Żelka 25.01.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2007 Dzieki wielkie, ja wiem, ze jestescie zemna. Bede zdawac relacje od czasu do czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
J Jeremy 26.01.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Jestem z Toba. P.S. zawsze mozesz liczyc na moja pomoc, niech wiadoma osoba trzyma sie na bacznosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.01.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Ale na papier mnie nie wkleisz??? Za chuda jestem i tak by papier zle wygladal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
J Jeremy 26.01.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2007 Na papier mam terminy zajete na kilka nastepnych lat - kontrakt wieloletni z "gwiazda". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.01.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Aaa, to ok. Bo nie wiem czy bym zniosla taka slawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.01.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 szkoda , ze nie ma juz twojego dziennika wracaj jednak do nas od czasu do czasu i pokaz nam co i jak u ciebie pozdrawiam G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.01.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Ja tu jestem cały czas...Tylko nie chce już pokazywać swojego domku, aby nie urazić czyjeś poczucie estetyki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.01.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 wiem o czym myslisz i rozumiem nie przejmuj sie tak , bo szkoda twojego zdrowia lubilam zagladac do twego dziennika (pewnie malo estetyczna jestem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.01.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 lubilam zagladac do twego dziennika Bo Ty mnie szukalas, a nie wnetrz mojego domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.01.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 lubilam zagladac do twego dziennika Bo Ty mnie szukalas, a nie wnetrz mojego domku... no pewnie , ze ciebie i wszystkiego , co z toba zwiazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.01.2007 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Ja tu jestem cały czas...Tylko nie chce już pokazywać swojego domku, aby nie urazić czyjeś poczucie estetyki... A mnie jest bardzo przykro, że nie ma już Twojego dziennika Zeljko i że przez taką jedną 2%$#^&** nie zobaczę już Twojego ślicznego domku i kominka i w ogóle niczego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.01.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Ja tu jestem cały czas...Tylko nie chce już pokazywać swojego domku, aby nie urazić czyjeś poczucie estetyki... A mnie jest bardzo przykro, że nie ma już Twojego dziennika Zeljko i że przez taką jedną 2%$#^&** nie zobaczę już Twojego ślicznego domku i kominka i w ogóle niczego . o tak moze Zelijka sie zlituje nad nami i wklei czasami co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.01.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Oj,oj...No, no... Moze i pokaze ale na innym forum... p.s. o czym mu tu gadamy...Ja mam gole sciany...nie ma co pokazywac... Ja Kulce do piet nie dorastam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 27.01.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Oj,oj...No, no... Moze i pokaze ale na innym forum... p.s. o czym mu tu gadamy...Ja mam gole sciany...nie ma co pokazywac... Ja Kulce do piet nie dorastam... nie zrobisz im tego !!!!!!!!!! gadamy o tym , ze wszystko u ciebie ma dusze , nawet sciany i tynki a Kuleczka taka wysoka ? nie wiedzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.01.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Nie. To nie Kulka jest wysoka, to ja jestem mala... p.s. Soniko, to nie przez Magde...Bez przesady, to co dziewczyny zrobiły, choć było nie smaczne, to nikomu krzywdy nie przyniosło...Ale cale to zdarzenie dało mi do myślenia i uznałam, ze bezpiecznie jest się nie pokazywać.., bo nigdy nie wiadomo kto jest po tamtej stronie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 27.01.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 ... bo nigdy nie wiadomo kto jest po tamtej stronie... smutne to i rani ... Zelijko, bądź sobą i nie przejmuj się , zawsze znajdzie się czarna owca !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.01.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Kurczę ja znowu jakaś nie w temacie jestem Oczywiście szanują Twoją decyzję żałuje tylko że nie będę mogła śledzić na bierząco Waszych poczynań Mam nadzieje że co jakiś czas pokażesz i napiszesz co u Was Trzymam mocno kciukasy i ściskam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.01.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Aga, maila masz w podpisie...zobaczysz wszystko co bedziesz chciala... A tu od czasu do czasu napisze co slychac...No, nie moge Was tak zostawic bez slowa...,bo sie do Was przywiazalam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 29.01.2007 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Ja tu jestem cały czas...Tylko nie chce już pokazywać swojego domku, aby nie urazić czyjeś poczucie estetyki... nie wierze. taka strata. ja protestuje!!! nie możesz nam tego zrobić. Zeljka niby puste ściany ale uroczy klimat już potafiliscie stworzyć. tak miło było do Ciebie zaglądać. zlituj się kobieto!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.01.2007 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Edittko, rozumiem ze Ty tez masz maila.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts