Sonika 03.01.2007 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 To czekamy cierpliwie. Na pewno będzie śliczny, bo robiony przez Foresta no i kafle będą z Krakowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.01.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 To czekam na efekt końcowy I trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 03.01.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Zelijko, i ja dołączam się do grupy oczekujących i trzymających kciuki Przyznam, że takie kominki kaflowe bardzo mi się podobają i sama zastanawiałam się, czy takiej obudowy sobie nie zrobić. Ma wyjątkowy klimat. Z pewnością będzie pięknie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.01.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2007 Kominek bedzie robiony po 22..., potem pokaze co wyszlo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.01.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2007 Trzymam kciuki za kominek Myślę że glazurnika trzeba spisać na starty i szukać kogoś innego Twój mąz ma racje że też musimy spotykać na swoich drogach takich fachoffffców Mam nadzieje że uda się Wam znaleźc kogoś godnego kto skończy prace solidnie i szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 17.01.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Trzeba zaadoptować kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 17.01.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2007 Zelka to jak złapaliście tego cholernego glazurnika w swoje łapki to wyciśnijcie go jak cytrynę Trzymam kciuki i pozdrawiam A myszka to też stworzonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.01.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Zeljko przybiegłam najszybciej jak mogłam do Twoich komentarzy i trzymam kciuki za Foresta, glazurnika i Boorga i posadzki i parkiet i za wszystko razem... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.01.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 To i z kciukami sie dołaczam do was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 19.01.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 I ja !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.01.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Ja też, ja też - trzymam mocno Zeljko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.01.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 tak trzymac, tak trzymac, powiem kiedy bedzie mozna puscic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 19.01.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Powiem ze na mojej wystajacej scianie ogniowej jest obudowa w ktorej sa trzy skrzynki tz moja i sasiadow po prawej i lewej i wcale mi to nie przeszkadza ... nawet sie nad tym nie zastanawialam w ogole a kciuki bede trzymac jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 19.01.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Brak mi słów na takich sąsiadów Kciuki trzymam dalej [/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.01.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2007 Zalorzylam watekhttp://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1589176#1589176 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 23.01.2007 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 A teraz wiadomosc tygodnia.... MALA MYSZ .., skubana jedna..,pozarla nam kawalek bramy garazowej... Na dole w teh gumie przysamej podlodze jest dziurka...Okragla, malutka..,akurat na mysz pasujaca... Qurcze jak Tom i Dzeri ogladalam to zawsze bylam po stronie Dzerego..,a teraz mi sie odmienilo... no i tak to jest, czlowiek jeszcze nie mieszka a juz sa straty... Też już trzymam stronę Toma... CHOCIAŻ TWOJA DŻERI... JEST GORSZA OD MOJEJ DŻERI MOJA MYSZ UŻYWA TYLKO MOICH KOSMETYKÓW !!! .. http://www.republika.pl/camping60/bud/366.jpg http://www.republika.pl/camping60/bud/367.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 25.01.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Zeljko czy Twój dziennik gdzieś zniknął ???????????? Jakoś nie mogę go znaleźć Trzymam za Was kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.01.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Wszystkich czytelników mojego dziennika, musze powiadomić, ze został on przeze mnie zlikwidowany. Powodów było trochę więcej aby tu nie pisać wszystkiego...,powiem, ze chodzi o święty spokój... A prócz tego ,nie długo i tak pojadę na wieś i nie będę tam miała netu, wiec nie chce pozostawiać czegoś, czego potem nie będę mogła tutaj „bronić.” Jak będzie cos nowego to dam znać w komentarzach...Zdjęcie pokaże na chwilkę tak jak Sonika robi .. i potem wywalę aby nie wałęsało się tu za długo. Na razie mamy cześć kominka gotowa... Już cos tam widać jak będzie...końcówka będzie robiona w przyszłym tygodniu... Wtedy dam znać... Powiem, ze bede miala trzy aniolki... Mial byc jeden, ale Forest przyniusl trzy...,a takie sa ladne, ze zal mi bylo z nich rezygnowac... Mam nadzieje, ze nie przedobrze z iloscia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia64 25.01.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Zeljko bardzo mi przykro Ale szanuję Twoją decyzję i serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 25.01.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Zelijko WIELKA szkoda ! Bardzo żałuję ! Zrobiłaś tak, bo tak jest dla ciebie lepiej - a to jest najważniejsze ! Gorąco pozdrawiam ! Trzymaj się ! P.S. I tak będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts