kasia64 10.10.2006 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Zeljko cieszę się razem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 11.10.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Miłego spotkania z siostrą Oczywiście cieszę się razem z Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 11.10.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Zelijko, ja również się cieszę ! . Takie spotkania zawsze są radosne i wzruszające ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.10.2006 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Dzieki wszystkim. Jest nam teraz bardzo fajnie. Nie dlugo moze cos pokaze z domku, bo powoli koncza juz ten glazurowy dol... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 12.10.2006 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 w takim razie czekamy na zdjęcia pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.10.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Ale masz miłego Gościa Zeljko. Teraz to i czekanie na postępy prac glazurników niestraszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 12.10.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2006 Brak budowlanych nowosci... Ale jest inna, bardzo fajna, wiec sie pochwale..,wlasnie jade na lotnisko odebrac siostre. Mozecie sie ze mna cieszyc... Domyślam się, że długo się nie widziałyście. Cieszę się razem z Tobą, bo ja też mam daleko siostrę (choć na pewno nie tak daleko jak Ty) i rzadko sie widujemy. To teraz pewnie nie będziesz miała w ogóle czasu na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.10.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Czekamy na fotki A Tobie w końcu to czekanie się tak nie dłuży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.10.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Jest to prawda, teraz lepiej mi sie czeka. W domu balagan nie z tej ziemi. Kiedy tam narescie zacznie wygladac na domowo?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.10.2006 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2006 Jest to prawda, teraz lepiej mi sie czeka. W domu balagan nie z tej ziemi. Kiedy tam narescie zacznie wygladac na domowo?! Zacznie zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.10.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 To teraz czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 17.10.2006 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Wyrob sie ! Ja bardzo chce zobaczyc nowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.10.2006 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Ciesze sie że prace nabrały tempa Pozdrawiam i czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.10.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Beda, beda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.10.2006 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 To Ty juz widze do konca dochodzisz Zeljko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Beda, beda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.10.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Musze posprzatac a teraz nie ma czasu. Jutro fachowcy od kuchni beda robic okap, potem trzeba zrobic porzadek i jakies fotki pstryknac... W kuchni pod oknem i przy drzwiach do spizarniu peka nam tynk. Sa takie dwie rysy. No i co z tego, ze nie bylo wszystko w jednym sezonie robione? I tak peka. Obeszlam po pokojach i pod oknami w sypialni i pokoju syna tez jest popekane. Czy tak ma wygladac nowy dom? Zla jestem na robotnikow bo taki syf jest w domu, ze brak mi slow. Moj maz mowi, przeciez to jest budowa. A ja sie nie zgadzam, to jest nasz dom. I nie podoba mi sie, ze po nowych kafelkach chodzi sie w butach z blotem! I nie podoba mi sie, ze ciezko im papierosy wrzucac do jakies puszki lub pudla, tylko wywalaja po podlodze. Mowie Wam syf, nie z tej ziemi. Nie wiem, ale ja mam zamiar ich pogonic i przywolac do porzadku, a niech ten moj facet gada co chce...Budowa!!! Ja im dam budowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2006 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 U nas zawsze była zasada i jest do tej pory pali się na zewnątrz Trzeba było widzieć oczy moich panów od wylewek ale byli grzeczni Weź się za nich weź bo widzę że Twój mąż ma za miekkie serce Co do pęknieć to u nas też sa ale tylko na górze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.10.2006 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Zelijko, przywołaj towarzystwo do porządku ! Koniecznie ! Jak im na trochę pozwolisz, to później oni to wykorzystają i będą robić większy bajzel niż do tej pory . A co najgorsze zniszczą Ci to, co już zrobiliście . A tynki ... ... jak temu zaradzić ? Trzymaj się cieplutko i bądź twarda ! Pozdrówka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.10.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Na tynki chyba nie ma rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts