frosch 27.07.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 zelijko , przyszlam zlozyc zyczenia dla twojego synka zycze mu nieustannego usmiechu na twarzy, duzo zdrowka i milosci !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 27.07.2007 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Zeljko przekaż ode mnie życzenia urodzinowe STEFKOWI dużo zdrowia, radości, uśmiechu i spokoju ducha. p.s. torcik bardzo apetyczny, zostaw choć kawałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 27.07.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Wszystkim milym Pania Stefek bardzo dziejkue! Pozdrawiamy Was cieplutko! Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.07.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Pan robi parkiet. Czyzbym miala miec pdologi skonczone? Chyba nikt jeszcze nie czekal na skonczenie 130m2 parkietu az 5 m-cy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.07.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Ale juz bedziesz miala z glowy jak bedziesz juz stara, siwa itp to bedziesz siadala z malzem na laweczce przed domem i bedziecie wspominac jak to parkiet Wam sie 5 miesiecy robil zdrowia, zdrowia dla Stefka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.07.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2007 Dziekujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.07.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Parkiet skonczony!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 29.07.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Ty sie tak nie ciesz, tylko dawaj photosy to pocieszymy sie razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.07.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Mohag, ja sie ciesze jak male dziecko... Tak mysle, ze z tej okazji zaszaleje i wypije sobie z 5 lykow czegos dobrego. Dodam, ze toleruje tylko 4. Ja jeszcze na zywo nie widzialam, ale jak pojade to pstrykne, a jak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 29.07.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Parkiet skonczony!!! świetnie. finish był szybki czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.07.2007 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Dzis moze pojade zobaczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.07.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Parkiet skonczony!!! Bogu dzięki , bo już się zaczynałam martwić Koniecznie fotki wklej ( płotu też ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.07.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Bogu dzięki , bo już się zaczynałam martwić ide szukac plot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.07.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 30.07.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 pierwsza klasa. klinkier świetny, chyba wspominałaś coś o czerwonym muszę powiedzieć, że ten jest ładniejszy. bardziej pasuje do całości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.07.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Mial byc brazowy, ale na taki kolor trzeba bylo poczekac, a nam sie czekac nie chcialo. Stwierdzialam wtedyk, ze braz bedzie za ciezki i wpadlo na ten. Aha i mialy byc sztachetki drewniane ale wybralam ten otwarty plot, aby bylo bardziej zgodnie z feng-shui. W koncu jak juz pan skonczyl to nam sie spodobalo... Czasami przypadkowo tez wychodzi dobrze. A ta cegla tansza jest od brazowej wiec to tez dobrze wyszlo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 30.07.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Zelijko, wspaniały tort upiekłaś dla STEFKA i jak pięknie udekorowany .Serce dajesz mu nie tylko od święta, ale i na co dzień. Stefek ma wielkie szczęście, że ma taką mamę [b]Gorące życzenia dla synka[/b] Jak to dobrze, że macie już ten parkiet skończony . Długo to trwało, ale jest na pewno ślicznie . A ogrodzenie wyszło PIĘKNIE !!! Bardzo mi się podoba. Ten kolor klinkieru świetnie pasuje do całego domu. W zasadzie nie mogło być lepiej Moje gratulacje, domek prezentuje się super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.07.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Hi, ale mi fajnie! Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.07.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 No brawo Miki , świetny płot Ten żółty klinkier jest moim zdaniem lepszy od brązu . I wypełnienia też w moim stylu , proste , bez udziwnień . Będziemy mieć bardzo podobne tylko zakończenia u góry proste a nie faliste jak u Was . Mam pytanie do bramy garażowej , ale że pewnie gadać nie potrafi to poproszę Ciebie o odpowiedź Jaką ma szerokość i czy jest podwieszana czy jeździ po dolnej szynie ? Naprawdę świetnie Wam to wyszło Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.07.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Elegancko Jeszcze tylko parkiet bym zobaczyla ,da sie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts