editta 09.07.2007 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Zeljka bombowe wiadomości i już dzień wygląda inaczej czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 09.07.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Bardzo się cieszę Zeljko, że coś wreszcie się u Ciebie ruszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.07.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Trzymajcie teraz kciuki aby drzwi byly tego 16.07. i aby nowy parkieciarz spisal sie dobrze. a ogrodzenie zrobie, obiecuje... będę trzymał, obiecuje pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.07.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Nowosci od dzis po poludniu... Zadzwonil boorg. Mial wypadek, skradziono mu oba telefony kom. i kluczyki... Chce skonczyc robote... Teraz to my juz nie chcemy... wlasciwie tutaj juz powinnam przestac pisac, przeciez sami umiecie wnioski wyciagac...., ale dodam tez.... Marzudzil, ze nie dostal za robote co zrobil po polozeniu parkietu, czili cyklinowanie i polerowanie... Zapomnial o tym, ze wedlug umwoy ktora sam z reszta spisa,l jemu jeszcze caly czas leca karne odsetki po 5% od ceny za dzien... Wiec wychodzi na to, ze nie tylko, ze nie powinien dostac zadnych pieniedzy ale jeszcze winien nam zrobic roboye do konca za darmo i zaplacic reszte odsetek za opuznienie... On, nie winien, ze sprzet mu sie u nas zepsul (wspomnial, ze nam nie doliczal za naprawe.., (jakby mial do tego prawo.., ) kto mu winien ze ma taki sprzet.., wszyscy sie smieja jak pytam, czy to moze byc od slabego pradu, jak on twierdzi), no i nie winien ze mial wypadek i ukradli mu to i owo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 09.07.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 niewinny duszku , trzymam kciuki !!!! moooooooocno !!!!! nawet pluje tfu , tfu ..........na niemalowane drewno bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.07.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Nie dajcie się Trzymam kciuki, żeby wszystko poszło dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 09.07.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 przez internet to nawet ja jestem miła bez internetu również przynajmniej dla znajomych Ivo dzięki Dobra jestem nie miła jak mi ktoś zalezie za skórę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.07.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2007 Czyli co, nie ma byc mi zal, ze chlop byl w szpitalu...., bo mi jakos zal... I telefonow tez mi zal, ladne byly... A najbardziej to mi zal, ze roboty nie skonczyl, bo jakby skonczyl, nawet to po terminie, to gadalam z mezem i dostal by calosc pieniedzy...,eh, nigdy sie nie dowie jacy mi dobrzy jestesmy.., nie dal nam zadnej szansy.... wolal nas miec gdzies i no, wkurzyl nas troche.... dzieki za poparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.07.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Zeljko - nie możesz go żałować bo zaraz będziesz go miała z powrotem u siebie i pewnie znów bedzie sie wykręcał....sorki, może jestem okrutna, ale jego czas minął....i tak już nadwyreżył Twą dobroć a tak w ogóle to wierzysz mu w tę chorobę, kradzież itp? - bo ja raczej nie trzymam kciuki za nowego parkieciarza pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.07.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Juz nic mu nie wierze.., wiesz jak to jest, jak juz kogos zlapiesz na klamstwie z pare razy, to potem jak prawde mowi, to tez masz watpliwosci.... A on juz nas tak robil, mowil (jeden z przykladow) ze cos tam - cos tam.., a robil u piskoora, akurat, wiem, bo mialam z nim w tym czasie staly kontakt na priv... Wtedy nic mu nie mowilismy, bo byla nadzieja ze u nas tez skonczy.., ale teraz po tym jak ostatnio nas potraktowal i zostawil bez slowa dwa tygodnie.., to juz nawet nie chce aby on konczyl.... Z reszta u nas to liczy sie slowo, a juz slowo dalismy innemu wykonawcy... Z jakosci robot boorga, jak na razie jestem zadowolona.., ale i tak znowu bym go nie wziela.., juz nigdy w zyciu.... Dobroc u mnie ma swoje granice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 10.07.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 współczuję, znam takich "wykonawców" z doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 10.07.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2007 Niech on Cię nie bierze na współczucie Trzymajcie się cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.07.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Melduje, ze kostka skonczona jest. Juz mozna do garazu wjechac i do domu po normalnemu isc. Reszta jeszcze gorki i dolki pokryte trawa do bioder - ups, chwastami raczej. Drzwi czesciowo tez mamy. Teraz tylko parkiet, potem te drzwi dokonczyc i ruszac z malowaniem.... Troche nie chce sie wracac do bloku, ale nie ma jeszcze gdzie zostac... Fotki bedom jak zapodam. p.s. Jutro moj aniolek ma 13 urodzinki. Torta zrobilam. Zyczcie mu zdrowia! Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.07.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 http://www.mojastrona.photosite.com/~photos/tn/10393_348.ts1185451972000.jpghttp://www.mojastrona.photosite.com/~photos/tn/10392_348.ts1185451908000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.07.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.07.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Drzwi jak wszystko u nas staroswieckie. Stolarz robil,sa sosnowe z okleina debowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kirkris 26.07.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 zazdroszczę, ja muszę do zimy chodzić po błocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 26.07.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Oj,nic sie nie martw, zrobicie sobie tez i to duzo piekniejsze. Tak jak domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 26.07.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 ZeljkoDuzo sie u Ciebie zmienialo od kiedy bylam u Was. Pieknieje zdnia na dzien jak widac To sie bardzo ciesze. Przyszlam do Ciebie w szczegolnosci ,zeby Stefkowi najlepszego pozyczyc Zycze zebyscie mieli jutro wspanialy dzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.07.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Ja tez przyszłam, żeby ucałowac Stefanka i życzyć mu zdrowia, bo pewnie niczego innego niE potzrebuje mając prZy sobie TAKĄ MAMĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts