Żelka 01.12.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 depsiakupuje sie gotowe, kupuje. ale ja oszczedzalam na co innego... Froszka warto probowac, nasze tynki tez sa nie rowne. Soniko nikt nie uierzy ci, ze nie masz talentu! To znaczy, nikt kto widzial zdjecia Twojego domciu. Dzis malowane bylo w sypialni kolorem bordowym. Rane co ja sie nasluchalam na poczatku tego malowania... No bo wybralam w sklepie najbardziej bordo jaki byl, a okazalo sie, ze to farba lateksowa. Faktycznie troche inaczej sie nia malowalo. Jest bardziej gesta i szybciej wysycha czy co. Ciagnie sie jakos. No i jak juz masz reszte pomalowane tak jak u nas, to bardzo ostroznie trzeba malowac aby nie upaprac poprzedniej roboty. Jutro jedziemy tam znowu cos porobic. Ja sadze, ze drugi raz nie bedzie trzeba malowac, tak dobrze kryje ta farba, ale zobaczymy, bo maz sie uparl, ze na pewno bedzie trzeba jeszcze raz malowac. Zobacze jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.12.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Jestem pełna podziwu Bardzo mi się podoba Twój pomysł Zeljka. Czekam na jeszcze jakieś fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.12.2007 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Dzieki Agus. Beda zdjecia beda, jak tylko cos ruszy do przodu. Dzis zamowilismy stol i krzesla do salonu. Beda pocz. lutego, moze troche wczesniej. Wielkanoc moze juz w domku, kto wie? Mam klopot z karniszami, nie wiem co wybrac i jak zrobic aby bylo dobrze i nie drogo. Dawac podwojne, czy pojedyncze? Od sciany do sciany, czy tylko troche poza okna? Sama juz nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.12.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 To ja będę czekąc cierpliwie na fotki Co do karniszy to ja Ci nie poradzę bo sama myślę Życzę Ci żeby Wielkanoc była w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.12.2007 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Ja to bym dała podwójne karnisze, ale nie wiem, jak chcesz ubrać okna. Może jak w Skandynawii - same zasłony dla ozdoby, absolutnie żadnych firanek...? Ale oni tam mają piękne okna - szerooooookie, niskie, z szerokimi parapetami, na których stoi zawsze lampka i różne takietamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.12.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 A mozna walnac po bokach tylko ozdobne zaslonki i na tym samym w srodku firanki? Bo ja bez firanek nie moge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.12.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Bo ja bez firanek nie moge. Masz moj charakter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.12.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Wiadomo dziwaczki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.12.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 A Ty widzialas te moje karnisze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.12.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Widzialam, ze sa, ale tak mialas ciemno ze detaly nie widzialam a bylo mi glupio prosic abys odslonila troche okna. a jak masz zrobione na jednym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.12.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Jesli sie Tobie podobalo to z najwieksza radoscia pokaze jak to sie robi a nawet zrobimy dla Ciebie , kiedy juz bedziesz chciala wieszac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.12.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Dam znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.12.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Zeljko, Ale z Ciebie zdolniacha Gratuluję wykonania szablonu i malunku oczywiście też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.12.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Dzieki, dobra kobito! Troche zmuszona byla do tego, bo moj maz w zyciu nie wydalby pieniedzy na szablon. Juz go slysze jak mowi, a pooo co ci to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 02.12.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Faceci ech, mój po namalowaniu nawet by nie zauważył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Ja to tak gadam, żeby bez firanek, ale sama też mam wszędzie firanki, bo by mi z ulicy wszyscy zaglądali. A w Szwecji te okna to inne są i zwykle od ulicy jakoś daleko. Oni zresztą przyzwyczajeni tak. Bardzo lubię wieczorem iść tam (jak jadę) na spacer po wsi, można sobie pooglądać jak mają urządzone, bo niczym nie zasłaniają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.12.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 dpsia my podobne rzeczy lubimy. Ja wlasnie dumkam gdzie jakas wyszywanke powiesic. Jak tylko dzialke kupilismy to ja zaczelam wyszywac do domku. a moj maz teraz mowi, tylko nie mysl, ze ja ci to wszystko tak od razu oprawie i powiesze. Te duperele dopiero jak juz wszystko inne bedzie. Ja mu dam duperele! Pare lat ciezkiej pracy. Clop jeden, no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 03.12.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Zdolna jesteś sama powiesisz Ty pewnie masz tych obrazków całą masę Jak się chłop tak wystraszył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.12.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 Ty może galerię sobie gdzieś zrób, tak jak ja w jadalni. A oprawcą musi mąż zostać, czy chce, czy nie! Fakt - to jest kilka lat pracy. Lubianej, relaksującej, ale pracy. I człowiek chciałby móc sobie na rezultat czasem popatrzyć, a nawet czasem się pochwalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.12.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2007 No, to fakt troche sie narobilo przez tych pare lat. Mam takie swoje ulubione i beda musialy gdzies zawisnac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts