Maxtorka 30.07.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Elegancko Jeszcze tylko parkiet bym zobaczyla ,da sie? Jak sie da , to się zobaczy Też czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.07.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Brama ma 5 m. Jezdzi po szynie. Dzieki Maxi. Ciesze sie, ze sie podoba. Czekam teraz na fotki Twojego ogrodzenia. rrmi zdjecia parkietu mam, nie dlugo beda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 30.07.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Kochana , u mnie w tym roku wariant budżetowy Murki klinkierowe i obudowa skrzynek . Wypełnienie metalowe w roku przyszłym , bo po drodze iluminację ogrodową zakupiliśmy a i schodki w strefie wejściowej nam się marzą . Ale jak zrobię fotki to Ci choć te murki pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.07.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Ok. Maxi. no mam nadzieje, ze kiedys Was dogonimy z tym urzadzaniem. moze tak pieknie jak u ciebie nie bedzie ale oby bylo tylko do zamieszkania wygodnego w miare... Ide wklejac ten parkiet co sie parwie pol roku robil... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.07.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.07.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Brawo , brawo , brawo No to Ty juz w domu Doczekalas sie i my z Toba tego parkietu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.07.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Teraz farby do scian wybieram. Nasze polskie, dobre i nie drogie. Malowac bedziemy sami. To pewnie scian juz nie pokaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.07.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Zorganizuj grila , kup duzo pedzli i zaprosc forumowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.07.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 zelijka , jak fajnie , ze masz juz ten wyczekany parkiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.07.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Zorganizuj grila , kup duzo pedzli i zaprosc forumowiczow He,he kto by przyjechal jak wszyscy buduja. froschka doczekalam sie doczekalam. boorga umowa obowiazywala aby zrobic to za darmo, a zrobil inny facet - za pieniadze, ale jak przyszedl to robil az skonczyl,az milo bylo patrezc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 31.07.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 istne królewskie salony piękny parkiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.07.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Edittko jak Ty tak mowisz, to ja Ci wierze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 01.08.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Edittko jak Ty tak mowisz, to ja Ci wierze. a mi nie? piękny kolor tego parkietu, cudny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.08.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Śliczny I jak ładnie odcieniem do schodów i drzwi pasuje A jaki kolor ścian wybraliście ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.08.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Dzięki dobre kobiety. Kolorki ścian już wybrane. W salonie ma być bez. W korytarzach jakiś żółty, aby było tak jakby słonko świeciło. W pokojach rożne..., jak się uda, to pokaże kiedyś.... sypialnia - bez z ciemna wiśnia gościnny - bez i jakiś kawowy, czy jakiś taki gabinet - żółty pokój synka - żółty z pomarańczowym czy jakimś takim... Namawiam męża aby tez trochę za meblami pochodzić, a ten pracuje i czasu nie ma.... wczoraj na działce wszyscy pracowaliśmy w ogrodzie.., jak fajnie się urywa chwasty wysokie ponad 50 cm... co tu dużo gadać bombla jednego na ręce już mam - gapa nie miała rękawic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 01.08.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Czyli kolory pastelowe i raczej jasne Tylko bym z tym żółtym uważała , żeby za bardzo nie świecił Taki mleczno-żółty chyba byłby bezpieczniejszy . Abo wanilia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 01.08.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 spóźnione życzenia urodzinowe dla synka torcik na pewno byłtak pyszny jak wyglądał wyjechałam na urlop a tu tyle się zmieniło przede wszystkim cieszę sie że parkiet zakończony - wyszedł prześliczny! i ogrodzenie równiez ładniutkie - piszesz że trochę przez przypadek, a wygląda jak by było tak zaplanowane pozdrawiam cieplutko i zyczę udanych wyborów farbianych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.08.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 Czyli kolory pastelowe i raczej jasne Tylko bym z tym żółtym uważała , żeby za bardzo nie świecił Taki mleczno-żółty chyba byłby bezpieczniejszy . Abo wanilia . Hm, zerkne do puszki aby nie byl za mocny kolor. bo wlasnie o jakis pastelowy mi chodzilo... dzieki za przypomnienie mi o tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.08.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 spóźnione życzenia urodzinowe dla synka torcik na pewno byłtak pyszny jak wyglądał wyjechałam na urlop a tu tyle się zmieniło przede wszystkim cieszę sie że parkiet zakończony - wyszedł prześliczny! i ogrodzenie równiez ładniutkie - piszesz że trochę przez przypadek, a wygląda jak by było tak zaplanowane pozdrawiam cieplutko i zyczę udanych wyborów farbianych Dzieki Ivo za zyczenia! Ciesze sie, ze sie podoba to co przez przypadek nam wyszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.08.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Malowanie nie dlugo sie zacznie. myslalam dlugo co by tu mojemu synkowi namalowac na scianach i oto co przyszlo mi do glowy Jednorozec tutaj http://209.85.135.104/search?q=cache:9yN-9xoA8CUJ:fantastyka.elixir.int.pl/articles.php%3Fid%3D261+jednorozec&hl=pl&ct=clnk&cd=6&gl=pl&lr=lang_hr|lang_pl mozna nieco wiecej o nich poczytac.., mysle, ze pasuje dla synka jak ulal..., a Wy jak sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts