Żelka 30.08.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Hi, hi, hi.... Zdjecia moze i bedom ale jak pomalujemy raz drugi... Nie trzymalam pedzel (no do poprawek tylko i w rogach), to byl walek na dlugim kiju. Jak byl dobrze namoczony farba, to troche sie po pokojach przewracalam. A kolor zolty troche za bardzo swieci jak na moj gust i na drugi raz dodam bialej aby lekko zbladl.... bo jak krzyczalam, ze kurka za mocny, to sie nie bal i nie zbladl..., wiec trzeba srodki zaradcze zastosowac..., ale pstrykne zanim bedzie ten drugi raz, to bedzie mozna porownac przed i po... Poza tym bordowy mi przeszedl ale farbe mam i trzeba malowac..., moze sie przyzwyczaje..., z reszta jak do meza sie przyzwyczailam to i do kawalka sciany sie przyzwyczaje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 31.08.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 (...) Poza tym bordowy mi przeszedl ale farbe mam i trzeba malowac..., moze sie przyzwyczaje..., z reszta jak do meza sie przyzwyczailam to i do kawalka sciany sie przyzwyczaje... hi hi nic na siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 31.08.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 (...) Poza tym bordowy mi przeszedl ale farbe mam i trzeba malowac..., moze sie przyzwyczaje..., z reszta jak do meza sie przyzwyczailam to i do kawalka sciany sie przyzwyczaje... hi hi nic na siłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.08.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 No patrzcie gdzie przylazly sie hihotac! Az na mnie przeszlo. Z tym bordo to nie jest, ze mi sie nie podoba, tylko moj facet powiedzial ze to kolor lekko bur.el przypomina..., i aby nie weszly do nas o 6 lub 7 rano i kazali nam to przemalowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.08.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 (...) Poza tym bordowy mi przeszedl ale farbe mam i trzeba malowac..., moze sie przyzwyczaje..., z reszta jak do meza sie przyzwyczailam to i do kawalka sciany sie przyzwyczaje... hi hi nic na siłę Do sypialni to chyab dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.08.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 No wlasnie to dla mnie byl ten kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.09.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 No wlasnie to dla mnie byl ten kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.09.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Melduje, ze malowania ciag dalszy. Kurka malujemy prawie codziennie, a tu ciagle jeszcze nie koniec pierwszego malowania. Dzis malowalam na lezaco. Pod schodami... No i tylko pedzlem mozna bylo.., co teraz niestety odczuwam.... Wlasnie wylazlam z cieplej wody.... Starosc, nie radosc... Jutro przerwa w malowaniu, bo maz po pracy jutro ma zajete. On musi drugi raz sufit w salonie pomalowac, a ja poczekam chyba nawet we wtorek i wtedy sciany. tynki gipsowe to pestka w porownianiu do cemet/wapiennych duzo latwiej sie maluje...., no i duzo lepiej wyglada.... mamy takie niestety tylko w salonie, kuchni i wiatrolapie.., reszta to pociapkane c/w.., w zaleznosci skad sie na nich patrzy ..,wyglada jakby mialy plamy..., tu welur, tu gladkie, znowu welur, znowu gladkie... ale nas to juz nie rusza..., chcemy juz zamieszkac i pokochac wszystkie wady nowego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.09.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 A ja lubię te pociapkane, zawsze ściana wygląda ciekawie i to dodaje jej naturalności Trzymam kciuki za malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.09.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Agus, Ty umiesz pocieszac! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.09.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Agus, Ty umiesz pocieszac! Ja tylko piszę to co myślę, bardzo się wściekałam kiedy mój Sławuś zakomunikował że jedank będą tynki gipsowe, sytuacje uratował nas Śp.Mistrz robiąc je ręcznie więc nei jest idealnie gładko i o to chodziło, choć jak dla mnie tynk jest za miękki Ale i tak kocham swój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.09.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Nic się nie przejmuj Zeljko, na początku to się wszystkie niedociągnięcia widzi, a po czasie i tak wsio rawno . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 03.09.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Zeljko, chcialbym podziekowac w imieniu mojej zony jak i swoim, za bardzo piekny prezent. http://img111.imageshack.us/img111/1890/p1030185cr2zl6.jpg Jak narazie jest oprawiony tymczsowo, ale w tygodniu jedzie do profesjonalnej oprawy. Dziekujemy jeszcze raz . PS. bardzo mi przykro , ze sie nie spotkalismy. Braklo czasu, jak zwykle jest jego najmniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.09.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 No ja mysle, ze jeszcze kiedys bedziecie a ja juz bede mieszkac w domku i bedzie gdzie ugoscic... Ciesze sie strasznie, ze zonie sie spodobalo. Jesli corcia, chce to tylko daj znac jaka literke mam zrobic. Zima sobie usiade i bede sie uspokajac ps. to my z Stefkiem dziekujemy za zabawki dla niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.09.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Nic się nie przejmuj Zeljko, na początku to się wszystkie niedociągnięcia widzi, a po czasie i tak wsio rawno . Wiem, wiem Soniczko. Tylko zastanawia mnie skad Ty o tym wiesz, przeciez twoj dom, to juz na prawde ma rece i nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 03.09.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 No ja mysle, ze jeszcze kiedys bedziecie a ja juz bede mieszkac w domku i bedzie gdzie ugoscic... Ciesze sie strasznie, ze zonie sie spodobalo. Jesli corcia, chce to tylko daj znac jaka literke mam zrobic. Zima sobie usiade i bede sie uspokajac ps. to my z Stefkiem dziekujemy za zabawki dla niego. No i wszystko sie samo rozwiazalo. Ja sie rowniez ciesze , ze Wy sie cieszycie. Chetnie skorzystam z Twojej oferty i w jej ramach, zrobimy taka sama wymianke jak ostatnio. PS. literke wysylam na Twoja skrzynke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.09.2007 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 O, to tym bardziej się cieszę. Podaj tez czy kolory są istotne, czy ma być tak jak ta? No i nie wiem ile lat ma, bo może cos bardziej dziewczęcego poszukam , choć ten rodzaj jest moim zdaniem bardzo piękny, no i wielkość tez gra swoja role. kurka biznes internetowi zaczynam, zara mnie stad wywala na zbyty pisk... A tak powaznie, to nie trzeba juz nic dla Stefcia, ja i tak zrobie literke. Na prawde, nie ma sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 03.09.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 O, to tym bardziej się cieszę. Podaj tez czy kolory są istotne, czy ma być tak jak ta? No i nie wiem ile lat ma, bo może cos bardziej dziewczęcego poszukam , choć ten rodzaj jest moim zdaniem bardzo piękny, no i wielkość tez gra swoja role. kurka biznes internetowi zaczynam, zara mnie stad wywala na zbyty pisk... A tak powaznie, to nie trzeba juz nic dla Stefcia, ja i tak zrobie literke. Na prawde, nie ma sprawy. Jesli mozna, to wszystko tak samo jak ta co wisi teraz u nas w sypialni. Kolor ,wielkosc i wszystko jest suppperrrrrrrrrr. Literke wyslalem , tylko skrzynka muratora to jakas "czarna dziura" i wiadomosc jest z reszta innych w jednym z okienek. PS. stwierdzam rowniez , ze nie ma sprawy i tym samym wszystko znowu sie samo rozwiazalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.09.2007 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Ok, czy znowu ma dac rrmi jak juz skoncze, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 03.09.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 Ok, czy znowu ma dac rrmi jak juz skoncze, czy jak? Wszystko zalatwimy, tak jak napisalem w prywatnej wiadomosci. Jednak ta czarna dziura dziala, znaczy sie skrzynka pocztowa muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts