Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Zeljka

Recommended Posts

p.s. pisałam płytki, tak jak Ty – ale to cegła klinkierowa a nie płytki klinkierowe... Jeżeli ma to jakiekolwiek znaczenie? :roll:

Znaczenia nie ma :)

A pytam o firmę i kolor, bo bardzo ładnie wygląda i podoba się :)

A czasem efekty niezamierzone są najlepsze - o czym świadczą Twoje kominy.

• Odpowiedzi 8,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zeljko,

śliczny macie dach i widać, że wszystko zrobione bardzo dokładnie - aż cieszy oko - gratulacje :D :D :D .

Cieszę się razem z Tobą, dobrze że zdążyliście przed jesienną słotą :D :D.

Domek ma czapeczkę i żaden deszcz mu niegrożny :wink: :D .

Jeden etap za Wami, teraz można zacząć działalność w środku, więc powiedz proszę co następne?

Whisper, jeżeli chodzi o te zdjęcia to podobno ktoś z urzędu robił, ale po co i na co, nie wiem.

Rozmawiali z sąsiadka, ale ona nie umiała mi wytłumaczyć, czy raczej ja nie zrozumiałam o co chodziło. Wiem tylko, że nie dotyczy to nas tylko jej i jej siostry które nam działkę sprzedawały.

Soniko, cieszę się, że się Tobie też podoba. Na ten rok jeszcze zrobimy ogrodzenie z boku i chyba szambo. Na tym koniec. Reszta na wiosnę.

Alfreda kiedyś pytała o dziedziniec, więc trochę szukałam inspiracji w Necie... Wkleję tutaj parę zdjęć tego co mi się podobało...Może komuś się przyda...

Cudne te inspiracje dziedzińców. :D :D Szkoda że mnie nie mogą dotyczyć :( U nas teren raczej grząski, kanalizy brak!!) Odprowadzenie wody deszczowej z takiego betonowego podjazdu, wyjścia, wymagałby wykonania odrębnego drenażu.odwodnienia .A tu kasa , a raczej jej brak narzuca inne koncepcje...

Jeszcze nie sprecyzowane..szukam dalej i podglądam, oglądam itd.

Ale bardzo Ci dziękuję .. :D :D :wink:

Alfreda, nic nie zmienialiśmy bo ten projekt jest indywidualny i od razu sobie zażyczyliśmy taka wysokość ścianki kolankowej.

Gerion, już się tym nie przejmuje a raczej cieszę, jak komuś się podobało. :p

W dzienniczku „domek dla szóstki” dowiedziałam się dlaczego z urzędu robili zdjęcia...

Może im się i podobało, tego nie wiem, ale mieli inny powód...

:wink:

Dzięki Ciku. A co tam u Was? Jak się ma Wasz domek? Przecież Wasz projekt jest przepiękny. To luksusowy domek parterowy. Napisz cos o swoim domku, bo nie widzę u Ciebie link do komentarzy albo dziennika. My się bardzo podobał ten projekt od pierwszego razu jak go zobaczyłam. Uważam, że jest super. Ale jeszcze nie widziałam domku – na żywo – a chętnie bym obejrzała... :p