frosch 02.02.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 no to ciekawa jestem co ten artysta stworzyl na bank prawdziwe dzielo sztuki , skoro jestes taka szczesliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.02.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 ok.., fotki lazienka na dole dorobila sie kabiny . . . za jakis czas usune fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.02.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Kominek już widziałam Co prawda zupełnie nie w moim stylu ale u Ciebie będzie wyglądał fantastycznie i rzeczywiście to jest dzieło artystyczne Pasuje do Ciebie Bardzo fajne kabiny Szczególnie interesuje mnie kabina w górnej łazience czyli prosze o szczegóły Bardzo się cieszę że w końcu była u was porządna ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.02.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Aga, to kabina firmy Novellini ale jaki model to juz sama nie wiem, bo lezaly u nas od wrzesnia... A kupawane byly w lipcu... nie wiem czy czasami to nie te http://www.ceramikaplus.com.pl/go/_info/?id=1939 Kominek faktycznie chyba do mnie pasuje...Moja siostra juz go skrytykowala... i wiem, ze nie znajdzie wszedzie wielbicieli .., ale ja go kocham... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.02.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 co to sie porobilo nie dosc ze kominka nie widzialam, to jeszcze nie wiem o jaka kabine chodzi prosze droga pania autorke tego topika o natychmiastowe przeslanie mi na PW linkow do fotek !!!!!! ps. nie uznaje niesubordynacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 05.02.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Zeljka kominek pierwsza klasa. bardzo pasuje stylem do wnętrza waszego domku. piekny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.02.2007 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Dziekuje Edittko, ciesze sie, ze sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.02.2007 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.02.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Najważniejsze że kominek pasuje do Ciebie w końcu to Twój dom Bardzo się cieszę że kominek sprawia Ci radość dzieki za info o kabinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.02.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Zeljka, no to teraz mnie zastrzelilas juz prawie bylam pewna ze dasz sie malzowi przekonac do tych "wiejsko-sielskich" kominkow... a tu prosze jaki oryginalny Zeljkowy Wam wyszedl a jeszcze powiedz mi Slonce, jak sie otwieraja te gorne drzwi w kabinie ? ten jeden bok masz staly ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.02.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Tak ten mniejszy bok jest stały a ten większy się otwiera normalnie tak jak drzwi..., (nie jest przesuwane, jest otwierane) p.s. Foresta nie da sie namowic na zrobienie czegos co juz gdzies ktos zrobil... Wiec jak juz maz sie zgodzil na Foresta to juz mialam wygrana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.02.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Jakiej szerokosci masz to otwierane wejscie ? Ja tez chce otwierane drzwi... ale u mnie jest mala kabina 85 cm i chyba bede musiala na calosc dac drzwi zeby bylo wieksze wejscie. To znacze ze wzielas malza podstempem oj nieladnie, nieladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.02.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 65cm otwierane - calosc 110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.02.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 oj to ja zrobie jednak na calosc, bo w takie 65 cm to nie wiem czy sie zmieszcze kiedys tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 20.02.2007 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Kurcze brakuje mi twojego dziennika Nic nie widac z tej ukladnej glazury A ja zapozniona na maxa- az mi wstyd i kominka nie widzialam Moze mi podeslesz na priv jakas fotke? A ty sie Zeljka na 100% wybierasz do W-wy 19 maja? Wiesz tak sie pytam- bo nie wiem, czy bede miala do kogo usta otworzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.02.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 co to sie porobilo nie dosc ze kominka nie widzialam, to jeszcze nie wiem o jaka kabine chodzi Zdam relacje , chyba sie wyrychtuje Moze na zywo to na mnie jakie duchowe dobro przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.02.2007 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2007 Czepkaj, sie czepkaj... To niby co ja na ducha wygladam? No chuda jezdem ale, ze by zaraz duch!!!! Iga, kominek jest we watku o kominkach, we wnetrzach.., wklejony przez Foresta...,a nie wiem jeszcze czy sie wybieram na to spotkanie... Co prawda jesc daja i moze utyje..., pomysle o tym.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 21.02.2007 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2007 Widzialam Faktycznie kominek zupelnie niezwykly- takich aniolow nigdy nie widzialam Nizle sobie wykombinowalas i zaskoczylas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 22.02.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Iga nie martw się zawsze jest do kogo gębę otworzyć Zeljka mam nadzieję że będziesz na zjeździe Jak tam postepy na budowie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.02.2007 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Aga, nie wiem jeszcze czy będę. Chciałabym być. Nie wiem tylko czy moje dziecko by wytrzymało tak długo, a nie mam go z kim zostawić... A na budowie, maż spiesznie pracuje... Poprawia po wykonawcach... Glazurnik który się zna na wszystkim, okazało się, ze zna się średnio.., albo mu się nie chcialo. Tynki gipsowe mąż poprawia, szlifuje... Kran w łazience musiał poprawiać, bo glazurnik tak zrobił, ze pękła jakaś część w środku za ściana i skraplała nam się woda. Nie wiemy kiedy pękło, a dowiedzieliśmy się w ten sposób, ze na korytarzu wyszła nam mokra plama. Jak to wyszło, to obejrzeliśmy resztę i okazało się, ze od wylewek ściany przylegające do łazienki tez zaczęły moknąć... wydało się, ze gdzieś leci woda...tylko gdzie... Cale szczęście, ze piec nic nie pokazywał, bo bałam się, ze cos z podłogowym ogrzewaniem się stało... dobrze, ze to był tylko kran. Glazurnik tak przymocował, ze popękało... Teraz trzeba specjalnym gruntem zagruntować to mokre aby moc kłaść parkiet na takie wilgotne... Boorg w przyszłym tygodniu ma zacząć przygotowywać wylewki pod parkiet. Musi zeszlifować i zagruntować głęboko penetrującym gruntem. Potem jak to wyschnie, zabiera się za parkiet... A schody tez zamówione, maja być jakoś początkiem maja... To wszystkie nowości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts