kasia64 24.09.2006 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Kasiu juz przeslalam. To sa duze literki, potrzebowalam do nich ramke 24/31cm. Jesli chcesz mniejsze, to tez mam, tylko daj znac... OK już mam dzięki, też Ci przesłałam swoje dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.09.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Kasiu, bardzo piekny ten duzy obraz, powinnas go pokazac tez w swoim dzienniku. A co, jest do przyszlego domu, no nie!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 24.09.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Ja tez, ja tez chce zobaczyc ten obraz ....kasia nie obijaj sie tylko laduj do swojego topika Zeljko, mowisz bordo w sypialni hmmm moze byc czadowo. Teraz mam pomarancz na scianach i do tego duzy obraz w bordo, a jeszcze ostatnio kupilam dwie zmiany poscieli w bordo i wyglada bardzo, bardzo ze tak powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 24.09.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Zeljko i Mohag właściwie to macie rację,jest to obraz czekający nie tylko na oprawę ale także na swoje miejsce.Chociaż jak zaczynałam go haftować to nie miałam w planach domu No to wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 24.09.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Zeljko piękna ta literka M I to własnoręcznie Zdolniacha jesteś A widok z wykusza masz fajnie uspokajający moim zdaniem, taka sielska łaka Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.09.2006 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2006 Mohag bordo w sypialni widzialam u mojej siostry we Wloszech i bardzo mi sie to spodobalo...Jeszcze calej koncepcji nie mam, ale za to mam juz 4 obrazki, wszystkie bordo... Andrzejko widok taki sobie, wolalabym las, bo to pola uprawiane i co z tym zwiazane ciagle cos tam sie dzieje...Ale cena dzialki byla do przyjecia i byla to pierwsza dzialka po dlugim szukaniu, co nam pasowala...Ale teraz niedawno bylam w nocy na dzialce i te swiatla miasta w oddali mi sie bardzo spodobaly, tak romantycznie wygladaja, ze tylko siedziec na terasie i marzyc.... Co do literki, mi sie tez podobala jak zobaczylam wzor... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 25.09.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 A ja bardzo lubię obserwować co robią na polu za moim domkiem i jak roślinki tam rosną itp. Dla mnie to takie fajne wyznaczanie pór roku Ale coiż każdy znas lubi co innego Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.09.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Obserwowac to ja tez lubie, tylko czasami ten kurz i te zapachy mi przeszkadzaja... Jak juz to wole zapachy lasu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.09.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Pieknie u Ciebie Bordowa sypialnia brzmi bardzo intrygująco Trzymma kciukasy za Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.09.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Dzięki Aga, choć do piękna mi jeszcze daleko. Na razie to żadna robota nie jest dokończona i to mnie wkurza. Fugi planują w przyszłym tygodniu. Ciekawe czy dotrzymają słowa. Kurz do gipsowania a raczej ścierania gipsu papierem ściernym, jest wszędzie a tego paskudztwa nie można się tak łatwo pozbyć. W kuchni położyli już gres. Jest tak jakoś średnio ładnie. Pospolicie. Mam nadzieje, ze jak przyjdą meble, ze to się zmieni. Choć pewności nie mam. Kominek przesunął się z sierpnia na listopad, parkiety na - po kominku, kiedy dokładnie, tego nie wiem... Ocieplenie na domu, choć zaczęliśmy robić w kwietniu, jeszcze nie dokończone. Ciągle brakuje nam wykończenia okien, a tego nie można zrobić, bo czekamy na to aby facet w końcu zamontował nam te rolety. Dwie z nich są uszkodzone i to trzeba aby nam facet wymienił, dlatego nie można się wkurzyć i wziąć kogoś innego... I tak w kolko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.09.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Zeljka trzymam kciukasy żeby wszystko w końcu poukładało się jak najlepiej i ekipy nie zawalały terminów. Pozdrawiam was gorąco i wysyłam pozytywne fluidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.09.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Dzieki Aga, przyda sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.09.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Dzieki Aga, przyda sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 27.09.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Slonce a nie mozesz porozmawiac tak powaznie ze swoim malzem, zeby wkoncu podkrecil budowe coby sie ruszala do przodu ??? A tak ogolnie, to uszyska do gory... wiesz ze jakos to bedzie http://www.clicksmilies.com/s0105/linie/smiley-linie-002.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.09.2006 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Slonce a nie mozesz porozmawiac tak powaznie ze swoim malzem, zeby wkoncu podkrecil budowe coby sie ruszala do przodu ??? A tak ogolnie, to uszyska do gory... wiesz ze jakos to bedzie http://www.clicksmilies.com/s0105/linie/smiley-linie-002.gif Porozmawiac moge, pewnie. I tylko tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.09.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Zeljko - literka przepiękna!!!!!! podoba mi sie tyle wzorów, że chyba dobrze że niedługo nadejdą długie zimowe wieczory na razie spędzam popołudnie w ogrodzie...do chwili kiedy komary nie chcą mnie pożreć porobiłam jakieś esy floresy w kształtach rabat....może jakoś to będzie wyglądać pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.09.2006 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Ivo, u nas dzis juz wyglada jak zima.Tak jest ciemno na dworze, ze nawet jakbym ogrod miala to bym nie wychodzila... Wzorow mam troche, zaczynam sie zastanawiac czy nie zrobic z tej mojej roboty jakis interes. Na razie wyszywam, a potem bede sprzedawac. p.s. dzis znow Ci przeslalam kilka wzorkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 28.09.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Zeljko Widze że i Ty troche juz zmęczona jesteś tą budową Napijmy sie piwa najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 28.09.2006 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Zeljko. Trzymam kciuki za Twoje kafelki. Trzymaj glazurników krótko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 28.09.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Zelijko bij się o swoje i nie popuszczaj tym cholernym glazurnikom - przecież nie robią za darmo Trzymam kciuki za Twoją odwagę i nie poddawaj się.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts