Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kobieta odeszla, zabrala dziecko, jak zyc dalej.

G2

Recommended Posts

• Odpowiedzi 297
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

filemon!

Słowa uznania. Samo życie.

Szczęśliwa musi być ta kobitka co z Tobą dzieli życie.

Paty.

Filemon to niezle pranie mozgu dostal, albo mu jaja w zabrala kobita i w torebce nosi .......oczywiscie zartuje. Podziwiam go za wypowiedz tak czysta i jasniej nie mogl przedstawic tego. Az zadzwonilem do zony, odebrala, rozmawialismy ponad godz. chce czasu ale widze ze wielki problem jest to ze ma paru takich cichych doradcow ktorzy na oczy mnie w zyciu nei widzieli a udaja ze mnei znaja na wylot i przypisuja mi rozne choroby psychiatryczne. coz.

Gość M@riusz_Radom

Najpierw musi ją znaleźć ;)

A tak na marginesie to brakuje na forum jeszcze wątku o małych piersiach albo kompleksie małego penisa ;) Bo tak na dobrą sprawę to chyba o wszystkim tu juz napisano ;)

Filemon im bardziej mysle o czym napisalem tym bardziej jestem przekonany ze jestes psychologiem lub cos masz z tym zwiazane. Tak czyst widzisz sytuacjie i reakcjie ludzi o ktorych zadko sie mowi. Chcialbym porozmawiac z toba wiecej jesli jest to mozliwe. Prosze jesli mozesz wyslij mi priv wiadomosc. Pozdrawiam.

G2 jeżeli filemon jest psycho to dałeś się wmanewrować, bi ci epitetycznie wyszło, coś jakby paliuchy poniosło po klawiaturze. I to w galopie jak u suchotnika. :lol:

Może filek swoje już przeszedł w życiu, a ty dopiero uczysz się szanować to co miałeś.

Co do jaj to zawsze można mieć a' la corrida.

A i taaak naprawdę to w życiu niestaty G2 nie zawsza liczą się jaja, a raczej twarda dupa. U ciebie dopiero twardnieje i jak rzeczywiście chcesz dalej pociągnąć związek to proponuję samobiczowanie, bo niestety otoczenie życiowe się zmienia, ministry specjalne powołują, a u ciebie to tak bardziej zaściankowo, a tu światowym być trzeba.

Kobitki lubią śiwatowców. 8) :lol:

PS. Co oznacza G2? czy to dla podkreślenia parzystości organu? :roll: :lol:

Filemon im bardziej mysle o czym napisalem tym bardziej jestem przekonany ze jestes psychologiem lub cos masz z tym zwiazane. Tak czyst widzisz sytuacjie i reakcjie ludzi o ktorych zadko sie mowi. Chcialbym porozmawiac z toba wiecej jesli jest to mozliwe. Prosze jesli mozesz wyslij mi priv wiadomosc. Pozdrawiam.

G2: Wysłałem maila, bo z tym sprawdzaniem privów różnie u mnie bywa :)

Gość M@riusz_Radom
Obawiam się, że w "takich" sytuacjach to się jednak innego określenia używa. No chyba, że wolałabyś mieć 2 super zdrowe zęby niż całą paszczękę - ale wymagających leczenia.