Piotr_PA 30.05.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Witam serdecznie zbliża się malowanie parkietu ale jak zwykle klęska urodzaju poradźcie co wybrać. Jednego jestem pewien będzie to lakier poliuretanowy, więc co polecacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_PA 31.05.2005 05:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Podnoszę temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 31.05.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 uzyj funkcji "szukaj" - ten temat byl juz wielokrotnie walkowany na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_PA 01.06.2005 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 szukałem szukałem i cóż wielokrotnie to zaledwie 5 odpowiedzi na podobny temat i niestety nie wyczerpały mojej ciekawości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 01.06.2005 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 A czego konkretnie jestes ciekaw? Ja mam Bondexa. Jest ok. Po jakims czasie ladnie ciemnieje. Pozdr.Jay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_PA 01.06.2005 05:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Przedewszytskim czy jest trwały czy się nie rysuje, i nie mam tu na myśli dzieci z metalowymi częściami zabawek tylko normalne użytkowanie. Jeżeli chodzi o ciemnienie to raczej nie chcę aby ściemniał ale na to jest capon i w związku z tym napewno będę stosował kapon jako podkład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jayer 01.06.2005 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Tez mamy podloge "zaCaponowana" , a i tak lekko sciemnialo. Co do scieralnosci to organoleptycznie widzialem u sasiada, ze jest niezle po roku. Nie widac jakis specjalnych matowych plackow ani innych tym podobnych. O swojej podlodze niewiele moge powiedziec, bo dopiero zbieram folie i gazety po malowaniu scian . Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_PA 01.06.2005 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 No to gratulacje i życzę miłej, przyjemnej i szybkiej przprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 01.06.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Chyba najlepszym lakierem na rynku jest lakier 2KPU lub lakier Bona Trafic. Oba lakiery są jakościowo identyczne, z tym, że stosuje się do nich różne lakiery podkładowe.O kaponach możesz zapomniejć.Jako podkład do 2KPU stosuje się na ogół Exotengrunt, a do Bony Bona Prime.Najwyższa półka jakościowa i chyba cenowa.Dopiero co polakierowali mi podłogę 2KPU, więc nie wiem co z trwałością, ale w materiale informacyjnym firmy produkującej m.in ten lakier jest napisane że stosuje się go do hal sportowych.Z pozycji tego lakieru w ofercie wnioskuję że to najlepszy artykuł tej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mery26 03.06.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Chyba najlepszym lakierem na rynku jest lakier 2KPU lub lakier Bona Trafic. Oba lakiery są jakościowo identyczne, z tym, że stosuje się do nich różne lakiery podkładowe. O kaponach możesz zapomniejć. potwierdzam jakość Bony-nie śmierdzi jak kapon i jest b.trwały-po kilku latach użytkowania parkiet wygląda jak nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts