Żelka 14.08.2005 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 DZIENKI SONIKO, JAK TYLKO BEDA ZDJECIA TO SIE ZGLOSZE O POMOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.08.2005 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Zeljka, bardzo się cieszę, że po tych fachowcach od za dużej dziury udało Ci się trafić na super brygadę. Więżba w dwa dni , to niezły wyczyn, no i pogoda dopisuje. A jaką będziesz mieć dachówkę? Zaczynasz kłaść w tym tygodniu? Szkoda, że nie ma zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.08.2005 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Dachówka betonowa, Euronitu, kolor - brąz. Zaczynamy kłaść 29.8. Podobno więźba musi odstać z tydzień zanim zacznie się kłaść dachówkę. Zdjęcia będą za jakiś czas, na pewno. Na razie mogę podąć adres do starych zdjęć moich malunków, robot ręcznych i mojej Chorwacji. To co już było i ciągle znikało z Onet-u.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.08.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 No tak, adres!!!http://www.mmilkovich.photosite.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona budowniczego 21.08.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Zeljka, zdjęcia i obrazy przepiękne (wcześniej ich nie widziałam z powodu znikających zdjęć ). Nie jestem znawczynią malarstwa, ale two je dzieła przemawiają do moich zmysłów. Podobają mi się też twoje hafty krzyżykowe - kiedyś jeszcze w szkole podstawowej próbowałam i też mi nieźle wychodziło. Chyba kiedyś powinnam spróbować znowu... Ale ten brak czasu! Czekam na zdjęcia z budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.08.2005 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Dzięki bardzo, ale jak już kiedyś pisałam, to nie do końca są moje dzieła. Moje, bo ja to zrobiłam, ale facet na TV malował a ja za nim powtarzałam jak małpa i tak wyszło. Inne z kolei, to patrzałam w książce na już namalowany obraz i „kopiowałam.” Sama z natury jeszcze nic nie namalowałam. Trochę może się tutaj tłumaczę, ale to tylko ze względu na to, że może jakiś prawdziwi artysta na to trafić i nie chce aby się obraził na mnie, że ośmielam się pokazywać prace które właściwie popatrzałam sobie od innych. Traktowałam to jako zabawę i sposób na odstresowanie. A jeżeli chodzi o te ręcznie wyszywane, to tylko cierpliwość. Jak mówisz, trzeba tylko na to znaleźć czasu i to wszystko. Cieszę się, że się podobało. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
facio 21.08.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Przepiękne rysunki. Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.08.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Przy okazji zapytam tych co już robili sobie ogrodzenie, jaki fundament robili. To znaczy, jak głęboko i jakiej szerokości. Coś na ten temat. Może jakieś koszty (zwłaszcza Warszawa i okolice)... No i pytanie – jak sobie zabezpieczaliście przed kradzieżą. okna połaciowe na zimę. Może ktoś ma dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.09.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Zeljka, tak długo Ciebie nie było! Najważniejsze, że znów piszesz! Domek prezentuje się bardzo ładnie. Ten wykusz, poddasze, taras.... Naprawdę cudownie! Wiem, że gdy coś boli, to nic nie cieszy. . Zyczę zatem DUŻO ZDRÓWKA!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.09.2005 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 My też mamy dachóweczkę Euronitu, podwójneS.Jestesmy bardzo zadowoleni. Chatka fajniutka.Czy poddasze też zaadoptujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.09.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Zeljka, Wreszcie się doczekałam zdjęć domku i nie tylko... to Ty pałac budujesz nie domek , jej ile tam przestrzeni. Bardzo, bardzo jest u Ciebie ładnie. No i mogę nasycić oko Twoimi dziełami sztuki. Ty na prawdę masz talent dziewczyno - podziwiam i zazdroszczę!!! A przede wszystkim zazdroszczę Ci tej cierpliwości, ja się do takich prac nie nadaję . Czy przyjmujesz może zamówienia na jakieś "dzieło sztuki" albo i dwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 18.09.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Zelijka dom duży Fajnie ale te obrazki przed zdjęciami domu to superowe sa Naprawdę piękne Pozdrawiam Teraz będą zdjęcia na bierząco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.09.2005 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2005 Dzięki wszystkim, cieszymy się, że się podoba. Poddasze ma być przeznaczone na rekreacje. W naszym przypadku oznacza to – rehabilitacje i odpoczynek. Będzie tam tez garderoba i sauna z mała łazienką, ale wszystko jeszcze zobaczymy jak nam wyjdzie i kiedy. Na razie planujemy urządzić do zamieszkania dół, a na górze tylko dokończyć wszystkie tak zwane „brudne „ pracy. Soniko, zamówienia na priv. Może coś da się zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żona budowniczego 19.09.2005 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Już zaczęło brakować mi twoich postów, więc dobrze, że znowu piszesz - jestem twoją wierną czytelniczką. Twój domek jest naprawdę imponujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.09.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2005 Dzięki. Domek miał być ładny , ale chodziło nam przede wszystkim o to aby był wygodny. Myślę, ze będzie ale okaże się po zamieszkaniu. Ale jeszcze dużo pracy przed namy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.09.2005 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Cześć! Domek-twój domek to piękna rezydencja,gratuluję projektu.Co do ogrodu to większość z budujących ma po bokach te 4 m,bo szukają projektu,który się zmieści na szerokość działki,więc nasze ogrody lub ogródki będą przeważnie z tyłu domu,ale i tak fajnie,że będą.Przeważnie wszyscy wyprowadzają się z bloku do domu i cieszą się swoim kawałkiem ziemi,bez względu na to jaki on będzie. Zdjęcia z Chorwacji są na prawdę piękne,te widoki................. A obrazki krzyżykami wyszywane ,znam ich wartość bo też haftuję ,wiem ile czasu pochłaniają,ale i dają satysfakcję .To takie małe cuda własnych rąk.Twoje obrazy to prawdziwy cymes-to też sztuka tak malować. A co do smutków-to jak się głębiej zastanowić i popatrzeć wśród ludzi,każdy ma swojego mola który go gryzie,niestety. Ale najważniejsze żeby mury pięły się do góry,a potem dach i reszta! Powodzenia w dalszych etapach budowy i słoneczka na niebie życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.09.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Dzięki serdeczne Kasiu. No do rezydencji nam daleko. Naprawdę. Nie jest to mały dom, to prawda, ale jest gdzieś po środku. U nas to jedynie duży pokój jest duży, bo ma prawie 40m2, no i garaż też jest duży, a reszta to takie raczej średniej wielkości pomieszczenia. Jak widać nie budujemy z drogich materiałów i tak samo będziemy urządzać. Luksusów wielkich nie będzie. A to, że się (jak na razie) dom podoba to tylko oznacza, że nie trzeba wcale walić w to duże pieniądze (pomijając to, że i tak wszystko jest u nas drogie) i że też może być ładnie. Z czego się bardzo cieszę. Dzięki za mile życzenia, tez Tobie życzę tego samego. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.09.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Zeljka-duży czy mały to subiektywne odczucie-dla mnie wasz jest duży i ładny,ważne że spełnia Wasze oczekiwania.Pozdrowionka i zdrowionka życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.09.2005 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Kasia pislala;Zeljka- duży czy mały to subiektywne odczucie- Zdaje sobie z tego sprawy. I cieszę się, że Ci się nasz dom podoba. Zawsze to mile usłyszeć – to znaczy – przeczytać. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.09.2005 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2005 Zeljka, ja z tymi zamówieniami tylko żartowałam. Zdaję sobie sprawę ile to czasu zabiera, wię c nie miałabym śmiałości. Ale że Twoje prace są piękne to fakt . Zaimponowałaś mi bardzo . Dom prezentuje się bardzo ładnie i cieszę się, że wklejasz zdjęcia. Będę mogła wszystko oglądać na bierząco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts