monika_g 30.05.2005 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Witam,Chcę złożyc wniosek o zmianie w planie zagospodarowania (to aktualny plan, obowiazuje od 2 lat i całkowicie blokuje mi mozliwośc budowy). Co powinnam zrobić? Jkaie są koszty tej operacji? Czy komus z was udało się z sukcesem cos takiego przeprowadzić?monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 31.05.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 u nas nowy plan zagospodarowania uniemozliwa nam podział dzialki trafia nasz szlak , że ma się coś i nic z tym nie można zrobić podobno na zniamy w planie czeka się ok 4-5 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika_g 31.05.2005 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 no właśnie. u mnie urzednicy mówią że zmainy beda za 7 lat, ale skądinad wiem, że można na własną reke zatrudnic urbanistę, który przygotuje zmiany w planie, które to gmina ma poźniej tylko zatwierdzić. moi urzednicy jednak mówia "to się nie da" - i brakuje mi argumentów, zwłaszcza prawnych, żeby im powiedzieć ze to się da. licze sie z kosztami, ale jak ich przekonać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuś 31.05.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 nie wiesz jakie są koszty zatrudnienia urbanisty do dokonania zmian w planach i gdzie tego się można dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts