Żelka 28.09.2006 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 joShi, Zabo i Kasiu..,dzieki za wsparcie,musze sie trzymac, choc czasami to rece i nogi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 28.09.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 joShi, Zabo i Kasiu..,dzieki za wsparcie,musze sie trzymac, choc czasami to rece i nogi... Trzymaj się Kobietko a my trzymamy za Ciebie kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 28.09.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Zelijko,trzymamy kciuki, trzymamy ! Nie daj się i pokaż Im kto rządzi ! Jesteś dzielna !!! Trzymaj się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.09.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Nie daj się i pokaż Im kto rządzi ! Jesteś dzielna !!! Trzymaj się ! to ja powtorze.. Nie daj się i pokaż Im kto rządzi ! Jesteś dzielna !!! Trzymaj się ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.09.2006 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 O, zebym ja wiedziala kto rzadzi!!! Ale kciuki trzymac prosze dalej, bo jak ja rzadze to mi sie przydadza a jak nie, to tym bardziej mi sie przydadza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 30.09.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 O, zebym ja wiedziala kto rzadzi!!! Ale kciuki trzymac prosze dalej, bo jak ja rzadze to mi sie przydadza a jak nie, to tym bardziej mi sie przydadza... To ja już zaciskam i będę mocno trzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 30.09.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 Gdyby nie fakt, że mieszkasz daleko ode mnie to bym pomyślała, że zatrudniłaś mojego kafelkarza , tempo - jedna płytka na dzień . Trzymaj się Zeljko dzielnie, w końcu przez to przejdziesz. Przesyłam Ci moc wzmacniających fluidów , a kciuki ściskam jeszcze mocniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 30.09.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2006 hmmm Oni chyba wiedza ze mientka jestes a nie tfarda faktycznie wloczymy sie z Sonika za soba z topika na topik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 01.10.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Pogon glazurnikow. Ile mozna czekac. Wwal na zbity pysk i wez porzadnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.10.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Pogon glazurnikow. Ile mozna czekac. Wwal na zbity pysk i wez porzadnych. Tylko pytanie skąd wziąć tych porządnych i po czym ich poznać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 01.10.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Pogon glazurnikow. Ile mozna czekac. Wwal na zbity pysk i wez porzadnych. Tylko pytanie skąd wziąć tych porządnych i po czym ich poznać? 1. Przeprowadzić wywiad środowiskowy 2. Popytać innych forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.10.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Glazurnikow wlasnie mam poleconych tutaj z forum, od kobitki co robili u jej ojca i przyjaciela. Spisali sie tam bardzo dobrze. U nas na poczatku tez robili dobrze. Nie szybko, ale tez nie bardzo wolno. A teraz nie wiem co sie z nimi porobilo. Mojego meza nie bylo prawie caly ten miesiac, przyjezdzal tylko na pare dni i znow w droge. Ale wszystkie materialy im przygotowal i nawet za robote zaplacil, a oni sie nie wywiazali z swojej obietnicy... Nie wiem, chyba to nasz blad, ze umowy nie spisalismy. Jutro maz z nimi pogada, zobaczymy co bedzie. Jesli nie beda robic jak chcemy to znajdziemy innych, nawet po cene tego, ze sie poczeka... Mysle jednak, ze sie dostosuja, bo po rozmowie zemna i postraszeniu ich innym wykonawca, facet w tym samym dniu wrocil i zaczal robic w kuchni glazure. Zafugowali tez pralnie, wiec, moze juz sie opamietali...Sama nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 01.10.2006 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 nawet za robote zaplacil, a oni sie nie wywiazali z swojej obietnicy... To był błąd a nie brak umowy Zycze jednak jak najmniej perturbacji z glazurnikami i szczęśliwego zakończenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.10.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Dzieki JoShi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.10.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Zeljka - trzymam kciuki aby skończyli jak najszybciej to kafelkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.10.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Ja też zaciskam kciukasy I nie daj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.10.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Dziekuje Wam wszystkim. Moze bedzie dobrze, bo dzis w domku przybyl nam jeden pracownik. A do lazienki zabraklo nam 3 plytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.10.2006 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Ma nadzieję że teraz prace pójdą już sprawnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 03.10.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 Zeljko, mi zostalo 5 z malej lazienki moge podeslac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.10.2006 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 cieszymy sie razem z Tobą pewnie dawno się nie widziałyście..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts