Żelka 18.08.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Gegus, bardzo fajny dom macie. Wysokie poddasze. Nasz tez jest tak jak Wasz poskladany z kilku innych projektow i troche naszych przerobek... Szkoda, ze tynki do poprawki, ale to chyba juz jest normalka. Jak komus nie poprawiaja, to dopiero nie gra. Mnie to strach bierze, jak sobie pomysle o wykanczaniu, bo teraz to w miare rowno wyglada, ale jak bedzie reszta to dopiero powychodza rozne kfiatki... Co do miodowej, znam ten smak, bo moj szef (ten od kiedys) robil wlasna. To bylo lekarstwo na wszystkie choroby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 18.08.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2006 Witam Cieszę się, że u Ciebie już tak domowo. Bardzo podoba mi się kolorystyka łazienki i nie mogę doczekać się dalszego ciągu wnętrz. A wykonawcy są chyba tylko po to by szargać nam nerwy... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.08.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2006 chopinetka ciesze sie, ze Tobie sie podoba. Jeszcze duzo pracy przed nami. Przeprowadzka kiedys planowana na zime tego roku odsunieta na wiosne przyszlego... Wlasnie po to aby sie nie denerwowac i nie poganiac wykonawcow (bo oni i tak zyja swoim zyciem ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 20.08.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2006 chopinetka ciesze sie, ze Tobie sie podoba. Jeszcze duzo pracy przed nami. Przeprowadzka kiedys planowana na zime tego roku odsunieta na wiosne przyszlego... Wlasnie po to aby sie nie denerwowac i nie poganiac wykonawcow (bo oni i tak zyja swoim zyciem ). I bardzo dobrze. Nie ma się co tak spieszyć, jeśli macie gdzie mieszkać. Powoli wykończycie, a potem długo będziecie się cieszyć swoim nowiutkim domkiem. Coraz ładniej u Was pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.08.2006 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Bardzo ładnie się u Was robi Czy w wc na ścianch masz Kubę z Tubądzina ??? Co do krzywizn tak jak wszyscy pisali tylko My je widzimy Trzymam kciukasy za dalsze prace i czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.08.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Tak Aga, to jest Kuba Tubadzin..., poznalas swoje plytki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.08.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2006 Tak Aga, to jest Kuba Tubadzin..., poznalas swoje plytki... Poznałam poznałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.08.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Nie yło mnie u Ciebie kilka chwil, a tu co? Łazienka prawie gotowa! ładnie, ładnie! Ponoć wykończeniówka wykańcza.. Prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.08.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 kzewiesz, co mówią o wykonczenówce? Ale to nie prawda... Jest tez dużo radości w tym, ze wszystko nabiera wyglądu domku gotowego do zamieszkania...I choć się to i owo ustawia przeciw i w poprzek.., to i tak chce się to odplątywać i iść do przodu... Bardzo długo to wszystko trwa w porównaniu do budowania domu, człowiek się trochę niecierpliwy ale cieszy każdy drobiazg... W dużej łazience na dole została obudowa wanny i brodzika i podłoga a potem wszędzie fugowanie...A potem jeszcze dużo roboty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siłaczka 24.08.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Śliczne masz te płytki w łazience. Jakoś pasują do Ciebie. Nie wiem, ciepłe takie... A ten parapet... Strasznie mi się podoba. Zdradzisz z czego jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 24.08.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Ja również przyłączam się do zachwytów na kafelkami.. Cieplutkie jak Zeljka Takie odcienie jak najbardziej w moim guście! Delikatne, subtelne i bardzooo długo aktualne!!!Taka dyskretna elegancja, co to zawsze na czasie!! BRAWO!!! A drogi ( alternatywnej) na siłę nie szukajcie! Jak zamieszkacie, to po "niuchu" sama dojdziesz, dojedziesz...DOM ma magiczną moc!!!! I oddaje z nawiązką miłość inwestorską!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 24.08.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Pięknie Zeljko pięknie. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.08.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Dzięki ludziska, cieszę się, ze Wam tez się podoba. Płytki były wybierane tez ze względów finansowych, nie tylko ze nam się podobały ale było nas na nie stać... A z wyborem takich rzeczy mniej można narozrabiać, bo jak się nie ma wiedzy i praktyki w urządzaniu wnetrz, to moim zdaniem, wybierając cos śmiałego, łatwo można wpaść.., a potem trzeba na to cos, patrzeć przez lata...A tak, mieliśmy nadzieje, ze jakoś uda się, żeby nam się nie znudziło po roku..., choć pewności nikt nie ma... Silaczka, ten parapet jest z konglomeratu, nazywa się botticino. Dużo ludzi ma właśnie takie parapety, nam się tez u nich podobały i dlatego taki wybraliśmy..., a do naszej łazienki pasuje jak ulał... (moim zdaniem oczywiście) Pozdrowienia wszystkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.08.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Może na tynki trzeba położyc gładź ??? Czekam na pomysł kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Zygmunt 25.08.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2006 Dawno mnie tu nie było. Patrzę a tu robota aż wre. Szkoda tylko, że ci fachowcy tacy niesłowni. Też to przerabiałam ze swoimi. Mam nadzieję, że teraz to już tylko lepiej będzie. Trzymam kciuki. Bardzo ładnie to sobie urządzacie. Czekam na ciąg dalszy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 26.08.2006 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 Kafelki łazienkowe są śliczne. Takie ciepełko od nich bije. Będzie cudnie. Ale zachwycona też jestem wyborem kafli do przedpokoju. Ja bardzo żałuję, że w najbardziej chodliwych miejscach nie mam gresu w takim stylu. Zobaczysz, że mimo chodzenia nie będzie na nich nic widać. Super. A co do kominka...no wiesz....sama rozumiesz.....Ale nie martw się. Za parę lat znudzi mu się żona to wtedy przyjdzie i Wam zamontuje ten kominek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.08.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Dzienki kobitki. No wlasnie w wiatrolapie wybor gresu byl ze wzgledow praktycznych.., aby nie chadzic ciagle ze szmatka... Lece, bo dopiero co z wyjazdu wrocilam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 30.08.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Zeljko ślicznie wygląda ta podłoga w przedpokoju a ściana,może i krzywa ale ja tego nie widzę i uważam ze lapsza własna krzywa ściana niż żadna.Plamki dadzą się zamalować (najwyżej będzie kilka warstw do malowania).Robi się ślicznie i czyściutko "jakby luksusowo" Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 30.08.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Moze ja jakas ciemna jestem, ale krzywej sciany nie wiedze I przychylam sie do zdania Kasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.08.2006 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2006 Krzywiznę trzeba znaleźć na zdjęciu Na 1 rzut oka nie widać I tak to już jest że w swoim domu widzi się raczej niedociągnięcia niż to co jest wykonane dobrze i ładnie Zeljko pięknieje Wasz domek w oczach, trzymam kciukasy za dalsze prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts