Paty 02.06.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 filemon! Słowa uznania. Samo życie. Szczęśliwa musi być ta kobitka co z Tobą dzieli życie. Paty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G2 02.06.2005 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 filemon! Słowa uznania. Samo życie. Szczęśliwa musi być ta kobitka co z Tobą dzieli życie. Paty. Filemon to niezle pranie mozgu dostal, albo mu jaja w zabrala kobita i w torebce nosi .......oczywiscie zartuje. Podziwiam go za wypowiedz tak czysta i jasniej nie mogl przedstawic tego. Az zadzwonilem do zony, odebrala, rozmawialismy ponad godz. chce czasu ale widze ze wielki problem jest to ze ma paru takich cichych doradcow ktorzy na oczy mnie w zyciu nei widzieli a udaja ze mnei znaja na wylot i przypisuja mi rozne choroby psychiatryczne. coz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 02.06.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 G2 - pisz o tym co się będzie działo - to bardzo ciekawe trzymam za was, jeśli sie przełamałeś i pogadałeś z żoną to na pewno ona to doceni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 02.06.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Najpierw musi ją znaleźć A tak na marginesie to brakuje na forum jeszcze wątku o małych piersiach albo kompleksie małego penisa Bo tak na dobrą sprawę to chyba o wszystkim tu juz napisano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 M@riusz zawsze mozna zacząć ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 02.06.2005 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Żeby mnie posądzili ? Nie ma mowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 02.06.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Mariusz jak to nie ma mowy ? A masz duży biust ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 02.06.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 To i tak, że nikt nie powiedział facetowi, że zaniedbywał żonę. Ale to nic czasem taka babka trafi na prawdziwego sk.. który pokaże jej jak może zachowywać się podrzędny typ i sama będzie skomlała aby wrócić... Prawda. Cos w tym [CIACH]. Kochani, tnijcie cytaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 02.06.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Żeby mnie posądzili ? Nie ma mowy Ty sie M@riusz nie bojaj. Nikt Cie nie posądzi o zbyt małe piersi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 02.06.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Mariusz jak to nie ma mowy ? A masz duży biust ??? odkąd rzuciłem palenie to kurna jakby ciut wiekszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 02.06.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Żeby mnie posądzili ? Nie ma mowy Ty sie M@riusz nie bojaj. Nikt Cie nie posądzi o zbyt małe piersi No faktycznie o to nie ma się co obawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G2 02.06.2005 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Filemon im bardziej mysle o czym napisalem tym bardziej jestem przekonany ze jestes psychologiem lub cos masz z tym zwiazane. Tak czyst widzisz sytuacjie i reakcjie ludzi o ktorych zadko sie mowi. Chcialbym porozmawiac z toba wiecej jesli jest to mozliwe. Prosze jesli mozesz wyslij mi priv wiadomosc. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.06.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 G2 jeżeli filemon jest psycho to dałeś się wmanewrować, bi ci epitetycznie wyszło, coś jakby paliuchy poniosło po klawiaturze. I to w galopie jak u suchotnika. Może filek swoje już przeszedł w życiu, a ty dopiero uczysz się szanować to co miałeś. Co do jaj to zawsze można mieć a' la corrida. A i taaak naprawdę to w życiu niestaty G2 nie zawsza liczą się jaja, a raczej twarda dupa. U ciebie dopiero twardnieje i jak rzeczywiście chcesz dalej pociągnąć związek to proponuję samobiczowanie, bo niestety otoczenie życiowe się zmienia, ministry specjalne powołują, a u ciebie to tak bardziej zaściankowo, a tu światowym być trzeba. Kobitki lubią śiwatowców. PS. Co oznacza G2? czy to dla podkreślenia parzystości organu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
filemon 03.06.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 Filemon im bardziej mysle o czym napisalem tym bardziej jestem przekonany ze jestes psychologiem lub cos masz z tym zwiazane. Tak czyst widzisz sytuacjie i reakcjie ludzi o ktorych zadko sie mowi. Chcialbym porozmawiac z toba wiecej jesli jest to mozliwe. Prosze jesli mozesz wyslij mi priv wiadomosc. Pozdrawiam. G2: Wysłałem maila, bo z tym sprawdzaniem privów różnie u mnie bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.06.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 M@riusz to jak to jest z Twoim biustem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.06.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 jak z jego biustem to nie wiem , ale gdzies pisał ze ma 2 metry........ .....człowiek tak jeszcze troche poczyta i sie kompleksow nabawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.06.2005 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 selim !!!!nie wazna ilosc tylko jakosc nie bede sie rozpisywac , ale kazdy wie o co chodzino moze i jakis tam jeden nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 04.06.2005 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Obawiam się, że w "takich" sytuacjach to się jednak innego określenia używa. No chyba, że wolałabyś mieć 2 super zdrowe zęby niż całą paszczękę - ale wymagających leczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.06.2005 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 wiem Mariusz co Ci tam po glowie chodzi , ale nie wypada pisac , bo zbanuja to jakas plaga teraz ale z tematu schodzimy, o czym to bylo? a moze by tak wlasciciel watku cos dodal? jak tam????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.06.2005 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 podciagam , bo jestem ciekawa jak sprawy sie maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts