zaba_gonia 20.06.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Doskonale Cię rozumię. Mnie też cieszy choćby najmniejszy postęp na budowie! Z chęcią pooglądałabym zdjęcia. Pomyśl o tym... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.06.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Mam nadzieje, ze niedługo będą zdjęcia. No chyba, że się nie wyrobie przed wyjazdem. Wyjeżdżam na cały lipiec na południe do siostry. Jak wrócę to już na pewno cos z tym zrobię. Obiecuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcel2000 21.06.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Zeljka , ale tobie fajnie, cały miesiąc urlopu - czytaj: - byczenia się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.06.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Oj, Marcel masz 100% racje. Dobrze to powiedziałeś... Mam nadzieje, że tak właśnie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 22.06.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Witam.. U mnie poszło niewiele mniej piasku (220 ton), też obserwowałam ubijanie i zamawiałam kolejne wywrotki....Ale zdecydowanie przyjemniej jest ogladać, jak rosną ściany (pomijając stresy, jakie przechodzę). Miłego urlopu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 23.06.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Zeljka - to ciekawe czy każdy w trakcie budowy zaczyna mieć wrażenie, że dom jest za duży? Bo ja też mam takie myśli. Zastanawiałam się czy to nie wynika z tego, że przyzwyczailiśmy się do widoku pustej działki i każda budowla zmienia nam proporcje, do których oczy już przywykły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.06.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Może dlatego mam takie wrażenie, że na razie widzę jedna dużą płytę, więc „uderza” mnie cała ta powierzchnia. Ale potem jak powstaną ściany to się zmieni... Podobno wtedy ma się wrażenie, że pokoje są za małe... No cóż, trzeba przejść przez to wszystko. Tak na prawdę będzie można cos powiedzieć jak już się jakiś czas będzie mieszkało w tym domu...Ale owszem, działka była pusta i do tego się człowiek tez przyzwyczaił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 24.06.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Może dlatego mam takie wrażenie, że na razie widzę jedna dużą płytę, więc „uderza” mnie cała ta powierzchnia. Ale potem jak powstaną ściany to się zmieni... Podobno wtedy ma się wrażenie, że pokoje są za małe... No cóż, trzeba przejść przez to wszystko. Tak na prawdę będzie można cos powiedzieć jak już się jakiś czas będzie mieszkało w tym domu... Ale owszem, działka była pusta i do tego się człowiek tez przyzwyczaił Ciekawe, ale ja miałam zupełnie odmienne odczucia. Gdy wylali u mnie płytę, to miałam wrażenie, że dom będzie za mały. Podobnie mówiły obie sasiadki, gdy u nich był stan zero. Teraz, gdy są ściany, dom wydaje się dość duży! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 01.08.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Kawał czasu Cię tu nie było! Witam po gorących wakacjach! Prawdę mówiąc, wcale Ci się nie dziwię, że odechciało Ci się wyjazdów na południe Europy. W Polsce kilka dni było strasznie gorąco i wtedy pomyślałam, że nie da sie tak żyć! U mnie strop dopiero się układa, a u Ciebie już poddasze! Pozdrawiam i czekam na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.08.2005 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Zelijka sam strop 30 tys Sporo I witam znowu po wakacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.08.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Tez mi sie wierzyc nie chcialo. Straszne to, nie? Moze dlatego parterowe domy sa parterowe i malo ludzi robi nad takimy strop uzytkowy.A ile u Was kosztowl sam strop. U nas jest Teriva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 01.08.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 A ile u Was kosztowl sam strop. U nas jest Teriva. Tego to jeszcze nie wiem W projekcie też był teriva ale zmieniliśmy na monolityczny betonik Ja licze że 30 tys to ściany i może dach Optymistka ze mnie co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 11.08.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Chyba nie ma budowy, na której "fachowcy" by cos nie spaprali. Wierzyć sie nie chce!!!! Przecież mają projekt i powinni do niego zaglądac i sprawdzać czy wszystko gra!. Mam nadzieję, że coś wymyślą. U mnie też były przejścia, ale teraz wydaje sie, że wszystko idzie dobrze. Co nie znaczy, że nie jastem czujna.... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 12.08.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 a ja nie mam rysunków ani zdjęć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.08.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Facio, nie ma rysunkow bo na Onecie znikaly mi codziennie, wiec mi sie odechcialo tego ponownego wstawiania. Jak bardzo Cie interesuj moge przeslac na maila(jak przeslesz mi na priv.) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 12.08.2005 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Zeljka, a może załóż sobie konto ze zdjęciami na jakimś Photosite czy czymś takim? Niestety onet jest pod tym względem do kitu A ja bym chciał Twój dom obejrzeć. I strop, i dosztukowaną dziurę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.08.2005 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Wiem, wiem, że zdjęć nie ma. Mam tylko nagrywane kamera. Mąż chce to przegrać na CD i wtedy z tego porobić zdjęcia. Nie długo skończą dach i wtedy porobię tak zwane normalne zdjęcia, bo chce tez przesłać do moich ( Balkancow) a nie wszyscy maja Internet, wiec trochę takich zdjęć tez musze mieć. Wtedy poszukam cos lepszego od Onet-u i wstawię trochę zdjęć i dla forumowiczow. Ale to jeszcze trochę czasu minie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 13.08.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.08.2005 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Dzieki Aniu. Serdecznie pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 14.08.2005 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Zeljka, witam po wakacjach. Było wracać jak u nas tak straaasznie?? Brrrrr... Ale masz przeboje z tą dziurą w stropie. Nie zazdroszczę, ale miejmy nadzieję, że wszystko dalej pójdzie jak po maśle. Trzymam kciuki!!!! Zakładaj szybciutko album, bo bardzo jestem ciekawa (tak jak i inni) Twojego domku. Załóż na photosite, tak jak już Ci kiedyś mówiłam, a jak będziesz mieć jakieś problemy - POMOGĘ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts