Aga J.G 06.07.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Ja też wyraziłam swoje zdanie Wywalić i się nie litować, on nie ma dla Was zrozumienia choć wie, że Wasz synek jest chory i musi mieć odpowiednie warunki. Życzę powodzenia, trzymam kciuki i wysyłam dobre fluidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.07.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 dziekuje kobitki za poparcie przyda sie na te moje nerwy..., bo malo tego, ze takie spuznienia, to teraz w ogole sie nie odzywa..., czuje sie jak glupek, ze tak dlugo wierzylam w to, ze dotrzyma slowa... No bo tutaj na forum taki mily i w ogole, nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.07.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 przez internet to nawet ja jestem miła Może życie go przerosło co jednak nie tłumaczy jego zachowania, bo takie zachowanie to lekka gównarzeria Nie potrafi się facet przyznać do tego że nei daje rady, ale jak wiadomo trudno się przyznawać do własnych błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.07.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 no poczytałam sobie ten wątek i wyraziłam tam swoje zdanie %^*^$#^*^T$%^U&* wywalić go ! a tytuł też zabrać, co by innych nie wprowadzał w błąd Nie wiem o co chodzi ale chyba cos niemiłego, zaraz sie doinformuję i wyraże też swoje zdanie ale tal czy inaczej Zeljko jestem z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 06.07.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Brak slów i pomyślec , ż enawet najlepsi z tego forum moga tak postępować Zeljko trzymam kciukiza wsz parkiet i przeprowadzkę . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.07.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Tak bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 06.07.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2007 Tak bywa no, juz od ponad 4 m-cy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.07.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Bo Ty za dobra jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.07.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Bo Ty za dobra jesteś Jak to mowia.., dobry i "jakis tam " dwa rodzona brata.... Na to wyszlo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 07.07.2007 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Zeljka dlaczego to na ciebie padło ktoś na górze przyspał trochę, hmmm na twoim miejscu już dawno wzięłabym innego parkieciarza, kosztem nawet utraconych pieniędzy. najważniejsze dla ciebie to ruszyć znów do przodu, weź tego polecanego fachowca, niech skończy robotę. tylko patrzeć jak będzie wrzesień, a wy nie możecie pozwolić sobie na dalsze czekanie. takie życie, nie zawsze wygrywamy trzymam kciuki i czekam na zdjęcia parkieciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.07.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 oj, nie padlo, nie padlo.., samy na to pozwalamy, jakby.... My ciagle grzecznie, cierpliwie, a to trzeba za pierwszym razem kiedy zawala wywalic na zbyty pisk.... ...... ...... ...... Nie umiem sie zloscic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 07.07.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Adrianno mialo byc ogrodzenie z brazowego klinkieru i do tego brazowe deseczki, czy sztachetki jak na to mowia...., ale trzeba bylo czekac na klinkier 2 m-ce, wiec jest jasny klinkier, taki zolty - sahara sie nazywa, do tego metalowe przesla, na koncowkach tylko ozdobione i w kazdej czesci - od slupka do slupka jest jedna ozdoba po srodku, taka bombka.... Mysle, ze do elewacji pasuje i dodaje troche wesolosci..., w koncu, tutaj przez wiecej niz pol roku jest ciemno i pochmurno, to niech chociaz na jasne ogrodzonko sobie popatrze przez okno.... Zelijko, mimo tej przykrej , nerwowej i stresującej współpracy z boorgiem bardzo dobrze, że znalazłaś tyle siły i samozaparcia, by zająć się ogrodzeniem. Przynajmniej można choć na trochę zapomnieć o tej niemiłej sprawie i cieszyć się z efektów "ogrodzeniowych" . Myślę, że piaskowy klinkier bardzo ładnie pasuje do Twojej jasnej elewacji , a "bombka" jako ozdoba przęseł bardzo mi się podoba. Sama o takiej myślę Może się jednak zdecydujesz na wklejenie choć jednej fotki ? Pozdrawiam cieplutko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 07.07.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Jak tylko zrobie fotke to pokaze, na razie pogoda nie pozwala..., moze jutro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 07.07.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2007 Czekam więc z niecierpliwością i trzymam kciuki za pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.07.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 pogoda byla, ale ja aparatu nie wzielam... Tak przejelam sie rozmowa z nowym wykonawca parkietow, czy wezmie robote czy nie, tak, czy nie, tak czy nie..., ze zapomnialam... Wzial!!! Troche trzeba na niego poczekac ale zrobi. Z reszta bardzo byl zdziwiony, bo mowi, ze tak jest jeszcze z trzy dniu roboty.., nie moze zrozumiec czemu ten tego nie dokonczyl... Wiec mu mowie, ze wedlug umowy to, on musial by to zrobic za darmo i jeszcze nam doplacic za opuznienie..,aha, to juz zmienil mine... Trzymajcie teraz kciuki aby drzwi byly tego 16.07. i aby nowy parkieciarz spisal sie dobrze. a ogrodzenie zrobie, obiecuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 08.07.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Ja trzymam ciagle i nieprzerywalnie na zdjecia poczekamy bo my cierpliwosc z "mlekiem budowy" juz pilismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.07.2007 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Cala Mohag! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 08.07.2007 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2007 Oczywiście zaciskam mocno kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.07.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 przez internet to nawet ja jestem miła bez internetu również przynajmniej dla znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 09.07.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Zeljka - super że masz nowego parkieciarza ! trzymam kciuki żeby sie udało skończyć przed drzwiami pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts