Sonika 12.12.2006 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Zeljko - podpisuję się pod tym co napisała Aga.Jesteście za dobrzy i oni to wykorzystują.Może wyślij mu sms-a z wiadomością, że współpracę uważasz za zakończoną i czekaj na reakcję. Trzymam kciuki za jak najszybsze załatwienie sprawy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.12.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Kobitki kochale, dzieki, ze jestescie zemna. Ja juz sama nie wiem, co zrobic. Problem jest w tym, ze nie wiele jest jeszcze do zrobienia a to co zostalo, to dokonczyc cos co ktos inny juz rozpoczal...Kto mi na to pojdzie... Bo zostalo..., zafugowac wiatrolap i spizarnie zamontowac drzwi od kabiny na dole dokonczyc sciany lazienki u gory, podloge u gory,to wszystko zafugowac, zamurowac brodzik,zamontowac drzwi od kabiny,zainstalowac kibelek i umywalke - to wszystko u gory wszystkie sylikonowania - gora i dol zamontowac jeden parapet w sypialni sprzatanie po sobie Tyle im jeszcze zostalo...To nie jest tak duzo, ale zrobic nie moga bo nie robia, robia u kogos innego... We wrzesniu jak mieli robic u nas i wszystko bylo dla nich przygotowane, to u nas w domu spali a robili tez u kogos innego i tak przez trzy tygodnie... Mialo byc wszystko po ludzku ale chyba bede namawiac meza aby policzyl im za hotel za te trzy tygodnie... Taka zla jestem na nich... A normalnie, nie lubie, nie lubie byc zlosliwa i wkurza mnie strasznie, ze mnie do tego zmuszaja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 12.12.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 To nie jest złośliwośc kobieto to jest walczenie o swoje. Ja bym walczyła i postawiła panów pod murem albo kończą albo idą sobie bez zapłaty. Trzymam kciukasy I niech Was nie biorą na żony i dzieci bo Wy też macie synka i życie i plany, namaiwam do asertywności i obrony własnego ogniska Ale jędza ze mnie wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.12.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Melduje, ze zaden z moich obrazkow nie zostal zakupiony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 15.12.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Troche zagubiona jestem bo nie wiem o co chodzi z tymi obrazkami Co do glazurnikow - radze im napisac, ze rezygnujesz z ich ulug i zabraniasz im bez twojej obecnosci wchodzic na teren budowy. Macie alarm? Jak tak to zmiencie kod i poinfomujecie ich, ze zmieniliscie, coby nie probowali wchodzic. jak maja zaplacone w gory to zazadajcie zrotu kasu- dopoki nie oddadza to w rozliczeniu zatrzymajcie ich sperzety (mam nadzieje, ze cus warte i im na nich zalezy ). Oprocz tego wpisuj na liste niesolidnych i szukaj innych. Niestety, ale chyba nalezy sobie zdac sprawe, ze oni u cibie nic juz porzadnie nie zrobia Pacany ostatnie - to to bym takim.... Daj sobie z nimi spokoj, bo cie tylko doluja. I postraraj sie spojrzec z wiekszym opymizmem na nadchodzace swieta Po tym wpisie u Kasi tak sie ciezko zrobilo Choinka musi byc i piekny nastro tez. Nie wiem, czy macie tez inne niz budowlane problemy i dlateczego tak cie ciezko, ale wystarczy sie rozejrzec dookola aby zdac sobie sprawe, ze sa rzeczy wazniejsze i w sumie to jestesmy szczesciarzami i moze nie warto sie zamartwiac Choc czasem nam sie wydaje, ze nie ma wyjscia, to ono w koncu zawsze sie znajdzie Zycze polepszenia we wszystkich sferach i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.12.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Dzieki iga za dobre slowo... A problemow ostatnio bylo troche, nie tylko budowlanych, wiec mnie chyba dopadla jakas depresja...,czasami tak mam, ale minie..,jak zawsze... Co do Swiat, dzis juz sie wzielam za sprzatanie od samego rana i juz troche nastroj w domku jest, a pewnie i choinke zrobie..,wlasnie aby sie przeciwstawic temu co mnie - nas dopadlo... Co do obrazkow, to chcialam sprzedac niektore moje obrazki wyszywane..,takie trzy kaczuszki do kuchni, takie dwie damy (czarno-baile), ale nic nie poszlo...,wiec odpuszcze sobie ta zabawe..,nie nadaje sie do handlu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 16.12.2006 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Zeljko współczuję ci tej walki z wykonawcami o każdą płytke chce się powiedzieć To naprawdę może człowieka człowieka wnerwić porządnie, i jak tu trzymać fason jak mieć nerwy stalowe Oby w końcu wszycy ci porobili co mają i byście jak najszybciej mogli zamieszkać. Bo jak sie mieszka to jakoś inaczej sie odbiera te wszytkie spóznienia w wykończeniówce itp, Pozdrówka i bądz dzielna Zeljko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 16.12.2006 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Ja trzymam kciukasy i wierzę że będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.12.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Co ja bym bez Was zrobila?!!!!Moje dobre duszki!!! Dziekuje bardzo za to, ze mnie wspieracie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 16.12.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 nie nadaje sie do handlu... e tam co myslisz ze to tak hop-siup nic z tego hihi wstawiaj nastepny raz i nastepny az do skutku... napewno sie ktos znajdzie ktory akurat w tej chwili ma chwile na zakupy albo bedzie mial za dwa tygodnie lub trzy a Twoich obrazkow tam nie bedzie i sie bardzo zmartwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.12.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 nie nadaje sie do handlu... e tam co myslisz ze to tak hop-siup nic z tego hihi wstawiaj nastepny raz i nastepny az do skutku... napewno sie ktos znajdzie ktory akurat w tej chwili ma chwile na zakupy albo bedzie mial za dwa tygodnie lub trzy a Twoich obrazkow tam nie bedzie i sie bardzo zmartwi Mohag, nie stac mnie na to aby probowac tyle razy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 21.12.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Zeljko pipko Z okacji Świąt życzę Tobie wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzen w Nowym Roku http://foto.m.onet.pl/_m/ee133c62cbc522d8d6c982e888926e42,5,19,0.jpg pozdrawiam świątecznie motyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.12.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Dziekuje za zyczenia1 Ja tez zycze Tobie i calej rodzinie wszystkiego dobrego... Prawie w tym roku tez spedzilabym Swieta w Bydgoszczy..,ale jednak zostajemy tutaj u siebie... Synek ostatnio chorowal i nie chce go zabierac na tak daleka droge... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 21.12.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Zeljko kochana - życzę Tobie, Syneczkowi i całej Twojej Rodzince radosnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszystkiego dobrego w Nowym Roku http://images4.fotosik.pl/257/03888787eacac86d.jpeg przesyłam moc buziaków Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 21.12.2006 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Z okazji Bożego Narodzenia, Składam Ci Zelijko......... serdeczne życzenia. Niech Ci święta miłe będą, Z dźwiękiem śpiewu i kolędą. Z wigilią tuż po zmroku, I w radosnym Nowym Roku. http://www.hellasmultimedia.com/webimages/christ-htm/images/misc/twinkstar.gif Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 21.12.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Aby przy świątecznym stole nie zabrakło światła i ciepła rodzinnej atmosfery, a Nowy Rok niósł ze sobą szczęście i pomyślność. Aby dom został ukończony jak najszybciej i bez problemów.Abyście mieszkali w nim długo i wygodnie. I żeby cała rodzinka była zdrowa, uśmiechnięta i szczęśliwa a Zeljka była twardą babką życzy Iga http://i51.photobucket.com/albums/f377/iga9/loski_ok_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.12.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 http://kartki.onet.pl/_i/d/misiu1_d.jpg Serdecznosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 21.12.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Gdy nadejdą Święta Bożego Narodzenia niech nadzieja i radośc zastukają do Waszych drzwi, a Nowy Rok przyniesie pomyślnośc, szczęście i piękny uśmiech każdego dnia. http://img485.imageshack.us/img485/9301/choinka1vl6.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 21.12.2006 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Sloneczko, wszystkiego dobrego, szczescia, zdrowia, pogody ducha i anielskiej cierpliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.12.2006 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 Wszystkiego dobrego . http://i.wp.pl/a/i/kartki2/main/kartka1142.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts