Żelka 29.05.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 http://www.mojastrona.photosite.com/~photos/tn/9286_348.ts1179405734000.jpg Sa i schody.., jak ktos lubi takie starocie... http://www.mojastrona.photosite.com/~photos/tn/9288_348.ts1179405994000.jpg tu z bliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 29.05.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 Jak u was czysto Naprawde! W ogole zadnego pylu nie widze Bardzo fajna podloga. Takie neutralny kolor. I widze, ze tez bardzo praktyczna! Na niej na pewno kurzu nie bedzie widac i nie zameczysz sie z mopem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.05.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2007 iga, podloga sie zmieni po lakierowaniu. Na razie to czyste, zywe drewno jesionowe. A co do kurzu, to tylko to u nas wiadc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sowa monikaka 31.05.2007 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Piekny domek,piękny parkiet,piekne schody-i faktycznie masz wyjatkowo czysciutko Jak to sie robi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.05.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Piekny domek,piękny parkiet,piekne schody-i faktycznie masz wyjatkowo czysciutko Jak to sie robi???? A to bardzo proste jest, wystarczy miec gorszy aparat fotograficzny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 31.05.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Jestem ciekawa tej jesionowej podlogi, moi znajomi zdecydowali sie na schody i drzwi jesionowe .. no i namawiaja mnie zebym sobie stopnice do schodow w przyziemiu zrobila. Zeljko a schody to tez jesion ? czy cos innego... ja do drewna jakos nie mam glowy i nie wiem co jak wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.05.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 schody to dab, ten nasz wykonawca byl sprawdzony i nie drogi a robi tylko debowe schody, a u nas akurat pasuja bo kuchnia prawie taka sama, no i drzwi wewnetrzne maja byc tez takie - to znaczy sosnowe oblozone debem..., wiec sie zgodzilismy...Jesion jest raczej jasniejszy od debu.., ale pewnie boorg by powiedzial, ze zalezy jak go potraktowac i czym...., wiec nie wiem dokladnie..,tak tylko gadam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 01.06.2007 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Zelijko, ja bardzo lubię starocie . Schody mają piękny kolor i wydają się być starannie wykonane. Ciekawa jestem jaki był ich koszt Też umówiona jestem ze stolarzem na stopnice, ale zawołał dość sporo Parkiet śliczny . Jak są już podłogi to można się wprowadzać Jaki wybrałaś lakier - w połysku, czy w macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.06.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Adrianno cale schody a jest ich 18, szerokosci 1m, do tego ta barierka i taka sama barierka do kuchni plus taka poleczka u gory nad schodami, kosztowalo nas 6650zl. Ten facet robil u kolegi meza i tam schody juz rok stoja i nic sie z nimi nie dzieje, wiec to wszystko razem decydowalo, ze go wybralismy, zwlaszcza ta cena. Teraz juz jest troche drozej, nie wiem ile, ale jak sie z nami umawial to bylo w grudniu, wiec i cena inna. a co do staroci, to ja bardzo lubie takie klimaty od wczoraj, z tym, ze im wiecej ogladam tych nowoczesnych rzeczy to bardziej mi sie podobaja... Czasami mysle, ze moze powinnam u nas miec bardziej nowoczesnie, ale jak znam siebie, zaraz by mnie kusilo kupowac jakies drobiazgi i zrobil by sie misz-masz... Wiec u nas mam tak jak mam, a z tesknota i podziwem patrze na nowoczesnosci w innych domach... aha, parkiet jest dopiero cyklinowany. lakier wodny i polmat, jakis niemiecki, nie wiem, dzis boorg ma dopiero przywiesc, to zerkne co to jest, a jak juz bedzie po, to pstrykne fotke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 01.06.2007 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Ooo ! Cena faktycznie zachęcająca . U nas za same stopnice (bez barierki , balustrady i poręczy ) dużo drożej Co do nowoczesnego stylu to też mi się on podoba. Lubię także nieco sielskie i "babcine" klimaty , dlatego staram się w nie wpleść nieco nowoczesności . Chciałabym , by w moim domu te różne style polubiły się , wzajemnie się uzupełniały i "żyły" w harmonii . Z niecierpliwością czekam na fotki dotowego parkietu Pozdróweczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 05.07.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Ja tam widze same krzyżyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.07.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 Agusia moja Ty kochana, wkrotce bedom nowe zdjecia.., jeszcze nie dlugo...., jak tylko zrobi sie troche porzadku.... Moze w sierpniu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 05.07.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2007 w sierpniu nie wiedzialam ze lubisz sie znecac nad biednymi ludzikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.07.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 ja też przegapiłam poprzednie zdjęcia i widzę tylko krzyżyki Zeljka - napisz przynajmniej co jest pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.07.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Kobitki moje kochane, no co ja mam Wam pisac. Ogromne klopoty mam z boorgiem od parkietw, od pocz. marca nie moze nam skonczyc parkietu. Z reszta jest tu do poczytania, moje nerwy i narzekania... http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=104623&highlight=zeljka Czekamy ciagle na niego, to znaczy juz zaczelismy szukac innego aby nam dokonczyl ta robote, bo juz nas po prostu nie stac na to aby dluzej czekac.... Drzwi wew, maja byc juz 16.., ale nie wiem czy do tego czasu parkiet bedzie, bo jak nie, to nici z drzwi, nici z malowania scian..., nici z przeprowadzki.... Co pozytywne, to to, ze ogrodzenie mamy zrobione. Szukamy teraz kogos od kostki aby zrobil nam podjazd do garazu i podejscie do domu, no i trzeba uporzadkowac okolice, bo trawa po kolana... Wczesniej maz nie chcial pryskac i robic, bo boorg ma psa ktorego przywozil ze soba i bylo nam po prostu zal, aby psiak nie musial siedziec caly dzien w mieszkaniu.., a tutaj.., jak widac..., przedluzalo sie bardzo i teraz mamy strasznie wszystko zarosniete..... Jak troche cokolwiek bedzie do przodu to pokaze, na razie wstyd fotografowac taki balagan.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 06.07.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Kobitki moje kochane, no co ja mam Wam pisac. Ogromne klopoty mam z boorgiem od parkietw, od pocz. marca nie moze nam skonczyc parkietu. Hmm, Boorg ma chyba jakiś nobilitujący go tytuł na forum, który jak się okazuje, wprowadza ludzi w błąd... Może Redakcja powinna coś z tym fantem zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.07.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Kobitki moje kochane, no co ja mam Wam pisac. Ogromne klopoty mam z boorgiem od parkietw, od pocz. marca nie moze nam skonczyc parkietu. Hmm, Boorg ma chyba jakiś nobilitujący go tytuł na forum, który jak się okazuje, wprowadza ludzi w błąd... Może Redakcja powinna coś z tym fantem zrobić? Oj, nie pytaj mnie .... Ja bylabym bardzo stronnycza w tym sadzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 06.07.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Zelijko, oj ! To współczuję Ci tych nerwów, tego czekania . Mnie takie sytuacje podcinają "skrzydła". A wiadomo chociaż dlaczego nie kończy i ewentualnie kiedy skończy ? Jeśli dał słowo - musi je dotrzymać. W końcu "tytuł" można odebrać ... Zelijko, ale serdecznie gratuluję ogrodzenia. Ciekawa jestem jakie zrobiliście i jak wygląda Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.07.2007 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Adrianno mialo byc ogrodzenie z brazowego klinkieru i do tego brazowe deseczki, czy sztachetki jak na to mowia...., ale trzeba bylo czekac na klinkier 2 m-ce, wiec jest jasny klinkier, taki zolty - sahara sie nazywa, do tego metalowe przesla, na koncowkach tylko ozdobione i w kazdej czesci - od slupka do slupka jest jedna ozdoba po srodku, taka bombka.... Mysle, ze do elewacji pasuje i dodaje troche wesolosci..., w koncu, tutaj przez wiecej niz pol roku jest ciemno i pochmurno, to niech chociaz na jasne ogrodzonko sobie popatrze przez okno.... Co do boorga, wszystko opisalam dokladnie w watku podanym powyzej, aby sie tu nie powtarzac... A tytul niech ma, mi to nie przeszkadza, ja tylko mam go dosyc i nie chce juz go widziec.., no moze tylko na tyle aby powiedziec mu co o tym mysle.... Chce o tym zapomniec, bo mnie mdli na sama mysl.... be..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 06.07.2007 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 no poczytałam sobie ten wątek i wyraziłam tam swoje zdanie %^*^$#^*^T$%^U&* wywalić go ! a tytuł też zabrać, co by innych nie wprowadzał w błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts