Adriano Komputero 18.11.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Adrianno, w kotlowni beda nasze meble z obecnej kuchni...Przydadza sie na narzedzia, bedzie tam tez zlew aby bylo gdzie myc lapki po robocie...Wiec na razie sciany sa tylko pomalowane na bialo, a potem zobaczymy...Moze glazura ale tylko nad zlewem... Maz mowil, ze sam zrobi taki kawalek... p.s. pokaz wyszywanki, moze bedzie jakies natchnienie.... Zelijko, ja też planuję w kotłowni zlew, a nawet pralnię . Mebelki też chcę tam wstawić. Zastanawiam się czy dać na całość kafle na ścianach Oto moje wyszywanki: Ten wyszywany jest krzyżykami i oprawiony za szybką http://foto.m.onet.pl/_m/7dad15fcab5aadeb2dad48444ac57c91,5,19,0.jpg Ten to haft gobelinowy (bez szybki) http://foto.m.onet.pl/_m/984e92f0512ccaf3494a76a73267df52,5,19,0.jpg I ten też http://foto.m.onet.pl/_m/01550452009e90a9de2e68c928fe0bf6,5,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.11.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Tedziewczyny mnie kiedyś wykończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 18.11.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Tedziewczyny mnie kiedyś wykończą mnie juz dawno wykonczyly One sa niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 18.11.2006 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Tedziewczyny mnie kiedyś wykończą mnie juz dawno wykonczyly One sa niesamowite Ja to się tylko do noszenia drzewa nadaję dobrze że to pożyteczna praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.11.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Adrianno fajne obrazki. Ty juz oprawione masz, ja glownie po szafach... Za meblami chyba nie ma potrzeby aby robic plytki.., ale kazdy robi jak lubi... Aga ciesz sie, ze nadajesz sie do noszenia drewna , bo ja sie do tego nie nadaje... Wszyscy mamy swoje plusy i minusy... Najwazniejsze aby nie dac sie wykonczyc, z tego czy owego powodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 18.11.2006 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 ja sie nawet do noszenia nie nadaje, bo jakas taka slabawa jestem ale do sprzatania sie jeszcze chyba zalapac moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.11.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 One sa niesamowite Nie wiem, jak Adrianno, ale moja niesamowitosc polega na tym, ze taniej mi samej zrobic niz kupic gotowe... Jakbym miala forsy to kupowalabym takie rzeczy gotowe a wolny czas spedzala w gabinetach odnowi.., kazdego rodzaju (razem z moim synkiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 18.11.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 Adrianno fajne obrazki. Ty juz oprawione masz, ja glownie po szafach... Za meblami chyba nie ma potrzeby aby robic plytki.., ale kazdy robi jak lubi... Te dwa pierwsze już wiszą na ścianach mojego obecnego mieszkania, ale ten ostatni "oprawiłam" tak na szybko tylko do tego zdjęcia ( tylko przyłożyłam ramkę) . Do tej pory leżał w szafie bo mi się wcale nie podoba . Chyba go nie powieszę w nowym domku. Kafli za meblami chyba nie musi być, ale przy pralce i wokół zlewu będą praktyczne. Może faktycznie kafle położę tylko tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 18.11.2006 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 One sa niesamowite Nie wiem, jak Adrianno, ale moja niesamowitosc polega na tym, ze taniej mi samej zrobic niz kupic gotowe... Jakbym miala forsy to kupowalabym takie rzeczy gotowe a wolny czas spedzala w gabinetach odnowi.., kazdego rodzaju (razem z moim synkiem) A ja po prostu bardzo lubię robić takie rzeczy manualne. To jest takie zajęcie , przy którym się odprężam i relaksuję tak jak ... w jaquzzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.11.2006 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2006 One sa niesamowite Nie wiem, jak Adrianno, ale moja niesamowitosc polega na tym, ze taniej mi samej zrobic niz kupic gotowe... Jakbym miala forsy to kupowalabym takie rzeczy gotowe a wolny czas spedzala w gabinetach odnowi.., kazdego rodzaju (razem z moim synkiem) A ja po prostu bardzo lubię robić takie rzeczy manualne. To jest takie zajęcie , przy którym się odprężam i relaksuję tak jak ... w jaquzzi Nie powiem, ja tego tez nie robie na sile...,ale jaquzzi by sie przydalo od czasu do czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.11.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2006 To ja już wolę drzewo i jaquzzi sprzątać też mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.11.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 W przyszlym tygodniu juz bedzie centralne... Tfu,tfu, jak to co niektorzy mowia... tfu,tfu.... pozdrowa Zelijka , pluje kochana , pluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.11.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2006 W przyszlym tygodniu juz bedzie centralne... Tfu,tfu, jak to co niektorzy mowia... tfu,tfu.... pozdrowa Zelijka , pluje kochana , pluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.11.2006 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 To teraz ja . Po pierwsze primo, to bardzo mi sie podoba elewacja Zeljko. śliczny kolor - jak lody śmietankowe z gorzką czekoladą (dach)- mniam . A po drugie, to jesteś niesamowite z Adriano Komputero, z tymi wyszywankami. Naprawdę jestem pod wrażeniem i zdolności i cierpliwości. Duże brawa dla Was Dziewczyny!!!! Gratuluję serdecznie gazu i drzwi wiatrołapowych. Z każdym małym kroczkiem bliżej przeprowadzki . Ja też tfu, tfu na to centralne - tfu, tfu... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.11.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Gratuluje postępów budowalnych i ciepełka w domku Ja tam pluć nie będę ale kciukasy za pomyślnośc oczywiście tradycyjnie trzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 22.11.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 A ja i pluć będę (tfu, tfu) i kciukasy trzymać !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.11.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Prosze pluc, prosze bardzo pluc.., lub tfuwac, jak ktos woli! Ja robie jedno i drugie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 23.11.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 brawo za gaz! brawo za drzwi! no i oczywiście za wyszywanki !!! w kotłowni mam kafle tylko przy zlewie i pralce...i tez mam tam meble ze starej kuchni pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.11.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Ja tam nigdzie w pom. gospodarczym nie mam kafli no chyba że na podłodze i jakoś nie narzekam Tylko ten mój dom to cały czas bardziej plac budowy niż dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.11.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Ludziska, mam pytanie, czy ktos z Was kupowal albo sprzedawal cos na allegro? Bo mnie naszlo aby niektore moje wyszywanki obrazki malowane sprzedac... Ta babe na awatarku tez.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts