Ivonesca 02.03.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 E tam ledwo widac, ze go nie ma. A mnie wkrotce pewnie tez tu zabraknie..., bo Netu w nowym domku nie bede miala... wiec, moze i dobrze, ze mniej sladu zostawie... jakie dobrze?? nawet tak nie myśl będzie Ciebie tu bardzo brakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.03.2007 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 No patrz.., bede musiala jakis "connect" zrobic tam na wsi...,a chcialam sie odlaczyc do swiata...Co prawda, mysle caly czas o tym.., jak i czy ja bez Was bym wytrzymala...Watpliwosci sa duze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.03.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 To mysl mysl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.03.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 No Zeljka ! Kurza twarz ! A o Blue Connect na przykład nie słyszała ???? Zakładać mnie tu pcimcię i to RAZ ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 02.03.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2007 Zeljka co ty gadasz paskudo !!! Ty posluchaj Nefer i sie od nas nie odlaczaj!!! Czy ty wiesz ile razy bedziesz jeszcze potrzebowala forumowego wsparcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgnesK 03.03.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Zeljiko, musisz coś wykombinować.Moźe gdzieś w okolicy Twojego domu jest sieć WLan?A w blueConnect jest teraz fajna oferta - do modemu na 2 lata dają laptopa za 1 zł. Pomyśl o tym. To koszt bodaj 200 zł co mies. przez 2 lata a potem tylko abonament. I nie ostawiaj nas tu samych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.03.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Wszystko powiem jak juz bede na miejscu... Jesli to bedzie tylko dla mojej "rozrywki" to 200zl/ m moze byc troche duzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.03.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 E tam ledwo widac, ze go nie ma. A mnie wkrotce pewnie tez tu zabraknie..., bo Netu w nowym domku nie bede miala... wiec, moze i dobrze, ze mniej sladu zostawie... trutu tutu Dowcipnisia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.03.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Ja znam nawet taka piosenke trutu - rutu - kupa drutu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 03.03.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 No co TY Zieljko nawet sobie nie żartuj, że może Ciebie zabraknąć na tym forum :o .. Przecież Ty chodząca dobroć jesteś ..., kto Ciebie zastąpi? .. Jesli to bedzie tylko dla mojej "rozrywki" to 200zl/ m moze byc troche duzo... - może się zrzucimy .. Ja dołączyłam do grona forumowiczów, to WY się "wyprowadzacie" - najpierw Zielonooka, potem Nefer - całe szczęście wróciła i teraz Ty... Zieljko szukałam Twojego dziennika, ale nie znalazłam ...., szkoda że go już nie ma, ale wiem też dlaczego - .. Widziałam kominek, jest PIĘKNY i te szamotowe anioły - zajefajne!! Zieljko nie znikaj .. Pozdrawiam cieplutko Ciebie i Twojego Maluszka ! Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tabaluga1 03.03.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Wszystko powiem jak juz bede na miejscu... Jesli to bedzie tylko dla mojej "rozrywki" to 200zl/ m moze byc troche duzo... A kto tu mówi o rozrywce? Przecież to ciężka praca- poszukiwanie inspiracji i to nie tylko do budowania czy wykańczania. Poza tym silne wsparcie psychologiczne, informacje sportowe, porady prawne i .... zresztą sama wiesz Nie odchodź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.03.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 WIEM, WIEM TO TROCHE TAKI PSYCHOLOG ZA DARMO.... p.s. jeszcze nie odchodze.., nie mam gdzie sie przeprowadzic... boorg zeszlifowal posadzki, dzis mial gruntowac.., maz pojechal z zaplata a tu ani boora ani gruntu... samo zycie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 03.03.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Zeljka, a co z Neostradą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.03.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2007 Trzymam kciuki za prace na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.03.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Zeljka, a co z Neostradą? Ja na wsi bede, nie ma szansy na telefon z Tepsy...,choc sasiadka 50m dalej ma... Zobacze, moze maz uzna ze potrzebne mu do pracy, to ja sie tez zalapie..,a jak nie.., to i tak od czasu do czasu cos napisze.., jak do meza do pracy sie dorwie do komputera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.03.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Zeljko jesli to 50 m to mozna slup postawic i kabel pociagnac .My tak zrobilismy . Powiem Ci co i jak pozniej jak sie spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.03.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Zeljko jesli to 50 m to mozna slup postawic i kabel pociagnac .My tak zrobilismy . Powiem Ci co i jak pozniej jak sie spotkamy No nie wiem czy 50 czy 100.., nie mierzylam...ale daleko nie jest...zobaczysz... a Tepsa powiedziala ze nie ma mozliwosci tecgnicznych...Oni to maja gdzies... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 04.03.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Tepsa często tak ale z tego co wiem to trzeba monitować bo im po jakiś czasie znajdują sie możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.03.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Melduje tylko, ze boorg, wczoraj nie z swojej winy nie przyjechal.., a za to poswiecil swoj woly dziem i dzis zrobil to co mial na wczoraj zaplanowane... Czy tacy wykonawcy jeszcze sa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.03.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 A ja melduje , ze bylam , widzialam Kominek to juz cud na Wisla , cala reszta w kurzu , ale ladna Meble kuchenne super. Poznalam fajnego mlodego faceta i szczesliwych oczkach Kurcze to Forum jest niesamowite , mozna poznac takich ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts