Ivonesca 24.11.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Ludziska, mam pytanie, czy ktos z Was kupowal albo sprzedawal cos na allegro? Bo mnie naszlo aby niektore moje wyszywanki obrazki malowane sprzedac... Ta babe na awatarku tez.... ano zdarzało mi się częściej kupować jednak myślę że to dobra myśl - warto spróbować - jeśli wyszywanki leżą w szafie to może byłby z nich pożytek większy (czyt. jakiś pieniążek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.11.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 No wlasnie...Namyslam sie jeszcze, namyslam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 24.11.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Zelijko, mój młodszy syn często szpera w Allegro i co rusz coś sobie wyszukuje. Kilkakrotnie robiliśmy więc tam "zakupy". Zawsze wszystko było O.K. Myślę, że jeśli chcesz spieniężyć swoje prace, to jest to dobra forma. Ludzie licytują i można wziąść za daną rzecz naprawdę ładne pieniążki. A Ty jeśli się rozmyślisz, możesz wycofać swoją ofertę w każdym momencie. Namyśl się więc, namyśl ... P.S. Czy życzysz sobie abym wykasowała swoje wyszywanki z Twoich komentarzy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 24.11.2006 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2006 Co do wyszywanek i obrazków jestam jak najbardziej za. Masz dziewczyno talent. a skoro możesz również na tym choć troszkę zarobić. Ja na allegro tylko kupuję (raz nawet kupiłam obrazy- taki tryptyk) i jestem bardzo zadowolona. Myślę, że zwłaszcza teraz, w okresie przedświątecznym, wyszywanki z motywami świątecznymi powinny się dobrze sprzedawać. W każdym razie warto spróbować. Dawno nie zaglądałam na forum (również do Twojego dziennika), a tu takie postępy. Elewacja wyszła bardzo ładnie. Bardzo dobrze współgra z kolorem dachu (też mam brązowy) i okienkami (również będę miała złoty dąb). Tak więc Twoje zdjęcia tylko potwierdzają mój dobry wybór . A rolety wyglądają bardzo ładnie, wcale nie rzucają się w oczy- myślę, że wybór jasnego koloru jak najbardziej trafiony. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.12.2006 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Zelko nareszcie udało mi się pstryknąc fotkę...jescze sie męcze ale już bliżej niż dalej rozmiar 25x40cm http://foto.m.onet.pl/_m/04c50778635a57ad58694c6fdeb6273f,5,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.12.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2006 Wow, ale sie napracowalas! Piekny obrazek. Ja mialam ochote niektore moje prace sprzedac ale jakos widze ze strasznie tanio to idzie na tym allegro, a przeciez to jest tyle pracy przy tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.12.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Wystawilam jednak, na probe aby zobaczyc czy cos w ogole ruszy... Na razie poszly pod mlotek dwie baby, obie czarno na bialym, trzy kaczuszki sliczne do kuchni i jedna serwetke swiateczna... ciekawe co bedzie... Na razie wiecej mnie to kosztuje niz zarobilam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 03.12.2006 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Slonce, zawsze trzeba najpierw wlozyc zeby pozniej wyjac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.12.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Jajcara!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.12.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Nio to trzeba podnieś cenę Gratuluje ogrzewanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.12.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Dzieki Aga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.12.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2006 Dzieki Aga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 04.12.2006 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Zeljko śliczny masz domek:))) Teraz dopiero zobaczyłam. Czy już mieszkacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 04.12.2006 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Ja też gratuluję ogrzewania Zeljko . A Twoje wyszywanki są prześliczne!!!! Na pewno ruszy, tylko czy nie będzie Ci żal się z nimi rozstawać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.12.2006 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Wow, ale sie napracowalas! Piekny obrazek. Ja mialam ochote niektore moje prace sprzedac ale jakos widze ze strasznie tanio to idzie na tym allegro, a przeciez to jest tyle pracy przy tym... czasu mi to trochę zajęło mąż zrobił zapisek w kalendarzu kiedy zaczęłam ....11 luty no ale wiosną i latem więcej robiłam coś w ogródku niż przy wyszywaniu ciekawe jak z tym allegro Ci wyjdzie.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 04.12.2006 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 a dlaczego jak jest mokro to elewacja źle wygląda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.12.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 a dlaczego jak jest mokro to elewacja źle wygląda?? http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=85369&highlight= Ttaj juz pisalam o tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.12.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Zeljko śliczny masz domek:))) Teraz dopiero zobaczyłam. Czy już mieszkacie? Ciku dziekuje bardzo, nie, jeszcze nie mieszkamy, czekamy na parkiet, kominek, drzwi wewnetrzne i malowanko... p.s. Pamietam o Was... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.12.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Ja też gratuluję ogrzewania Zeljko . A Twoje wyszywanki są prześliczne!!!! Na pewno ruszy, tylko czy nie będzie Ci żal się z nimi rozstawać? Dzieki Soniko. Co do wyszywanek..,no cus...,jasne chyba, ze robie to dla pieniedzy, wiec i zalu bedzie mniej...A i tak sprzedaje tylko te ktore zdecydowalam sie jednak nie powiesic w domku. Wiesz jak to jest.., one co niektore leza i od dwoch lat w szafie a mi sie koncepcja zmienila... A jesli uda sie sprzedac, bedzie na cos innego..,dla mojego malca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 04.12.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2006 Zelijko, trzymam więc kciuki, by wyszywanki DOBRZE się sprzedały. By było na coś nowego dla malca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts