Maluszek 24.12.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Zelijkozdrowych, pogodnych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia http://www.birminghamsalvationarmy.org/images/tree.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.12.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Zelijko kochana http://kartki.onet.pl/_i/d/mikolaje_ok1_d.jpg Zdrowych spokojnych Świąt Bożego Narodzenia dużo wspaniałych prezentów nie tylko tych w pudełkach ale i od losu, pięknej choinki i wesołego Mikołaja, samego szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń w nowym roku 2008 życzy aka z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adriano Komputero 30.12.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Zelijko,Szczęśliwego Nowego Roku 2008 !!! http://fajnekartki.lua.pl/images/nowyrok/008.jpg Fajerwerki, śnieg, muzykajuż szampana każdy łykaStary rok się w Nowy zmienia,a ja Tobie ślę życzeniaZdrowia, Szczęścia, Powodzenia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.12.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Zeljko!!!!! Szczęśliwego Nowego Roku - niech dopisuje Wam zdrowie, pomyślność gości na stałe a pieniądze pchają się drzwiami i oknami!!!!! Wszystkiego dobrego!!!! http://www.ekartki.wolsztyn24.pl/kartki/19/1377.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.12.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Bardzo, bardzo Wszystkim dziekuje za zyczenia! Wiadomo, ze ja tez Was kocham i zycze Wam samych dobroci a szczegolnie duuuzo zdrowia i pokoju na swiecie, bo to najwazniejsze jakos... Juz nie bede sie wpisywac kolejno u kazdego z Was, bo i czasu i sil brakuje na to... Walcze z moim maluchiem od paru dni, jest chory, wiec wiadmo nocy nieprzespane... ale dzis juz lepszy jest, nawet sam jedzenia szukal, wiec bedzie dobrze. Usciski z calego serca dla Was i milej zabawy Wam zycze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 31.12.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Wszystkiego dobrego Zeljko.http://www.gify-animowane.pl/gify/Swieta/Przyjecie/1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 31.12.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 Zelijkowszystkiego najlepszego w Nowym 2008 Roku http://www.innofthemountaingods.com/imagespromotions/fireworkshappynewyear.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 31.12.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2007 http://bransoletka.blox.pl/resource/szampan.jpgPrzepis na Dobry Rok : (autor - Miłka) Bierzemy 12 miesięcy oczyszczamy je dokładnie z goryczy, chciwości, małostkowości i lęku, po czym rozkładamy każdy miesiąc na 30 lub 31 części tak, aby zapasu wystarczyło dokładnie na cały rok. Każdy dzień przyrządzamy osobno z jednego kawałka pracy i dwóch kawałków pogody i humoru. Do tego dodajemy trzy duże łyżki nagromadzonego optymizmu, łyżeczkę tolerancji, pół kwaterki marzeń, ziarenko ironii i odrobinę taktu. Następnie całą masę polewamy dokładnie dużą ilością miłości. Gotową potrawę przyozdabiamy bukietem uprzejmości i podajemy codziennie z radością i filiżanką dobrej, orzeźwiającej herbaty. Życzę pięknego 2008 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.01.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2008 Czy to ja pierwszy Twoj gosc w tym domu, w tym roku jestem? A ja w Twoim Zeljko , wszystkiego naj, naj, naaaaajlepszego w Nowym Roczku. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 02.01.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Zeljko, mnóstwa ciepła, miłości, radości i wszelkiej obfitości w 2008 życzą Whisperowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 02.01.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Zeljko Wszystkiego co Najlepsze może się Tobie i całej Twojej rodzinie przytrafić w tym NOWYM ROKU tego z całego serca Życzę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.01.2008 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Oj bardzo dziekuje dziewczyny za zyczenia i odwiedziny. Przydadza sie zyczenia dobrych ludzi, przydadza. Ja Wam tez zycze samych szczesliwych dni i usmiechu na buzce, na stale! Soncia jak Ty pierwsza zawitalas tutaj, to tez rok musi byc lepszy od ubieglego. Motyczko bylam u Ciebie w watku, pieknie masz, pozazdroscic tylko. A crocia miodzio. Luska milo Cie goscic. Na wiosne mam nadzieje, to zawitacie i w realu ale juz na nowym miejscu. Dam znac sms-em kiedy ten dlugo oczekiwany "D-day". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 12.01.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Zeljko, a pochwalisz się swoimi dzisiejszymi mebelkami? Czekam z niecierpliwością i sekunduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.01.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 A co to za mebelki , jakos nic nie moge znalezc w temacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.01.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 A co to za mebelki , jakos nic nie moge znalezc w temacie ? stol i krzesla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 12.01.2008 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Qrde skad Wy to wiecie , ja z tym Pablitem to nie mam czasu poczytac dobrze Buziaki dla J i Stefa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.01.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Qrde skad Wy to wiecie , ja z tym Pablitem to nie mam czasu poczytac dobrze Buziaki dla J i Stefa w necie pisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 12.01.2008 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Bylam zobaczyc, ale zdjec nie mam. Jak maz podklei filcem i ustawy to pstrykne. Ciezke strasznie, ale to dobrze bo "dzidzia" nie bedzie przewracac, a ja potrenuje slabe miejsnie rak. Meble jak cala reszta w salonie debowe - ciemne i stylowo babcine.., wiec akurat na moje lata. Lampy tez juz wysza, ale bez zarowek. nie starczylo pieniedzy. W tym miesiacy jeszcze ma byc lozko i szafeczki do sypialni. Pewnie wszystko razem kiedys pstrykne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.01.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 To fajnie , że już masz Zeljko. U mnie nadal cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 12.01.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Zeljko, nie masz pojęcia, jak się cieszę, że zaczyna się coś w temacie dziać u Ciebie!!! Zaciskam kciuki i czekam na dalsze wieści!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts