Gość M@riusz_Radom 31.05.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Nic tylko wziąć na kolano i przetrzepać skórę ! Co prawda pewnie się nie da, bo nawet jak naszemu futrzakowi mówię, że zaraz go wezme za uszy i przetrzepie futro, to skubana zwiewa do klatki, staje przy wejściu i warczy Nie moja wina, że tę sprawę traktuje emocjonalnie, wierz mi, że mam powody aby tak mysleć i mówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 31.05.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Oby to tylko dotarło do naszego - obdartego z dóbr doczesnych, zawsze dopinajacego swego - poszkodowanego rodziciela płci męskiej. ponuraku, jestes człekiem wielkiej wiary, ja niestety nie dlatego, żeby ochronić swoją psychikę - sprowadzam problem nieprzemakalnego bohatera do wirtualnego bałakania Paprotka ? Dzięki a Ty wiesz jak się przy tym spociłam - wisisz mi prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 31.05.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 a Ty wiesz jak się przy tym spociłam - wisisz mi prysznic Jeśli Aneta nie będzie miała nic przeciwko to i ja się oferuję w kwestii tego prysznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.05.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Paprotka ? Dzięki a Ty wiesz jak się przy tym spociłam - wisisz mi prysznic ale akcja się rozwija, nawijajcie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 31.05.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Ja tez czytam z wypiekami na twarzy......dawajcie,dawajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 31.05.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 ponuraku, jestes człekiem wielkiej wiary, ja niestety nie a Ty wiesz jak się przy tym spociłam - wisisz mi prysznic Raczej wielkiej naiwności - chociaż całkiem nieźle kontrolowanej. Ale to nie jest stan constans [ta niezła kontrola]. Prysznic ? A proszę bardzo http://www.hansgrohe.pl/katalog/rys_techniczne/27472a.gif Jeśli Aneta nie będzie miała nić przeciwko to i ja się oferuję w kwestii tego prysznica Cwaniaczek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 31.05.2005 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Jeśli Aneta nie będzie miała nić przeciwko to i ja się oferuję w kwestii tego prysznica Cwaniaczek... Ech, człowiek tak z dobrego serca a tu masz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 31.05.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 a Ty wiesz jak się przy tym spociłam - wisisz mi prysznic Jeśli Aneta nie będzie miała nic przeciwko to i ja się oferuję w kwestii tego prysznica te, Mariusz, ty nie bądź taki wyrywny, bo Ci się partnerskie stosunki nadpsują, ostatecznie, dzięki , wpadnę jak będziesz miał problem z laktacją Ty mi lepiej na cito zredaguj maila do szefuńcia z piękną eksplikacją dlaczego nie dostał dzisiaj tego, na co tak nerwowo czeka bo wiesz, nam sie troche po partnersku nie układa : on nie ma wyjścia i jest skazany na mnie, za to odbija sobie, gad, z terminem żołdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.05.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 zaraz się pobiją o pierwszeństwo mycia pleców paprotki z melodramatu przechodzimy do kina akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 31.05.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 E tam, ja chciałem w myśl zasady "czego oczy nie widzą" A co do szefuńcia - napisz mu, że im dłużej się czeka tym wieksza radość jak się to dostanie. Najgorzej, że gad może dac taki sam odpór w kwestii żołdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 31.05.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Prysznic ? A proszę bardzo http://www.hansgrohe.pl/katalog/rys_techniczne/27472a.gif a dziękuję - szybkiś - już się trochę odswiezyłam - podaj ręcznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 31.05.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Niech płaci żołd o czasie, bo mu bunt w koszarach zorganizujesz. Grochówka i trampki się należą bez gadania. Kurcze, ja też z robotą w lesie. Majka Dobra, dobra, my tu bara bara w pianach i olejkach erotycznych.. tfu, eterycznych... a czuły punkt G2 [czuły na punkcie prawa własności, co osobliwie z Forum związane] to w odstawkę poszedł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 inną sprawą jest to, o czym pisze Aga - dziecieca potrzeba ochronienia ( tak naprawdę siebie) obrazu rodzica jest tak silna, że dziecko potrafi kochać kata, oprawcę, kogoś kto je porzucił etc. naprawdę cholernie mocno trzeba się postarać, zeby tę dziecięca miłość starcić przykre, kiedy się widzi jak rodzic sobie na to pracuje Dlatego tak nerwiście reaguję na takie teksty - za dużo dziecięcej krzywdy mam na codzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 31.05.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 A ja to myślę, że autor wątku znalazł drugie "G'ie" (stąd nick) i może to było przyczyną powyższego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 31.05.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 napisz mu, że im dłużej się czeka tym wieksza radość jak się to dostanie. łech, to akurat łun świetnie wie - jutro z rana sie posika ze szczęscia - ja zreszta też - tylko troche pózniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Niech płaci żołd o czasie, bo mu bunt w koszarach zorganizujesz. Grochówka i trampki się należą bez gadania. Kurcze, ja też z robotą w lesie. Majka Dobra, dobra, my tu bara bara w pianach i olejkach erotycznych.. tfu, eterycznych... a czuły punkt G2 [czuły na punkcie prawa własności, co osobliwie z Forum związane] to w odstawkę poszedł ? Ponury a co tu jeszcze dodać, baba uraziła męską dumę, zabrała cenne przedmioty i co teraz robić kajać się czy mścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 31.05.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Chyba ściga połowicę – bo znikł po poście podpisującym się niby jej nickiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 31.05.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 No to będziemy mieli i trupa w takim razie. Jak w dobrym melodramacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Bedzie ostra jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 31.05.2005 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Bedzie ostra jazda i to bez trzymanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts