Aga J.G 10.09.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 Ja też żadnej cytsrynki nie widzę Szafy ekstra - może i jak się kiedyś doczekam swojej Co do zamieszkania i synka zobaczysz szybko nauczycie się nowego domku, a młody pokocha domek z nową przestrzenią do zycia Trzymam kciuki za godzinę ZERO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 11.09.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 Dzieki dziewczyny. Na razie podoba mu sie ze jest tyle miejsca i ze jest dzwiek echa w domu. Ale szuka swoich rzeczy i jak mu sie znudzi chce do domu - do mieszkania. Mysle, ze jak juz wszystkie smieci bedzie mial tam to juz bedzie wiedzial, ze teraz tam mieszka i nie bedzie niczego szukal.... Choc, watpliwosci zawsze sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.09.2007 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2007 trzymam kciuki za przeprowadzkę też myślę że synek oswoi się z nowym otoczeniem i będzie mu sie bardzo podobało pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 12.09.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2007 Zelijko, ach ! jak fajnie, że "godzina zero" tuż, tuż Oswajanie się z domem będzie trwało bardzo krótko i na pewno będziesz nim zachwycona, a synek razem z Wami będzie się czuł w nim wspaniale. Czy malowanie już zakończone ? Pozdrawiam cieplutko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.09.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Adrianno jeszcze nie skonczone malowanie. Dopiero jednorazowo pomalowane. Mezowi kolano wysiada, mi plecy... ale nie jest strasznie, chyba wystarczy odpoczac. Jutro maja nam konczyc drzwi wewnetrzene, zobaczymy ile to potrwa. Potem maz przykleja listwy do parkietu i wtedy bedzie drugie malowanie. Niestety chyba juz nie mozna miec nadzieje na przeprowadzke w piekna, ciepla pogode... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 13.09.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Niestety chyba juz nie mozna miec nadzieje na przeprowadzke w piekna, ciepla pogode... Jeszcze bedzie cieplo , zobaczysz . Lepiej pomysl o jakims necie , bo jak tu zyc bez Ciebie nam przyjdzie to ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.09.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Jak mnie znam, to ciezko bedzie Wam sie mnie pozbyc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 13.09.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Zobaczysz będzie dobrze a Stefciu jak zabierze swoje graty to polubi nowy domek Trzyma za Was kciuki i życze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 13.09.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Zeljka, ja też mocno trzymam i z całego serca życzę wszystkiego, co najlepsze. Jesteś niezwykłą kobietą, a jestem szczęściarą, bo mogłam Cię poznać. A przeprowadzka będzie w piękną pogodę...złota polska jesień, bajecznie kolorowa...tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.09.2007 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Dziekuje kobiety kochane. Ja tez bardzo Was lubie i nie wyobrazam sobie, ze moglabym Was nie znac wcale. Tez losowi za Was dziekuje, bo jestescie dobrymi duszkami i aniolkami. Swoj swojego zawsze odnajdzie. Usciski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 14.09.2007 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 zelijka , ja tez cie strasznie lubie dlatego zamowie ladna pogode specjalnie dla ciebie tfuuu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 14.09.2007 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 trzymam kciuki za pogodę - w czasie malowania i przeprowadzki pozdrawiam dobrego duszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.09.2007 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Musi być dobrze nie ma innego wyjścia Trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 14.09.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Jak to mówi maksiu - słońce jeszcze zaświeci! A na Twoją przeprowadzkę Zeljko zaświeci na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 14.09.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 O widze, ze pogode mi zamawiacie na pewno. Ja to mam dobrze. No to co, musi swiecic slonce, a czy ma wybor?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 14.09.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 O widze, ze pogode mi zamawiacie na pewno. Ja to mam dobrze. No to co, musi swiecic slonce, a czy ma wybor?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.09.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Prawdopodobnie od czwartku juz nie mam netu, wiec do uslyszenia juz na nowym miejscu. Dziekuje Wam wszystkim za to, ze jestescie zemna. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylvia1 18.09.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Zelijko ale dasz znać od czasu do czasu choćby z kafejki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.09.2007 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 to teraz trzymam kciuki za doprowadzenie netu do domku pamietaj o nas tak jak my o Tobie do zobaczenia/ spisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 18.09.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 tak szybkkko Zeljko cieszę się razem z tobą, pamiętaj o nas i zaglądaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts