tab 28.09.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2005 p.s. pisałam płytki, tak jak Ty – ale to cegła klinkierowa a nie płytki klinkierowe... Jeżeli ma to jakiekolwiek znaczenie? Znaczenia nie ma A pytam o firmę i kolor, bo bardzo ładnie wygląda i podoba się A czasem efekty niezamierzone są najlepsze - o czym świadczą Twoje kominy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 30.09.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2005 Zeljka, jeśli robili zdjęcia to pewnie im się podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.10.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Zeljko, śliczny macie dach i widać, że wszystko zrobione bardzo dokładnie - aż cieszy oko - gratulacje . Cieszę się razem z Tobą, dobrze że zdążyliście przed jesienną słotą . Domek ma czapeczkę i żaden deszcz mu niegrożny . Jeden etap za Wami, teraz można zacząć działalność w środku, więc powiedz proszę co następne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.10.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Whisper, jeżeli chodzi o te zdjęcia to podobno ktoś z urzędu robił, ale po co i na co, nie wiem. Rozmawiali z sąsiadka, ale ona nie umiała mi wytłumaczyć, czy raczej ja nie zrozumiałam o co chodziło. Wiem tylko, że nie dotyczy to nas tylko jej i jej siostry które nam działkę sprzedawały. Soniko, cieszę się, że się Tobie też podoba. Na ten rok jeszcze zrobimy ogrodzenie z boku i chyba szambo. Na tym koniec. Reszta na wiosnę. Alfreda kiedyś pytała o dziedziniec, więc trochę szukałam inspiracji w Necie... Wkleję tutaj parę zdjęć tego co mi się podobało...Może komuś się przyda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.10.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 http://www.jadar.pl/produkty/granito_c.jpghttp://www.jadar.pl/produkty/Nostalit-02.jpghttp://www.jadar.pl/produkty/viva_a.jpghttp://www.jadar.pl/produkty/plytki_c.jpghttp://www.jadar.pl/produkty/palisady_a.jpghttp://www.jadar.pl/produkty/circus_b.jpghttp://www.jadar.pl/produkty/obrzezepalinea_b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.10.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Ale kino , kliknęłam w pierwszy link i zobaczyłam dokładnie tę kostkę. która mi się najbardziej spodobała jak kiedyś oglądałam ich stronę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.10.2005 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 No patrz, mi sie też to najbardziej podobalo. Fajnie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 01.10.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Cudne te inspiracje dziedzińców. Szkoda że mnie nie mogą dotyczyć U nas teren raczej grząski, kanalizy brak!!) Odprowadzenie wody deszczowej z takiego betonowego podjazdu, wyjścia, wymagałby wykonania odrębnego drenażu.odwodnienia .A tu kasa , a raczej jej brak narzuca inne koncepcje... Jeszcze nie sprecyzowane..szukam dalej i podglądam, oglądam itd. Ale bardzo Ci dziękuję .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 01.10.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Mam jeszcze jedno pytanko..Czy podnosiliście ścianę kolankową na poddaszu? Czy ta wysokość byla w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gerion 01.10.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2005 Zeljka ino się nie bulwersuj, że Ci wiara foty trzasko na budowie Toć nie żadne efibjaje tylko inwestorzy przyszli, co inspiracji szukają. Ile ja budów, elewacji, kominów, wykończeń nafodegrafowałem... Spokojnie, mówię Ci. pozdrawiam Gerion Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.10.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Alfreda, nic nie zmienialiśmy bo ten projekt jest indywidualny i od razu sobie zażyczyliśmy taka wysokość ścianki kolankowej. Gerion, już się tym nie przejmuje a raczej cieszę, jak komuś się podobało. W dzienniczku „domek dla szóstki” dowiedziałam się dlaczego z urzędu robili zdjęcia... Może im się i podobało, tego nie wiem, ale mieli inny powód... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.10.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Twój domek prezentuje się doskonale! . Lubię takie rozłożyste domy, pięknie wtapiają się w zieleń..... Kiedy u mnie będzie dach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.10.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Żabo, cierpliwości, nie długo i to będzie... A wtedy dopiero zarobaczysz swój dom i jaki jest piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.10.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 A wtedy dopiero zarobaczysz swój dom A po co się zarobacza???? Wiem, to tylko literówka??? A odnośnie tej "porcyjki "jedzenia..... Może Twój mąż ma kilka żołądków?????? I pewnie jeszcze jest szczupły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.10.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2005 Ale jajo! Zabo co ja napisalam!!! Umre ze smiechu! Juz nic nie pisze bo znow cos palne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ciku 03.10.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Zeljka ale superowy domeczek!!! Prześliczny. Będę czekać z niecierpliwościa na rozwoj budowy. Serdecznie pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.10.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Dzięki Ciku. A co tam u Was? Jak się ma Wasz domek? Przecież Wasz projekt jest przepiękny. To luksusowy domek parterowy. Napisz cos o swoim domku, bo nie widzę u Ciebie link do komentarzy albo dziennika. My się bardzo podobał ten projekt od pierwszego razu jak go zobaczyłam. Uważam, że jest super. Ale jeszcze nie widziałam domku – na żywo – a chętnie bym obejrzała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.10.2005 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Zelijka co za wspaniała porcja Też bym taką chciała Co za piękny kraj z takim jedzonkiem Ja to uwielbiam jeść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.10.2005 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Ja też lubie. A kraj to Austria, Wiedeń. Mąż sie tlumaczyl, że to byly kielbaski grubosci parowki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 03.10.2005 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2005 Mąż sie tlumaczyl, że to byly kielbaski grubosci parowki... Ale jakiej parówki Grubej czy cienkiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts