zdjęcia jeszcze z zimy sa tu: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=13371&postdays=0&postorder=asc&highlight=grupa+jeleniog%F3rska&start=540 Oprócz śniegu nic się nie zmieniło. O przepraszam, mam bramy w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts