Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kobieta odeszla, zabrala dziecko, jak zyc dalej.

G2

Recommended Posts

Gość M@riusz_Radom

Nic tylko wziąć na kolano i przetrzepać skórę ! :)

Co prawda pewnie się nie da, bo nawet jak naszemu futrzakowi mówię, że zaraz go wezme za uszy i przetrzepie futro, to skubana zwiewa do klatki, staje przy wejściu i warczy ;)

Nie moja wina, że tę sprawę traktuje emocjonalnie, wierz mi, że mam powody aby tak mysleć i mówić.

• Odpowiedzi 297
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Oby to tylko dotarło do naszego - obdartego z dóbr doczesnych, zawsze dopinajacego swego - poszkodowanego rodziciela płci męskiej.

ponuraku, jestes człekiem wielkiej wiary, ja niestety nie :-?

dlatego, żeby ochronić swoją psychikę :wink: - sprowadzam problem nieprzemakalnego bohatera do wirtualnego bałakania :-?

Paprotka ? Dzięki :D

a Ty wiesz jak się przy tym spociłam :o - wisisz mi prysznic :lol:

ponuraku, jestes człekiem wielkiej wiary, ja niestety nie :-?

Raczej wielkiej naiwności - chociaż całkiem nieźle kontrolowanej. Ale to nie jest stan constans [ta niezła kontrola].

Prysznic ? A proszę bardzo :D

http://www.hansgrohe.pl/katalog/rys_techniczne/27472a.gif

Jeśli Aneta nie będzie miała nić przeciwko to i ja się oferuję w kwestii tego prysznica ;)

Cwaniaczek... :-?

Jeśli Aneta nie będzie miała nic przeciwko to i ja się oferuję w kwestii tego prysznica ;)

te, Mariusz, ty nie bądź taki wyrywny, bo Ci się partnerskie stosunki nadpsują, ostatecznie, dzięki , wpadnę jak będziesz miał problem z laktacją :lol:

Ty mi lepiej na cito zredaguj maila do szefuńcia z piękną eksplikacją dlaczego nie dostał dzisiaj tego, na co tak nerwowo czeka

bo wiesz, nam sie troche po partnersku nie układa :cry: : on nie ma wyjścia i jest skazany na mnie, za to odbija sobie, gad, z terminem żołdu :evil:

Gość M@riusz_Radom

E tam, ja chciałem w myśl zasady "czego oczy nie widzą" ;)

A co do szefuńcia - napisz mu, że im dłużej się czeka tym wieksza radość jak się to dostanie. Najgorzej, że gad może dac taki sam odpór w kwestii żołdu ;)

Niech płaci żołd o czasie, bo mu bunt w koszarach zorganizujesz.

Grochówka i trampki się należą bez gadania.

Kurcze, ja też z robotą w lesie.

Majka :lol:

Dobra, dobra, my tu bara bara w pianach i olejkach erotycznych.. :oops: tfu, eterycznych... a czuły punkt G2 [czuły na punkcie prawa własności, co osobliwie z Forum związane] to w odstawkę poszedł ?

inną sprawą jest to, o czym pisze Aga - dziecieca potrzeba ochronienia ( tak naprawdę siebie) obrazu rodzica jest tak silna, że dziecko potrafi kochać kata, oprawcę, kogoś kto je porzucił etc.

naprawdę cholernie mocno trzeba się postarać, zeby tę dziecięca miłość starcić

przykre, kiedy się widzi jak rodzic sobie na to pracuje

Dlatego tak nerwiście reaguję na takie teksty - za dużo dziecięcej krzywdy mam na codzień :cry: :cry: :cry: :evil: :evil: :evil:

Niech płaci żołd o czasie, bo mu bunt w koszarach zorganizujesz.

Grochówka i trampki się należą bez gadania.

Kurcze, ja też z robotą w lesie.

Majka :lol:

Dobra, dobra, my tu bara bara w pianach i olejkach erotycznych.. :oops: tfu, eterycznych... a czuły punkt G2 [czuły na punkcie prawa własności, co osobliwie z Forum związane] to w odstawkę poszedł ?

Ponury a co tu jeszcze dodać, baba uraziła męską dumę, zabrała cenne przedmioty i co teraz robić kajać się czy mścić 8) :-?