Aga J.G 29.01.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Aga, maila masz w podpisie...zobaczysz wszystko co bedziesz chciala... A tu od czasu do czasu napisze co slychac...No, nie moge Was tak zostawic bez slowa...,bo sie do Was przywiazalam... Będę czekac na wieści Jeszcze jak byś mi rozjaśniła w główce o co poszło to już bym była spokojna Jak zawsze ściskam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.01.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Wiesci Glazurnik skonczyl!!! No juz myslalam, ze zamieszka u nas na dobre... Kominek stoi ale nie jest skonczony, czeka na swoj nastepny etap. W zwiazku z powyzszym.., nie ma nowych fotek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.01.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 I znowu kompleksy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 30.01.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Kurcze- ja tez sie czuje zielona jak Aga. Czuje, ze mialas podobne do mnie przeboje... tez sie zastanawiam nad likwidacja dziennika. Jesli mozesz daj znac na priv o co poszlo. Moze mi cos doradzisz Mam nadzieje, ze nas nie opuscisz! Absolutnie nie mozesz nas tak zostawic bez niczego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.01.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 dziewczyny co was naszło Ja już wiem o co chodzi - szanuję wszystkie decyzje ale jak tak dalej pójdzie to nie będzie co czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.01.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 iga w sumie nic strasznego się nie stało. Na innym forum babki krytykowały-wyśmiewali zdjęcia domów naszych forumowiczów...,pokazywane tutaj w Galerii zdjęć Była tez tutaj i u nich ostra wymiana zdań... Ale się skończyło. Każdy powiedział co miał i już... Mi dało to trochę do myślenia i usunęłam dziennik, bo tam takie osobiste rzeczy były, o rodzinie o dziecku... No i zdjęcia domu. Te ze środka pól biedy , bo i tak nie wiadomo gdzie to jest.., ale te inne, to już można dom poznać. A nie dało się tak usunąć wybiórczo, wiec poszło wszystko. W sumie większość sadzi, ze to była burza o nic. Ja już tez myślę, ze trochę przesadziliśmy wszyscy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.01.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 dziewczyny co was naszło Ja już wiem o co chodzi - szanuję wszystkie decyzje ale jak tak dalej pójdzie to nie będzie co czytać Aga, jak ja Cie lubie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.01.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Ja po 1 mam grubą skórę po 2 zawsze mawiam że jak się komuś nie podoba to tam są takie brązowe można wyjść i najlepiej nie wracać Przyjmuje krytykę bo też mi się nei wszystkie domy podobają ale co innego powiedzieć że coś jest nie w moim stylu i tego w swoim domu bym nie chciała a co innego jechać po osobach Teraz nasunął mi się taki przykład ( mam nadzieję że Kasia sie nie pogniewa ). Czy to że Kasia nie chce w domu podłogówki a ja ją mam - mam stwierdzić że jesteś głupsza, gorsza i mało trendy - Chyba nie w końcu to jej dom - nadal ją lubię i czytam i przy najbliższej okazji odwiedzę jej włości W końcu to są nasze domy i My się mamy w nich dobrze czuć A że czasami nasze własne pomysły nie do końca są trafne same o tym dobrze wiemy - mało to forumowiczów krytykuje swoje wybory Ale dla tych pań najważniejsze było czy był dekorator czy nie A jeszcze z innej beczki co by było gdybyśmy wszyscy mieli takie same domy, o tym samym wystroju i klimacie. Co do syna i innych osobistych rzeczy w dzienniku to też są nasze domy i nie mamy się czego wstyddzić a Ty Zeljka najmniej - jesteś wspaniałą matką, która kocha swoje dziecko takie jakie jest i uwierz mi że wiem bardzo dobrze co piszę i wiem jacy potrafią być rodzice Ale się rozpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 30.01.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2007 Aga ma 100% racje. Tez poszperalam i wiem o co chodzi- poczytalam tez troche wiadomego watku na innym forum. Do tego naszego watku sie na razie nie dokopalam- chyba go usuneli. Normalnie mnie zatkalo- fakt, ze nasze forum jest specyficze. Dotad same dobre fluidy plyna tu od ludzi. U mnie bylo i jest troche zamieszania, ale to z poza forum W glowie mi sie nie miesci co ludzie z powodu nudy i braku wlasnych zainetresowan i form spedzania czasu moga robic z necie No, ale w koncu sa bezkarni Ja cie Zeljka dobrze rozumiem. Sama sie zastanawiam, czy nie usunac swojego dziennika, bo jak na razie wiecej mam z jego powodu przykrosci i problemow niz radosci... choc w sumie to nie prawda- radaosci tez mam duzo- glownie dzieki wam No, ale nie potrafie tak pisac w sumie o niczym, bez szczegolow. Powiedz Zeljka trudno tak wyjsc z nalogu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.01.2007 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 31.01.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 No domyslam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 31.01.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 A ja Wam kochanienkie powiem ze jakem starszawy juz krasnoludek, to co kto o moich wnetrznosciach mysli wisi mi jak kilo kitu na agrawce Chociaz nie powiem ze nie rajcuje mnie, jak sa chwalone Ja cale zycie mialam jedna zasade, jezeli mi ktos powie ze mam brzydka bluzeczke na sobie to wzrusze ramionami, bo to przeciez moja bluzeczka na mojej osobie.... a wstydzic sie za moja bluzeczke dopiero zaczynam i szybko zmieniam na nowa, jak ktos mi powie ze mam brudna plame na bluzeczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 31.01.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 Racja Mohag. ALe Zeljce i mnie chodsi bardziej o inna sfere dziennikow. Czasem ludzie chyba wykorzystuja je przeciw nam dla osiagniecia wlasnych celow- i tu tkwi problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 31.01.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 ja wiem iga, ze tu chodzi o "glebsze" wzgledy... ale ludzie sa ludzmi i zawsze wszystko beda wykorzystywac, obojetnie czy w necie czy w realu i uwazam, oczywiscie to jest moje zdanie... ze nie mozna sobie pozwolic zeby ktos mial taki duzy wplyw na to co robimy zeby kierowac "naszym zyciem", naszymi poczynaniami, naszymi radosciami i tym co sprawia nam przyjemnosc. tym bardziej ze jezeli sie wycofujemy, to oni rosna w sile i sa przekonani o swojej wyzszosci nad nami maluczkimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 31.01.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 No tak, ale czasem w gre wchodza realne straty finansowe na przyklad Wiesz glupim gadaniem, ze sie komus nie podoba poduszka na kanapie lub kolor sciany to nie ma sie co przejmowac- nawet naturalne, ze sie komus nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 31.01.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2007 uhu masz niestety racje a wielka szkoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.02.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Kobitki, wszystkie macie racje. Pokaze nowe fotki, jak juz pisalam tutaj. Na razie nie mam jeszcze nic nowego. Czekam na kominek i wtedy zdjecia beda. A teraz z innej beczki. U nas wylewki byly robione w czerwcu. Wyobrazcie sobie, ze jeszcze nie nadaja sie na parkiet. Przekraczaja dopuszczalna wilgotnosc. Nie duzo, ale jednak. Wiec jest juz pewne, ze nie zamieszkam 1.4. jak planowalam... Ale nam to idzie,co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 01.02.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 Nic sie nie martw Zeljka Na koncowce czlowiek juz jakos zwalnia. Tym bardziej jesli ma jakies traumatyczne doswiadczenia z wczesniejszych etapow budowy. woli wolniej, ale dokladniej Ja tez mialam wielkie plany- przeprowadzalybysmy sie razem a teraz mamy razem termin blizej nieokreslony, albo raczej okreslony jako-przeprowzdimy sie jak juz bedzie mozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 01.02.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 To ja czekam na fotki a Ty iga pisz najwyżej trochę szczegółów pominiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.02.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 Kominek gotowy! Bardzo sie ciesze. Na razie nie daje zdjec, niech Forest sam sie pochwali, bo to on jest artysta. Powiem tylko, ze jestem zadowolona i wszystkim polecam Foresta ekipe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts