rrmi 09.08.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Mi zolty jakos tak sie kojarzy inaczej.Wesolo. Gabinet powinien byc powazniejszy , ale to i tak przeciez kwestia tego jaki odcien bedzie i co Twoj M lubi , bo On tam bedzie spedzal wolny czas , ktorego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.08.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 a no chcialam jakis seledynowy ale nie chcial... niebieski pastelowy tez nie chcial... zobaczymy jak wyjdzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 09.08.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Zeljka, rzuć jeszcze oczkiem na swojego posta z godz. 14:19 i 9:07 http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/ave.gif A tapeta z koniem pasowałaby mi na drzwi od kotłowni, takie w ścianie z cegły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 10.08.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Zelijko śliczny parkiet... a ja mam pytanko: jakie miejsca w Chorwacji lub Czarnogórze polecasz dla rodziny z dwójka dzieci uwielbiających piasek i morze? bo z tego co wiem to niewiele jest plaż piaszczystych lub prawie piaszczystych prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 10.08.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 A tapeta z koniem pasowałaby mi na drzwi od kotłowni, takie w ścianie z cegły tylko nie mam ściany z cegły chyba że na ścianę też dam tapetę cegiełkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.08.2007 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 Zelijko śliczny parkiet... a ja mam pytanko: jakie miejsca w Chorwacji lub Czarnogórze polecasz dla rodziny z dwójka dzieci uwielbiających piasek i morze? bo z tego co wiem to niewiele jest plaż piaszczystych lub prawie piaszczystych prawda? sylvia, prawde mowiac tez nie wiem bo tych piaszczystych jest mnie.., ale mozna wpisac w google crna gora pjescane plaze - wyskakuje to http://www.google.pl/search?hl=pl&q=crna+gora+pjescane+plaze&lr= albo pjescane plaze hrvatska - wyskakuje to http://www.google.pl/search?hl=pl&q=hrvatska+pjescane+plaze&btnG=Szukaj&lr= Eventualnie sluze pomoca, co do tlumaczenia pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.08.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 O i tutaj juz ktos pisal o takich plazach, zerknij sobie, wtedy cos znalazlamhttp://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=48003&postdays=0&postorder=asc&start=1440 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.08.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Byłam na urlopie a domek wypiekniał że hohoho Spóźnione ale bardzo szczere życzenia dla twojego synka, duzo duzo zdrówka dla niego i uśmiechu na codzień Nie widziałam fotek ogrodzenia więc zapytam czy mogę je zobaczyć może być na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 15.08.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Dzieki Aga, no pewnie, zaraz dam linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 15.08.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Dzieki Aga, no pewnie, zaraz dam linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 16.08.2007 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2007 Zelijko śliczny parkiet... a ja mam pytanko: jakie miejsca w Chorwacji lub Czarnogórze polecasz dla rodziny z dwójka dzieci uwielbiających piasek i morze? bo z tego co wiem to niewiele jest plaż piaszczystych lub prawie piaszczystych prawda? sylvia, prawde mowiac tez nie wiem bo tych piaszczystych jest mnie.., ale mozna wpisac w google crna gora pjescane plaze - wyskakuje to http://www.google.pl/search?hl=pl&q=crna+gora+pjescane+plaze&lr= albo pjescane plaze hrvatska - wyskakuje to http://www.google.pl/search?hl=pl&q=hrvatska+pjescane+plaze&btnG=Szukaj&lr= Eventualnie sluze pomoca, co do tlumaczenia pozdrowka dziękuję CI bardzo... a z tłumaczeniem na pewno będę prosić... parkiet cudowny wyszedł... co do kolorów to wanilia , ecru lub lekkie beże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.08.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 http://www.l2nowotny.gmxhome.de/szampan.jpg Odliczamy dni do przeprowadzki Chyba dobrze zrozumialam z tym brakiem netu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.08.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Jajcara! Ja odliczm juz od Swiat BN. Ale zdecydowanie mniej mi na liczniku zostalo. Na razie malowanie w toku. A dokladniej zaczeli dopiero. Szafy maja byc na pocz. wrzesnia... Te zabudowane... to uz po woli zaczniemy tarmosic co nieco do domciu.... Trzymac kciyki za zdrowie no i aby wojny nie bylo, bo juz od jednej ucieklam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.08.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2007 Hip hip hurra Hip hip hurra Nasza Zeljka przeprowadzkę ma Kciuki trzymamy , duchowo wspieramy Co by sie wszystko w termiie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.08.2007 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Zeljka - cieszę sie że wreszcie jest bliżej iuż dalej do przeprowadzki.trzymam kciuki za końcówkę prac!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.08.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Tak, tak trzymac kobietki kochane! Dziekuje! Nie wiem ile nam to malowanie zajmie bo maz pracuje i tylko po pracy mozna troche pomazac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.08.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Ja tez zaciskam kciukasy i wysyłam dobre fluidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.08.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 trzymaj Agus, trzymaj i nie puszczaj. p.s. kiedy bedom pikne fotki z urlopowania sie w piknym kraju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.08.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 trzymaj Agus, trzymaj i nie puszczaj. p.s. kiedy bedom pikne fotki z urlopowania sie w piknym kraju? Trzymam, trzymam a fotki już widziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.08.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Czy mozna poprosic o jakies zdjecia z malowania? Moglabys nam udowaodnic , ze trzymalas pedzel w reku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts