Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kobieta odeszla, zabrala dziecko, jak zyc dalej.

G2

Recommended Posts

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 297
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pewnie 'mężulek" zajmuje się już swoją "niedobrą" żoną. Ciekawe czy zajmował się swym synkiem chociaż raz przez cały dzień. A może już emocjonalnie dorósł do przeproszenia swej żony? A może po prostu znowu zabrakło mu darmowej służącej...

• 2 weeks później...
Pewnie 'mężulek" zajmuje się już swoją "niedobrą" żoną. Ciekawe czy zajmował się swym synkiem chociaż raz przez cały dzień. A może już emocjonalnie dorósł do przeproszenia swej żony? A może po prostu znowu zabrakło mu darmowej służącej...

Na sluzaca to mnie stac, przeproszenie zony raczej nie! Coraz bardziej dochodze ze chora jest psychicznie i zastanawiam sie jak jej pomoc. Z dzieckiem duzo czasu staram sie spedzac, zabierac go do parkow nad jezioro itd. czas spedzamy cudownie. Mam jest nerwowa i wpada w szal coraz czesciej. Przykre to jest. Brakuje sil i zrozumienia by to zwalczac. Czas pokaze.

wiesz co G2 , chyba sie zaplatales w zeznaniach

a jesli nie to ...przestan

najprosciej zone pod psychiatre podciagac , bo z podlogi nie podnosi !!! :o

ty przeczytaj co wypisujesz , bo chyba sam w to nie wierzysz :evil: :evil:

w tym i sasiednim watku oczywiscie :-?

G2 no to masz poważny kłopot, nic tylko współczuć. Bo jeżeli żona rzeczywiście chora psychicznie to i Wasze dziecko może być obciążone.

Ale z drugiej strony to kobiety tak mają, że dostają napadów szału je się je ma głęboko, a skoro stać cię na służącą, a na przeproszenie żony nie to co się dziwić, że wpada w szał.

Może powinieneś sobie malutki reset systemu zrobić, a potem wgrać program:

"Jesteśmy rodziną, trzeba nam pomóc."

Na razie jesteś na etapie programu:

"Jestem pokrzywdzonym żywicielem rodziny, a mimo to pomagam wariatce."

Aha i jeszcze jedno, staraj się wdrukowywać klonowi pozytywne emocje, bez naruszania więzi emocjonalnych z matką. Moze to potem źle wpłynąć na jego system operacyjny. Może nawet zechce mieć partnera tej samej płci, w końcu z telewizji ma wdrukowywane, że wśród homo życie jest sielsko-anielskie, a wy mu walicie takie pikne heteroemocje.

A może w tę chorobę psychiczną wpędziła się dzięki Tobie? Nie znam kobiety, która lubi wysłuchiwać w kółko jaki to z niej leń, mimo , że jest kucharką, praczką, sprzątaczką, niańką. Zsumuj koszta tych wszystkich czynności. Niezła pensyjka z tego wyjdzie, co?

Ten typek, to chyba jeszcze nie dorósł do małżeństwa. Te problemy emocjonalne to raczej on ma. A może wysłałby żonę na wczasy a sam posiedział przez dwa tygodnie z dzieckiem i wszystkimi domowymi obowiązkami. Cóż, praca uczy pokory a taka lekcja dobrze mu zrobi.

• 2 months później...

Zeszlo mi dobrze ponad godzine z przeczytaniem calego watku i przyznam sie szczerze, ze jest malo wiarygodny (z calym szacunkiem dla autora). Co to znaczy, ze wracala 3 razy? I co bylo wtedy? Dlaczego tylko jeczysz ze szczegolami a nie piszesz jak probujesz sie z zona porozumiec?

Nawet jak ktos probowalby Ci pomoc, to nie znajdzie punktu zaczepienia, oprocz tego, ze na pierwszych stronach besztales zone domagajac sie prawa wlasnosci, na nastepnych jednak po trochu przyznawales sie do winy - glownie po poscie FILEMONA, potem cisza, w koncu ze jest psychicznie chora, a na koniec, ze trzeci raz ja przyjmujesz z powrotem a tu takie kwiatki... Cos mi tu nie gra... Wez to sam jeszcze raz przeczytaj moze... :-?

tak to prawda ze rozerwany jestem emocjami i uczuciami. komunikowac probowalem sie ale jakos bez efektu gdy kazda proba konczy sie jej atakiem i wybuchem krzyku. Mowiac spokojnie do niej ona zawsze doszukuje sie aluzji, sarkazmu itd. sadze ze ma bardzo niskie mniemanie o osbie i to wynik tego ale takze wychowanie w gre wchodzi bo zauwazylem ze wszystkie kobiety z jej rodziny sa nastawione tylko na siebie i samobubnie nieprzecietnei, jakze to trzeba je zaowac i im sie nalzezy a sa chorowite ciagle .....czy da sie z tym zyc?

Bardzo mi Cie szkoda G2!

W srodowisku tak nieprzychylnych babsztyli nie da sie zyc! Wyjedz, zapomnij o wszystkich niepowodzeniach nieszczesny Ideale! Po co sie meczyc i umartwiac? Moze zmien orientacje seksualna, wtedy Ci te leniwe baby przestana wreszcie dokuczac a i Ty odetchniesz. Powodzenia!